| | #21 (mesaj-linki) | |||||
|
bakınız
| |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Mondros Ateşkes antlaşmasından sonra işgale uğrayan şehirler nelerdir?
mondros ateşkes anlaşmasından sonra işgale uğrayan şehirler
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
mondros ateşkes anlaşmasının
mondros ateşkes anlaşmasının hemen ardından işgale uğrayan bir şehrimiz
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Antlaşmalar - Mondros Mütarekesi Mondros Ateşkes Antlaşması’ndan Sonra İşgal Edilen Yerler İngiltere= Musul Urfa Antep Maraş Batum Kars SAMSUN Merzifon Fransa= Adana urfa antep maraş mersin dörtyol İtalya =Antalya Kuşadası Fethiye Bodrum Marmaris Konya Yunanistan =İzmir | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
|
doğru cevap verin boşuna sokmayın o boş boş şeyleri verecekseniz düzgün verin ve anlatın
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) |
Mondros Antlaşması sonrasında Konya hangi şehirle beraber işgal edilmiştir?
rica etsem konya şehrinin mondros ateşkes antlaşmasından sonra konya nın hangi şehirle işgale uğradığını acilen bulabilirmisiniz lütfen biraz acele
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
mondros ateşkes antlaşması
mondros ateşkes antlaşmasından sonra işgal edilen devletler hangileridir??
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
|
Mondros Ateşkes Antlaşması'ndan Sonra İşgal Edilen Yerler İngiltere Fransa İtalya Yunanistan Musul Adana Antalya İzmir Urfa Kuşadası Antep Fethiye Maraş Bodrum Batum Mersin Marmaris Kars Dörtyol Konya Samsun Merzifon Not: İngiltere, Mondros'tan sonra işgal ettiği Urfa, Antep ve Maraş'ı Paris Barış Konferansı'nda, Fransa'ya bırakmıştır. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
|
ben burada bulamadım benim sorum modros ateşkes antlaşmasından sonra işgal edilen erzurum halkının tutumu? lütfen bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler... | |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
|
ben burada bulamadım benim sorum modros ateşkes antlaşmasından sonra işgal edilen erzurum halkının tutumu? lütfen bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler... | |
|
![]() |
Mondros Ateşkes Antlaşması'ndan sonra nereleri işgal edilmiştir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mondros Ateşkes Antlaşması'ndan sonra meydana gelen gelişmeler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 46 | 3 Hafta Önce 14:25 |
| Mondros Antlaşması'ndan sonra işgal edilen şehirler ve kurulan cemiyetler nelerdir? | meco | Soru-Cevap | 69 | 3 Hafta Önce 21:18 |
| Mondros Antlaşması'ndan sonra işgal edilen bir şehrimizdeki faaliyetler ne olmuştur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 01-01-2010 17:41 |
| Mondros Ateşkes Antlaşması'ndan sonra işgal edilen Maraş'ın durumu neydi? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 15 | 19-12-2009 18:10 |
| Mondros Ateşkes Antlaşması'ndan sonra Antalya'da kurulan cemiyetler nelerdir? | yunus çiçek | Soru-Cevap | 3 | 17-12-2009 16:00 |