| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim?
ben bilgisayardan ceptelefona şarkı yüklemek istiyom nasıl oluyo güzelce anlatabilirmisiniz?lütfen
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayardan cep telefona şarkı nasıl yüklerim?
Bilgisayardan cep telefonuna şarkı yüklemenin bir kaç yolu var; 1.Bluetooth; Bilgisayarınızda ve aynı zamanda cep telefonunuzda bluetooth özelliği mevcut ise bluetooth bağlantısı ile dosya aktarımı yapabilirsiniz. not: Masaüstü pclerde genelde bluetooth olmaz bu yüzden bluetooth aparatı kullanmanız lazım.Usb bluetooth aparatı vb. 2.Hafıza kartı; Cep telefonunuzda hafıza kartı mevcut ise bu hafıza kartını yine bir kart okuyucu aparatı ile Pc ye bağlayabilir ve dosya aktarımı yapabilirsiniz. 3.Veri Aktarım Kablosu Genellikle Dijital fotoğraf makinelerinde bulunan bir özellik olan veri aktarım kablosu bazı cep telefonları ile kullanılabiliyor.Tabi cep telefonunuz bu özelliğe uyumlu ise zaten kabloyu takacak bir girişi vardır.Bu kablonun bir ucunu pc de ki usb bağlantısına bir ucunu telefona takarak dosya aktarımını gerçekleştirebilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.İnşaAllah işinize yarar. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayardan cep telefonuna müzik nasıl yüklenir?
bılgısayardan telefona nasıl sarkı yuklenır
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayardan telefona nasıl şarkı gönderilir?
bilgisayardan kızılötesili telefona nasıl şarkı yollanıyor
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayardan cep telefona şarkı nasıl yüklerim?
bakınız | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Bilgisayardan telefona nasıl şarkı gönderilir?
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim?
arkadaşlar hafıza kartından bilgisayara müzik atabiliyorum ama bilgisayardan hafıza kartına atamıyorum arkadaşlar bilgisayardan hafıza kartına müzik yüklemek istiyorum ama hiç bu konularda bilgi edinmiş değilim lütfen güzelce anlatırsanız sevinirim lütfen.. iyi günler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
WINDOWS MEDİHA PLEYIR DAN TELEFONUMA NASIL MÜZİK YÜKLENİR | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayardan, cep, telefonuna, yüklerim, Şarkı |
| cep telefonuna muzik yukleme, telefona muzik yukleme, telefona nasil muzik yuklenir, telefona sarki yukle, telefona sarki yukleme, |
Bilgisayardan cep telefonuna şarkı nasıl yüklerim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cod 5 oyununu nasıl yüklerim? | UrBaNNN | Soru-Cevap | 13 | 3 Gün Önce 21:20 |
| Cep telefonuna MSN nasıl yüklenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 25 | 3 Hafta Önce 19:58 |
| Metin2'yi nasıl yüklerim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 04-10-2009 12:22 |
| MSN yazışmalarının başka bir bilgisayardan takip edilip edilmediği nasıl anlaşılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 16-09-2009 17:40 |
| İskenderun yerel gazetelerinin telefonuna nasıl ulaşırım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 16-01-2009 23:08 |