| | #1 (mesaj-linki) | |
| Format attıktan sonra internete bağlanamıyorum, neden olabilir?
İyi günler ben bir öğrenciyim ve okul bilgisayarlarına format attım bu siteyi izleyerek bu site cok yardımcı oldu ama format attıktan sonra pc ler internete bağlanamaz oldu okul Meb in internet servisinden topluca yararlanıyor ama internet kablosunu filan taktığımda msn ye girip Hata düzelt yaptığımda IP hatası gösteriyor Napmalıyım::? Teşekkürler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format attıktan sonra internete bağlanamıyorum, neden olabilir?
Bilgisayarlar otomatik Ip üstüne kurulmuş. Sen bunları elle atamalısın. Bir ana server belirle Yerel ağ bağlantılarında TCP IP adreslerini değiştir. Örnet; 192.168.15.1 (Server) 192.168.15.2 (2. Kullanıcı) 192.168.15.3 (3. Kullanıcı) Diye devam et kaç bilgisayar varsa. Var sayılan Alt ağ maskesine Server IP yazacaksın. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Format attıktan sonra internete bağlanamıyorum, neden olabilir?
Selamlar. ßende cafe sahibiyim bi pc'm bozuldu format attım pc düzeldi ama o pc ile nete bağlanamıyorum ne yapmalıyım acaba | |
|
![]() |
| Etiketler |
| attıktan, bağlanamıyorum, format, internete, olabilir |
| internete baglanamiyorum, |
Format attıktan sonra internete bağlanamıyorum, neden olabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format attıktan sonra sürekli yaşadığım bu soruna yardımcı olur musunuz? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 1 Hafta Önce 18:44 |
| El uyuşması neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 2 Hafta Önce 16:27 |
| Ekran kartı ses problemleri neden olabilir? | mirza84 | Soru-Cevap | 2 | 25-01-2009 03:05 |
| MSN'e neden bağlanamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 14-12-2008 14:28 |
| Format sonrası eksik dosya uyarısı neden olabilir? Dosyayı nasıl geri yükleyebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 21-11-2008 14:19 |