| | #1 (mesaj-linki) | |
| Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Merhaba ben bu siteye kayıtlı bir kullanıcıyım ancak , kullnıcı adımı ve şifremi hatırlamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? kayıt sırasında gerekli olan diğer bilgileri doğru olarak girmiştim kayıt sırasında kullanmış olduğum mail adresi yanlış hatırlamıyorsun ... Son Düzenleyen Keten Prenses; 29-11-2008 @ 21:22. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz? Şifrenizi ve kullanıcı adınızı unuttuysanız Buraya tıklayın! Linke tıkladıktan sonra üye olurken kullandığınız mail adresinizi giriniz...Resimdeki Harf ve rakamları gerekli metin kutusuna giriniz ve şifreniz belittirğiniz mail adresinize gelecektir... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Şifremi unuttum ne yapmalıyım?
eski üyeyim şifremi unuttum
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şifremi unuttum ne yapmalıyım?
yeni bir üyelik alıp site yetkilileriyle irtibata geçin, size yol göstereceklerdir.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Nickinizi hatırlıyorsanız girip şifremi unuttum seçeneğini tıklarsanız mailinize yeni şifreniz gelecektir..
| |
|
![]() |
Site kulanıcı adımı ve şifremi anımsamıyorum, yardımcı olur musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şifremi girdiğim halde foruma neden giriş yapamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19-11-2008 16:25 |
| Amd 3200'e Win98 kuramıyorum yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 19-11-2008 13:06 |
| Özlem Tekin - Adımı Söyle | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-05-2008 22:15 |
| Doğuş - Adımı Çok Anacaksın | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 23:56 |