Arama

Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim?

Güncelleme: 12 Nisan 2021 Gösterim: 405.685 Cevap: 4
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
1 Ocak 2009       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi

Bilgisayardan cep telefonuna müzik aktarımı nasıl yapılır?

Son düzenleyen ahmetseydi; 21 Aralık 2016 12:24
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
24 Ocak 2009       Mesaj #2
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayardan kızılötesili telefona nasıl şarkı yollanıyor

telefonunuzun üreticisinin özel ürettiği pc ile telefonun bağlantısını sağlayan yazılımı bilgisayarınıza kurarsanız ve bilgisayarınıza kızılötesi irda donanımı alırsanız bilgisayardan kızılöteli telefonunuza istediğinizi atabilirsiniz ancak kızılötesi hem hız bakımından hemde aktarımlar ve kullanımı bakımından çok zahmetli diyebiliriz bu nedenle telefonunuzda usb kablo desteği var ise usb kablo alarak bilgisayara bağlanmasını sağlamanızı tavsiye ederim Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

samsun e250 var ama şarkı yok

Telefonunuzun USB bağlantısını bilgisayarınıza takın. Müzik dosyalarınızdan istediğiniz şarkıyı telefonunuzdaki müzik dosyasına sürükleyin .

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba. ben hafıza kartını bilgisayara taktım fakat nerden açıldığını bilmiyorum yeşil ışık da bu arada yanıyor.
hızlı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Öncelikle sayfa yenileyin eğer yine de dosyalar görünmezse Bilgisayarım >> Yerel disk K,L veya USB belleğinizin adı olan sürücüye tıklayın telefonunuzun içeriği görünecektir. Oradan dilediğiniz dosyayı açıp bilgisayarınızdan dosya atabilirsiniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Cep telefonuma Ahmet Özhan'dan sonbahar vurgununu yüklemek istiyorum

Telefonunuzun USB kablosunu bilgisayarınıza takın Dosyaları görüntüle deyip my music veya müziğim .. dosyanızın adı neyse ona tıklayın açtığınız dosyanın içine istediğiniz müziği sürükleyip bırakın.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
21 Aralık 2016       Mesaj #4
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Yeni nesil telefonların çoğu veri aktarım modu (USB) sistemini kullanmaktadır. USB kablosunun bir ucunu bilgisayara, diğer ucunu da telefona taktığınızda Bilgisayar telefonu görecektir. (Kabloyu taktığınız anda telefon ekranında seçenekler belirirse Dosya aktarım modu (MTP) seçin.) Bilgisayarım'a girip ordan telefonu bulun ve içine girin. Aktarmak istediğiniz müzikleri Kopyala > Yapıştır yaparak telefona aktarabilirsiniz.

Diğer bir seçenek de Bluetooth kullanarak veri aktarabilirsiniz. Aktarımı yapabilmek için bilgisayarda da Bluetooth donanımı olması gerekir. Bilgisayarın ve Telefonun Bluetooth özelliklerini açın. Arama yapın ve cihazları eşleştirin. Daha sonra göndermek istediğiniz verinin üzerine fare ile sağ tıklayıp Gönder > Bluetooth seçimini yapın. Açılan ekranda göndereceğiniz cihazı seçin ve işlemi tamamlayın.

Diğer bir seçenek ise Kart Okuyucu.. Telefonunuzdaki hafıza kartını çıkarın ve kart okuyuca takın. Kart okuyucuyu bilgisayara takın ve Kopyala > Yapıştır yöntemi ile verilerinizi hafıza kartına alın. Daha sonra hafıza kartını telefona takarak kullanabilirsiniz.

Not: Veri (USB) kablosu ile bağlantıda sorun yaşıyorsanız öncelikle bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun devam ediyorsa farklı bir kablo ile bağlantı yapmayı deneyin.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
mehmetkerem - avatarı
mehmetkerem
Yeni Üye
12 Nisan 2021       Mesaj #5
mehmetkerem - avatarı
Yeni Üye
usb kablosu ile pcye bağla telefonu sonra telefona at müziği ama mp3 şekilde

Benzer Konular

14 Ağustos 2013 / Misafir Cevaplanmış
12 Nisan 2021 / Ziyaretçi Soru-Cevap
12 Temmuz 2013 / Misafir Soru-Cevap
12 Temmuz 2014 / Misafir Soru-Cevap