Arama

MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Ağustos 2009 Gösterim: 15.553 Cevap: 51
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
14 Aralık 2008       Mesaj #31
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
messenger discovery live kullanıyorum ayar değişikliği yapmak için sekteden "ayarlar" a tıklıyorum ancak oturum açmış değilsiniz die bir uyarı alıyorum ne yapabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
14 Aralık 2008       Mesaj #32
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Bakınız:
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
Sponsorlu Bağlantılar
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
15 Aralık 2008       Mesaj #33
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
msn açık oldugu halde discovery giremiyorum oturum açmadınız diyor.bunun sebebini ögrenebilrmiyim?
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
21 Aralık 2008       Mesaj #34
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
MSN DİSCOVERY İ İNDİRDİM KURDUM VAROLAN PLUS SÜRÜMÜMÜ KALDIRDIM DAHA SONRA DİSCOVERY NİN AYARLARINI YAPAMAZ OLDUM GİRDİĞİM ZAMAN MESSENGER OTURUMUNUZU AÇMANIZ GEREKİR DİYO SÜRÜMÜM SON SÜRÜM SORUN NE ACABA??
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008       Mesaj #35
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
MessengerDiscovery Live'ı kurduktan ve Windows Live Messenger oturumu açtıktan sonra bazı MessengerDiscovery Live menülerine tıkladığınızda (Kişiler, Görüntü Resimleri, Geçmiş...) "Oturum açmış değilsiniz, bu özelliğini kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" uyarısıyla karşılaşıyorsanız eğer MessengerDiscovery Live ya bir güvenlik yazılımı tarafından engelleniyor ya da bilgisayarınızda kapatılmış durumda demektir. Birinci ihtimal için:

mde1

Standart bir Windows XP SP2 işletim sisteminde MessengerDiscovery Live'ı engelleyebilecek olan güvenlik sistemi Windows Güvenlik Duvarı'dır.

MessengerDiscovery Live'ı sisteminize kurduktan sonraki ilk Windows Live Messenger açılışında Windows Güvenlik Duvarı size MessengerDiscovery Live ile ilgili bir uyarı verecektir:

mde2

Bu uyarıyı aldığınızda mutlaka "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine tıklamalısınız. Aksi halde MessengerDiscovery Live engellenecek ve birçok özelliği kullanılamaz hale gelecektir. Eğer yanlışlıkla MessengerDiscovery Live'ı engellediyseniz ya da engelli olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar ekranına gelin ve listede MessengerDiscovery Live'ın işaretli olduğundan emin olun:

mde3

Sisteminizde Windows Güvenlik Duvarı dışında bir anti-virüs / güvenlik duvarı (firewall) yazılımı yüklü olmamasına ve izinlerin bu konuda anlatıldığı şekilde verilmiş olmasına rağmen hala "Oturum açmış değilsiniz" sorunu yaşıyorsanız, bu konuda anlatılan şekilde MessengerDiscovery Live'ı tamamen kaldırıp sıfırdan kurulum yapınız:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Vista için:
MessengerDiscovery Live İçin Windows Vista Ayarları
İkinci ihtimal için, yani MessengerDiscovery'nin kapalı durumda olma ihtimali için şunu yapın. Saatin yanındaki MessengerDiscovery simgesine sağ tıklayıp "MessengerDiscovery'i Kapat" yazısının solundaki işaretin x olduğundan emin olun. İşaret "v" ise bir kez tıklayın ve "x" haline çevirin. Şimdi Windows Live Messenger'dan tamamen çıkış yapıp tekrar başlatın.

Ziyaretçi
3 Ocak 2009       Mesaj #36
yiğitsenuslandır - avatarı
Ziyaretçi
msn discovery live pc de çalışmıyor ayar herhangi bir özelliğini kullanmak istediğimde oturum açmamaışsınız diyor ve bu sitenin adını yazıyor orayı kontrol edin diyor.siteye kayıt oldum ama değişen bişey yok ne yapmalıyım
cCHaRiSsMAa - avatarı
cCHaRiSsMAa
Ziyaretçi
20 Ocak 2009       Mesaj #37
cCHaRiSsMAa - avatarı
Ziyaretçi
seLam...benım mesengerım acık olduqu halde dıscowéry calısmıoR oturum acma ıletısı gelıoR ne yhapmaLıyım ?¿
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
20 Ocak 2009       Mesaj #38
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
dıscowéryyı caLıstıRmak ıstédıqımdé hénuz otuRum acmadınız dıé bıR uyaRı qéLıo bı yaRdm pLs ¿?
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
27 Ocak 2009       Mesaj #39
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
mrb discovery life da kişiler,ayarlar,görüntü resimleri ve geçmişi kullanamıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz o özelliklere tıkladığımda bana oturum açmanız gerek daha fazla bilgi için MsXLabs MK - MaviKaranlik.com: “Karanlığın Mavi Yüzü...” siteye tıklayın die bi yazı çıkıyor....
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
27 Ocak 2009       Mesaj #40
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yiğitsenuslandır adlı kullanıcıdan alıntı

msn discovery live pc de çalışmıyor ayar herhangi bir özelliğini kullanmak istediğimde oturum açmamaışsınız diyor ve bu sitenin adını yazıyor orayı kontrol edin diyor.siteye kayıt oldum ama değişen bişey yok ne yapmalıyım

aynı sorunu bende yaşadım ve bana kalırsa bu sorunun kaynağı türkçeleştirmede olan bir uyumsuzluktan olabilir veya bir dosyadaki değişiklik çünkü sorun için başka hiçbir neden yok discoveryi eğer bir kere kaparsanız bir sonrakinde açamıyorsunuz bendede 1 hafta boyunca kapalı kaldı hiçbirşekilde açılmadı ama bugün görev yöneticisinde discoveryi sonlandırıp kendisi tekrar başladığında ayarlar ve tüm özellikler tekrar çalışmaya başladı...yabancı dil türkçeye çevrilmemiş discoveryde bu sorunu yaşayan varmı onu merak ediyorum eğer deneyen olmadıysa bir ara deniyip sonucuda buraya yazarım Msn Happy