Alıntı
umut1771 adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar sevqilimden ayrıldık ama nedeni ben ona arkadaş gibi davrandığım içinmiş beni sevdiqini söyledi ayrıldıktan sonra bende onu seviyorum ama arkadaş gibi davranıyomuşum aynı sınıftayız onla nasıl ona yakın olabilirim söyleyin lütfenn
Seviyorsanız ona sevdiğinizi göstermelisiniz arkadaş gibi davranmak olmaz tabiki,
bence alın karşınıza konuşun daha samimi davranın ve içinizdekileri dışarı çıkarın kazanırsınız
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı kız arkadsma yalan soledım.onun gozunde cok buyukk bı yalandı.yalanımı yakaladı 3 ay oldu ayrılalı hatlarımı kırdım bana ulasmasın dıe yuzum yoktu.sonra aradan zaman gectıkten gtım aynı numarmı cıkardım .ozeller aranıyrdum sureklı .daha sonra mesaj attı HERSEYI EN BASINDAN ANLTMANI ISTYRM DOGRULARI ANLTMANI ISTYRM BULUSALIM DEDI.BENDE TMM DEDIM NE DICEGMI BILMIYRM .NAPCAGMI BILMIYRM.ARTIK GOZUNDE YALANCI OLRAK MI KALICAM DIE ICIM ICIMI YIYR.YAPTIGIM YALNIS AMA YAPMAM GREKTI ONU.COK PISMANIM.BULUSUNCA AGZIMI ACAMZSAM O ZAMAN DAHA KOTU OLUCAK NAPCAGIMI BILMIYRMMMM
Herkes hatalar yapabilir ve her hatanın bir telafisi vardır demekki sizi seviyor ki tekrar konuşmak istemiş. bence buluşun ve ne yalan söylediyseniz en başından yalansız olarak anlatın ve neden yalan söylediğinizide belirtin mutlaka hak vereceği bir yönü olacaktır bundan sonrası içinde unutmasını sağlayın göreceksiniz düzelcektir
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı eski sevgilim beni cok seviyordu abimin arkadaşıymış biz bunu bilmiyoduk öğrenince ben arkadaşıma yapamam deyip ayrılmak istedi izin vermedm bir süre sonra bana artık başkasını sevdiğini söyledi ayrıldık o gitti 1sene sonra geldi ve ben onu hala seviyordum barışmak istedm arkadaş kaldık onunla sevgiliden farkımız yoktu ilişkiyi kesmek istedi çünkü sevgilisi varmış aradan bir süre gecti kendisi barıştı bu barışmamız sevgili haline gelmişti evlenmeyi bile düşünüyordu ama bu seferde babam öğrendi ayrıldık aradan yine zaman geçti kendisi istedi barışmayı barıştık çok güzel geçiyordu bu sefer dayım öğrendi cok sinirlendi onu dövmeye kalktı malesef yine ayrıldık barışmak icin yanına gittim ama beni takmadı bile tek sözü kaderde varsa olacak yoksa herkez yolluna dedi ve daha görüşmedik ama beni gördüğü zaman gülüm süyor ben takmıyorum ama onu çok seviyorm barışmak istiyorm
Sizin ilişkiniz yılan hikayesine dönmüş;bir dargın bir barışık...Bu aşkdan ziyade takıntı haline gelmiş.Bence eskiye takılmak yerine yeni heyecanlara izin verin.Başka sevgilim var deyip bir yandanda sizinlede görüşüyorsa zaten hayır gelmez.Takılmayın söylediği şarkılara falan.Ne demiş eskiler"Ayinesi (aynası)iştir kişinin lafa bakılmaz.Yanisi davranışlarıyla sevgisini gösteremiyorsa,sevgisinden şüphe duymak lazım.Uğraşmayın boş yere değmez.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı merhaba ben derya ve benim bir sevgilim vardı ona çok aşığım o bana çıkma teklifi etti ve ben kabul ettim ama 2 gün sürdü bana arkamdan küfürler etti ben onu geri istiyorummmmmmm. duy sesimi...ne olurrr.=(=(
Sizi sevmediği bariz belli, seven insan arkasından küfür etmez salın ipini gitsin
Alıntı
_candy_ adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar 6 aydır biriyle konuşuyordum .. herşey cok iyidi sonra çocuğun bana solediği yalanları tesaduf üzeri yakaladım daha önce de yakalamıştım ama sevdiğim için sustum ... en son aradağimda arıcam dedı kac hafta oldu aramadı sizce bu durumda napablirim.. onu gercekten cok sewiyorum her dakıkan sanıyem yanında okadar mutlu gectıkı herseyı unuturuyordu banaa...
Sizden sıkılmış olabilir. Yeni birisine aşık olmuş olabilir. TL si olmayabilir. Biraz daha bekleyip sabırlı olmalısınz. Kendinizi çok fazla kaptırmayın.
Alıntı
Ziyaret%u00E7i adlı kullanıcıdan alıntı eski sevdigim beni unutmus ben ama yıne onu seviyorum suan baskasını seviyor ama ben bakin ca gozlerine gulup cekiriyor kafasını birgun konustum olmaz diyor oysa ne dese ben yıne onu seviyorum birine dedim ki ona soyle unutmamiş seni soylemiş oda simdi konusmam ilerde olursa belki suan o cocuguk tan ayrılmamiş dale seviyormus beni istemiyor kendime zara vermekten korkuyorum bi care bekliyorum
gerçekten sevip sevmediğini merak ediyorsann kıskandır en çok kıskandığı biriyle gez ve onu takmıyormuş gibi yap seviyorsa bunun devamı gelirr.eğer sevmiyorsada sakın üzülme unut gitsinn
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı 3 gün oluyo sevgilimden ayrılalı ve ben onu çok seviyorum napıcağımı bilmiyorum sebebi onun olmamı istedi çok ısrar etti ama olmadım o yüzden şimdi başka birisiyle çıkıyor ve benle çıkarkende o kişiyle çıkıyormuş yanlız ben onu çok seviyorum onsuz yapamıyorum unatamıyorum kızlada kawga ettim sevgilimi geri kazanmak için napabilirim ne olur yardım edin cevabınızı bekliyorum (
Bu kadar gurursuz olma, seni aldatmış hala onsuz yapamam diyorsun. Burada kazanılması gereken bir sevgili yok. Bırak gitsin. Alıntı
Selocn adlı kullanıcıdan alıntı Merhabalar benm paylaşmak istediğim 7 aydır biriyle birlikteyim seviyorum da hatta ailesiyle tanistirdi ailesine gidip geliyorum hatta akrabalarinin düğününe götürdü ama eskisi gibi değil bana bn msj atmasam atmıyo bile
Sıkılmıştır yada yeni birini bulmuştur.
Kendisine bu durumu sorun ve dürüstçe cevap isteyin baktın olmuyor zorlamaya gerek yok boşver biri gider diğeri gelir
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar benim bir sevdiyim vardı beni terk etti bırakıp gitti ben hele daha çok seviyorum sebebsiz yere ayrıldı bende geri dönmesi için ne yapabilirim ben allah aşkına yardım edin sevenler anlar aşk acısını yardım edin onsuz olmuyor hayatın anlamı yok o yokken
kıskandırmaya çalış ama o kişi ondan daha popüler biri olsun ama bennce hiçbişi yapma geri gelirse seni seviyo gelmiyosa zaten hiç sevmemiş seni sevmeyen birine de değer verme derim tabi şuan sen bu son kelimeme kızarsın eminim ama kızma onu unuttuğunda anlarsın demek isdediğimi