MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-12-2008   #31 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
oturum açmış değilsiniz

messenger discovery live kullanıyorum ayar değişikliği yapmak için sekteden "ayarlar" a tıklıyorum ancak oturum açmış değilsiniz die bir uyarı alıyorum ne yapabilirim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-12-2008   #32 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: oturum açmış değilsiniz

Bakınız:
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
Eski 15-12-2008   #33 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
oturum açmadınız

msn açık oldugu halde discovery giremiyorum oturum açmadınız diyor.bunun sebebini ögrenebilrmiyim?
Eski 21-12-2008   #34 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
MSN discovery'de oturum aöamadınız sorunu nasıl çözülür?

MSN DİSCOVERY İ İNDİRDİM KURDUM VAROLAN PLUS SÜRÜMÜMÜ KALDIRDIM DAHA SONRA DİSCOVERY NİN AYARLARINI YAPAMAZ OLDUM GİRDİĞİM ZAMAN MESSENGER OTURUMUNUZU AÇMANIZ GEREKİR DİYO SÜRÜMÜM SON SÜRÜM SORUN NE ACABA??
Eski 21-12-2008   #35 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur?

MessengerDiscovery Live'ı kurduktan ve Windows Live Messenger oturumu açtıktan sonra bazı MessengerDiscovery Live menülerine tıkladığınızda (Kişiler, Görüntü Resimleri, Geçmiş...) "Oturum açmış değilsiniz, bu özelliğini kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" uyarısıyla karşılaşıyorsanız eğer MessengerDiscovery Live ya bir güvenlik yazılımı tarafından engelleniyor ya da bilgisayarınızda kapatılmış durumda demektir. Birinci ihtimal için:

Standart bir Windows XP SP2 işletim sisteminde MessengerDiscovery Live'ı engelleyebilecek olan güvenlik sistemi Windows Güvenlik Duvarı'dır.

MessengerDiscovery Live'ı sisteminize kurduktan sonraki ilk Windows Live Messenger açılışında Windows Güvenlik Duvarı size MessengerDiscovery Live ile ilgili bir uyarı verecektir:

Bu uyarıyı aldığınızda mutlaka "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine tıklamalısınız. Aksi halde MessengerDiscovery Live engellenecek ve birçok özelliği kullanılamaz hale gelecektir. Eğer yanlışlıkla MessengerDiscovery Live'ı engellediyseniz ya da engelli olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar ekranına gelin ve listede MessengerDiscovery Live'ın işaretli olduğundan emin olun:

Sisteminizde Windows Güvenlik Duvarı dışında bir anti-virüs / güvenlik duvarı (firewall) yazılımı yüklü olmamasına ve izinlerin bu konuda anlatıldığı şekilde verilmiş olmasına rağmen hala "Oturum açmış değilsiniz" sorunu yaşıyorsanız, bu konuda anlatılan şekilde MessengerDiscovery Live'ı tamamen kaldırıp sıfırdan kurulum yapınız:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Vista için:
MessengerDiscovery Live İçin Windows Vista Ayarları
İkinci ihtimal için, yani MessengerDiscovery'nin kapalı durumda olma ihtimali için şunu yapın. Saatin yanındaki MessengerDiscovery simgesine sağ tıklayıp "MessengerDiscovery'i Kapat" yazısının solundaki işaretin x olduğundan emin olun. İşaret "v" ise bir kez tıklayın ve "x" haline çevirin. Şimdi Windows Live Messenger'dan tamamen çıkış yapıp tekrar başlatın.

Eski 03-01-2009   #36 (mesaj-linki)
yiğitsenuslandır
msn discovery

msn discovery live pc de çalışmıyor ayar herhangi bir özelliğini kullanmak istediğimde oturum açmamaışsınız diyor ve bu sitenin adını yazıyor orayı kontrol edin diyor.siteye kayıt oldum ama değişen bişey yok ne yapmalıyım
Eski 20-01-2009   #37 (mesaj-linki)
cCHaRiSsMAa
MSN discovery oturumu açılmıyor, neden olabilir?

seLam...benım mesengerım acık olduqu halde dıscowéry calısmıoR oturum acma ıletısı gelıoR ne yhapmaLıyım ?¿
Eski 20-01-2009   #38 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Oturum açamadınız sorunu

dıscowéryyı caLıstıRmak ıstédıqımdé hénuz otuRum acmadınız dıé bıR uyaRı qéLıo bı yaRdm pLs ¿?
Eski 27-01-2009   #39 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
discovery

mrb discovery life da kişiler,ayarlar,görüntü resimleri ve geçmişi kullanamıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz o özelliklere tıkladığımda bana oturum açmanız gerek daha fazla bilgi için MsXLabs MK - MaviKaranlik.com: “Karanlığın Mavi Yüzü...” siteye tıklayın die bi yazı çıkıyor....
Eski 27-01-2009   #40 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı
Cvp: msn discovery

yiğitsenuslandır adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn discovery live pc de çalışmıyor ayar herhangi bir özelliğini kullanmak istediğimde oturum açmamaışsınız diyor ve bu sitenin adını yazıyor orayı kontrol edin diyor.siteye kayıt oldum ama değişen bişey yok ne yapmalıyım

aynı sorunu bende yaşadım ve bana kalırsa bu sorunun kaynağı türkçeleştirmede olan bir uyumsuzluktan olabilir veya bir dosyadaki değişiklik çünkü sorun için başka hiçbir neden yok discoveryi eğer bir kere kaparsanız bir sonrakinde açamıyorsunuz bendede 1 hafta boyunca kapalı kaldı hiçbirşekilde açılmadı ama bugün görev yöneticisinde discoveryi sonlandırıp kendisi tekrar başladığında ayarlar ve tüm özellikler tekrar çalışmaya başladı...yabancı dil türkçeye çevrilmemiş discoveryde bu sorunu yaşayan varmı onu merak ediyorum eğer deneyen olmadıysa bir ara deniyip sonucuda buraya yazarım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, discoveryde, msn, olur, oturum, sorunu
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 2 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 6 Gün Önce 11:08
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Miriel MSN Teknik Destek/Bilgiler 34 1 Hafta Önce 20:13
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 3 Hafta Önce 11:04
Son oturum açma tarihi yalniz-genc Arşive Kaldırılan Konular 1 23-08-2008 19:29