| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ses kaydederken arka fondaki sesin ayarı nasıl yapılır? Ben Siir Okudugum Icin Sesimi Kayit Ederken Stereo Mix`e Alip Sarkinin Sesini Biraz Kisiyordum Ayni zamanda Ben Siirimi okuyoRDum..Ve Ses Gayet GuseL oLuyoRDu. Simdi Stereo Mix`e Alinca Sirf Sarkinin Sesi GeLiyor Benimki Gelmiyor![]() NasiL Eski HaLine Getircem Tekrardan...LÜTFEN YARDIM EDİN!! Son Düzenleyen cem32; 12-11-2008 @ 12:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ses kaydederken arka fondaki sesin ayarı nasıl yapılır?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sorunuzla ilgili sadece bunu bulabildim bu stereomixin olağan ayarlarını gösteren bir resim.. en azından kontrol edebilirsiniz ![]() ama daha iyi ses kaydedicilerde önerebiliriz | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
selam bilgisayarıma format attım ama ses çıkmıyor lütfen bu konuda hangı programı ındırecem yardımçı olurmunuz
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Ses kaydederken arka fondaki sesin ayarı nasıl yapılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bir Web Sitesi Nasıl Yapılır? | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 27 | 3 Hafta Önce 22:34 |
| Web sitesi nasıl yapılır? | gizli kahraman | Soru-Cevap | 20 | 4 Hafta Önce 16:51 |
| Overclock Nedir? Nasıl Yapılır? | AngelFRANTIX | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 4 | 01-01-2009 01:44 |
| Flüt nasıl yapılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 12-11-2008 20:47 |