Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
YA BEN BİR ÖDEV YAPIYORM VE BEN KIZILAY İLE İLGİLİ ŞİİR VE KIZILAYIN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI ARAŞTIRIYORM AMA HİÇ BİR ŞEYE ULAŞMIŞ DEĞİLİM BANA YARDIMCI OLABİLİRMSİNİZ LÜTFEN BEN ÇOK ZOR ŞARTLARDA YAZIYORM BUNLARI O YÜZDEN HEMEN BANA CEVAP BULMALISINIZ KIZILAYIN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR VE KIZILAY LE İLGİLİ ŞİİR
|
En İyi Cevap ahmed tarafından gönderildi
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#4 (link) |
| Ziyaretçi |
KIZILAY’IN GÖREVLERİ VE ÇALIŞMALARI 1. Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar. Bunun için önceden bu maddeleri depo eder. 2. Yoksul, kimsesiz ve düşkünler için aşevleri açar. 3. Sağlık merkezleri kurar. Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir. 4. Hemşire yetiştirmek için okullar açar. 5. Savaşta geçici sağlık merkezleri kurar. 6. Gezici hastaneler kurar. |
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#5 (link) |
| Ziyaretçi |
KIZILAY’IN GÖREVLERİ VE ÇALIŞMALARI 1. Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar. Bunun için önceden bu maddeleri depo eder. 2. Yoksul, kimsesiz ve düşkünler için aşevleri açar. 3. Sağlık merkezleri kurar. Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir. 4. Hemşire yetiştirmek için okullar açar. 5. Savaşta geçici sağlık merkezleri kurar. 6. Gezici hastaneler kurar. |
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#6 (link) |
| Ziyaretçi |
KIZILAY’IN GÖREVLERİ VE ÇALIŞMALARI 1. Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar. Bunun için önceden bu maddeleri depo eder. 2. Yoksul, kimsesiz ve düşkünler için aşevleri açar. 3. Sağlık merkezleri kurar. Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir. 4. Hemşire yetiştirmek için okullar açar. 5. Savaşta geçici sağlık merkezleri kurar. 6. Gezici hastaneler kurar. TÜRK KIZILAYI! |
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#7 (link) |
| Ziyaretçi |
Giyindirmek, barındırmak, Kızılay'ın görevidir. Onun için Kızılay'ım, Yoksulların bir evidir. Savaşlarda yaralıya, Yardım için el uzatır. Fakirlere kimsesize, Ocağında "aş" kaynatır. Deprem, yangın, su baskını, Evler yakar, evler yıkar. Felaketler çok olsa da, Kızılay'ım hemen bakar. Yardım edip Kızılay'a, Biz de, biraz güç katalım. Yarınını anlatarak Kızılay'ı yaşatalım. KIZILAY HAKKINDA ŞİİR OLARAK BU OLABİLİR. |
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#8 (link) |
| Ziyaretçi |
Giyindirmek, barındırmak, Kızılay'ın görevidir. Onun için Kızılay'ım, Yoksulların bir evidir. Savaşlarda yaralıya, Yardım için el uzatır. Fakirlere kimsesize, Ocağında "aş" kaynatır. Deprem, yangın, su baskını, Evler yakar, evler yıkar. Felaketler çok olsa da, Kızılay'ım hemen bakar. Yardım edip Kızılay'a, Biz de, biraz güç katalım. Yarınını anlatarak Kızılay'ı yaşatalım. BU OLABİLİR AMA BAŞLIĞI NEE??! |
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#9 (link) |
| Ziyaretçi |
KIZILAY Yardım elini açan, Yoksullara koşarsın. Şefkat, merhamet saçan, Muhtaçlara sen varsın. Deprem olsa bir yerde, Veya yansa bir ocak. Her acıya, her derde, Yine sensin koşacak. Seni bulur yanında, Her felaket, her olay, Zengin, fakir olanlar, Sana muhtaç Kızılay. İ. Hakkı TALAS arkadaşlar bu olabilir |
| | Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
kızılayın görevi şudur: Doğa olaylarında zarar görenlere çadır, battaniye, giysi ve yiyecek yardımları yapar. Bunun için önceden bu maddeleri depo eder. Yoksul, kimsesiz ve düşkünler için aşevleri açar. Sağlık merkezleri kurar. Kurduğu kan bankası ile halkın yaptığı kan bağışlarını kabul eder, gereksinme duyanlara bu kanları verir. Hemşire yetiştirmek için okullar açar. Savaşta geçici sağlık merkezleri kurar. Gezici hastaneler kurar. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Kızılay ile ilgili şiirler ve yaptığı çalışmalar nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bayanların yaptığı meslekler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 17 | 14 Mart 2013 21:26 |
| Atatürk'ün eğitim alanında yaptığı çalışmalar nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 69 | 18 Kasım 2012 16:55 |
| Türkçe ile ilgili yapılan çalışmalar nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 34 | 6 Kasım 2012 17:38 |
| Tanzimat ve Meşrutiyet dönemlerinde edebiyat ile ilgili yapılan çalışmalar nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 86 | 21 Kasım 2011 15:07 |
| Ermenilerin Türklere yaptığı katliamla ilgili haberler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 5 Ocak 2009 19:15 |