Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Boy uzatmak için neler yapılmalıdır?

Eski 25-09-2009 #251 (mesaj-linki)
XXleoXX
BEN 15 YAŞINDAYIM BOYUM 1.46 ÇOK AZ FAKAT EVDE FULL BARFİKS ÇEKİYOM KASLIYIM BOY UZAMAMA EDEN OLURMU

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 25-09-2009 #252 (mesaj-linki)
Misafir
16 yaşındayım boyum145 cok mutsuzum kücük cocuklar gibiyim hic liseli kıza benzemiyorum herkez boyumla dalga geciyor bunalıyorum hayattan nefret ediyorum neyapmalıym

Eski 25-09-2009 #253 (mesaj-linki)
Misafir
benim yaşım 13 byum 1.53 boyun uzamaz diyorlar doğrumu spor etkinliklerine izn vermiyorlar sebze sevmiyorum ne yapmalıyım yardım edin

Eski 26-09-2009 #254 (mesaj-linki)
Misafir
15 yaşındayım boyum çok kısa ailemde öle uzamam için basket vb den başka ne yemeli ne yapmalıyım boy uzamasını hızlandırmak için
ve boyum bu yaştan sonra uzayabilir mi ay başım 1-1,5 sene oldu

Eski 26-09-2009 #255 (mesaj-linki)
Misafir
10 yıldır profesyonel olarak yüzüyorum
basketbol takımında oynadım
kick boxla uğraşıyorum
haftada nerdeyse hergün koşuya çıkıyorum
bacak balfixi çekiyorum
balık yağı kullandım
yani boy uzaması için ne gerekiyorsa yapıyorum ama boyum uzamıyor
3 yıldır 1.70im
başka yapabileceğim bişey varsa söyleyin lütfen ))

Eski 26-09-2009 #256 (mesaj-linki)
Misafir
boyum çok kısa 21 yaşında1.55boyum herkes alay edıyor tek sorunum boy uzması ıçın neler yapmalıyım cerahı mudahale varmı ?

Eski 27-09-2009 #257 (mesaj-linki)
Misafir
bende 15 yasındayım boyum 1.60 yasıtlarma göre cok kısa nasıl uzatırım bide ben boks yapıyorum bunun bi etkisi olurmu kısalıga

Eski 27-09-2009 #258 (mesaj-linki)
Misafir
ben 16 yaşında 160 cm boyunda biriyim.boyumun uzması için ne yapöalıyım.lütfen bana yardım edin

Eski 27-09-2009 #259 (mesaj-linki)
Misafir
ya benım boyum 1.65 ve erk im yaşım 17 .18 e az kaldı ben nasıl 1.85 olabilirim ban yardımcı olabilirmisiniz. morelim artık sıfır derslerden cok düştüm . eğer boyum 1:85 olursa inanıorum ki bozulanmorelim eski haline gelebilir . evdeyim bütün gün yatıyorum .üzülmekten bıktım yardmcı olursanız cok sevinrim .

Eski 27-09-2009 #260 (mesaj-linki)
Misafir
bn 10 yaşındayım boyum 1.52 sizce uzunmu yaşıtlarım bnd daha kısa ama uzunmuyum emin değilim herkes uzun olduğumu söylüyoyor ve bn daha çok uzamasını istiyorum ne yapmalıyım herkes uzun olacağımı söylüyor ama bn işimi şansa bırakmak istemiyorum lütfen cevap gönderin ayrıca bu bir soru sorunun nasıl gönderiliceğini burda bulamadım o yüzden cevaplarınızı bekliyoruım

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
boy, uzatmak, yapılmalıdır | boy nasil uzatilir hangi besinlerle, boy uzamasi icin ne yapilmali, boy uzamasi icin ne yapmali, boy uzamasi icin neler yapilmali, boy uzatici besinler, boy uzatmak icin, boy uzatmak icin ne yapilmali, boyun uzamasi icin ne yapilmali,
Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nesli tükenmekte olan hayvanları korumak için neler yapılmalıdır? Ziyaretçi Soru-Cevap 36 19 Saat Önce 19:21
Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? yardım EDİN NOLUR Soru-Cevap 25 4 Hafta Önce 23:06
Namazda şaşırmamak için ne yapılmalıdır? SELMA GÜLDEREN Soru-Cevap 5 08-02-2009 18:28
Türkçenin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 13-11-2008 15:09
İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 10-11-2008 18:46