| | #1 (mesaj-linki) | |
| Eski sevgilimi geri kazanmak için ne yapmalıyım?
eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum ama o beni hayla seviyomu bilmiyorum napmam gerekiyo
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski sevgilimi geri kazanmak için ne yapmalıyım?
sevgilindeki yerini sevgilinin sana olan sevgisini nasıl kaybettin onu bir irdele eğer çok büyük bir kusurun varsa seni sevmiyor olabilir ama kusurun da yanlış anlaşılma vb var ise o zaman kendini affettirecek yolları denersin birebir kendisiyle görüşmek istersin eğer kabul etmezse ve bunu sert ve kesin bir şekilde söyler ise o zaman işin zor demektir | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
zaten eğer hala sni seviosa snn bişey yapmana gerek yok ![]() ama genede bn uğraşayım diosan romantizmi ele alıcksn bndan yola çıkaraktan yapmn gereken şeyi yapmn lzm yani hala onu sewdiğini göstermek-söylemek gerek | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Eski sevgilimi nasıl geri kazanırım?
sevgilimi geri kazanmak için ne yapabilirim?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski sevgilimi nasıl geri kazanırım? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ben bundan 2 sene once birini seviyordum ben den ayrıldı bungunlerde yıne karsima citı onu dale seviyorum ama onun sevdigi varmiş canin dan cok beni istemiyor nasi geri kazanabilrim
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
eski sevdigim beni unutmus ben ama yıne onu seviyorum suan baskasını seviyor ama ben bakin ca gozlerine gulup cekiriyor kafasını birgun konustum olmaz diyor oysa ne dese ben yıne onu seviyorum birine dedim ki ona soyle unutmamiş seni soylemiş oda simdi konusmam ilerde olursa belki suan o cocuguk tan ayrılmamiş dale seviyormus beni istemiyor kendime zara vermekten korkuyorum bi care bekliyorum
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Belki sorunun cevabı değil ama yine de paylaşmak istedim ... ![]()
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
eger sevgilin sana gercekten asiksa o zaman senin sevgini cabuk unutmasi imkansiz. fazla zaman harcama ve önce kendi kendine bir düsün senin hatalrin nelerdi ? ve sevgilininde hatalari varsa, onlar nelerdi? ardindanda sevgilini ara ve onunla konusmak istedgini söyle, dedigim gibi sana gercekten asiksa gelir ama asik degilse o zama gelmez ve saniyorumki sende seni sevmeyen biryle birlikte olmak istemezsin. umarim yardimci olabilirim | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
baba yapıcagın tek sey onun ıstedıgı gıbı bırı molmak bırazda romantık olay bıter.. | |
|