| | #31 (mesaj-linki) | |
| Boyumu nasıl uzatabilirim?
BOYUMUN UZAAMSI İÇİN NE YAPMALIYIM BOL SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİYORUM ZATEN
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boyun uzaması nasıl sağlanır? | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Boyumun uzaması için ne yapmalıyım?
ben 16 yaşındayım ama boyum kısa ne yersem uza yabilirim acilen lazım (((
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boy uzatmak için neler yapılmalıdır?
BEN 16 YAŞINDAYIM VE BOYUM ÇOK KISA YAŞIMA GÖRE KÜÇÜĞÜM NE YERSEM VEYA NE YAPARSAMM UZARIMM ACİL CVB | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Boy uzatmanın yolları nelerdir?
belki saçma olacak ama 1,61 boyundayım kilom 44.18 yaşındayım.hem boyumu uzatmak hemde kilo almak için ne yapmalıyım çok önemli benm için.mülakata gircem.bitkisel bi çözüm var mı_?
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boy uzatmanın yolları nelerdir?
Basketbol oynamalısınız.
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Boyum çok mu kısa yoksa normal mı?
| |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Boyumun uzaması için neler yapmalıyım?
ben 17 yaşında 1.60 boyundayım ailemdeki herkesin boyu çok uzun fakat benim boyum kısa kaldı lütfen yardımcı our musunuz?yaşıtlarımdan çok kısayım.
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boyun uzaması nasıl sağlanır?
tüm sayfaları inceleyiniz | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boyun uzaması nasıl sağlanır?
Arkadaslar bir sey soyleyimmi.Simdiki zamanda birakin bizim boyumuzun uzanmasini agaclar bile uzamiyor kardesim. ("Global warming") yuzunden. O Allah(c.c) in bileceyi birsey artik.Alin yaziniza herhalde inaniyorsunuz. Yani diyecegim oki ondan umit kesilmez | |
|
![]() |
| Etiketler |
| boy, neler, uzatmak, yapılmalıdır |
Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nesli tükenmekte olan hayvanları korumak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 30 | 1 Gün Önce 12:49 |
| Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? | yardım EDİN NOLUR | Soru-Cevap | 18 | 2 Gün Önce 12:03 |
| Namazda şaşırmamak için ne yapılmalıdır? | SELMA GÜLDEREN | Soru-Cevap | 5 | 08-02-2009 19:28 |
| Türkçenin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 13-11-2008 16:09 |
| İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 10-11-2008 19:46 |