Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Çürük raporu alan kişi günlük hayatta ne gibi zorluklarla kaşılaşır?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
çürük raporu alan kişler günlük hayatlarında ne gibi engellerle karşılaşıyor ehliyetleri falan alınır diyor dogrumu
|
| | Çürük raporu alan kişi günlük hayatta ne gibi zorluklarla kaşılaşır?#3 (link) |
| Ziyaretçi |
Askerlikten men edilme durumunu biliyorum bir de bilimum araştırma, soruşturma gibi durumlarda yani mahkemelerde, pasaport alırken, devlete memur olacaksanız falan engel olur buna. Hele hele bir de psikiyatriden alınmışsa rapor daha da kötü.
|
| | Çürük raporu alan kişi günlük hayatta ne gibi zorluklarla kaşılaşır?#6 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar denizciyim düz tabanım ve belimde skolyoz var düz taban olmam denizci olmama engel teşkil etmiyor. skloyozum dan dolayı gemi adamları sağlık merkezinden aldığım rapor çerçevesinde denizciliğime engel teşkil etmiyor. çürük raporu alma ihtimalim var çürük alırsam denizciik ehliyetim düşer mi?
|
| | ÇÜRÜK RAPORLARI YENİDEN İNCELENSİN YARIDAN ÇOK DAHA FAZLASI SAĞLAM#7 (link) |
| Ziyaretçi |
benim çürük aldığını duyduğum sayısız ,yetkililer nasıl duymaz. 1989 yılından beri çok gence rastladım, askerliğini sorunca enayimiyiz ,yemledik ve rapor aldık diyorlardı. adım gibi eminim ÇÜRÜK RAPORLARI YENİDEN İNCELENSİN YARIDAN ÇOK DAHA FAZLASI SAĞLAM ÇIKAR.. .subayları koruma adına bunun da üstüne kimse gitmez |
| | Çürük raporu alan kişi günlük hayatta ne gibi zorluklarla kaşılaşır?#9 (link) |
| Ziyaretçi |
mrhaba arkadaslar ben karabukde askerdım fakat 19.gnumde benımle beraber 15 ksııyı ankraya sevk ettıler 10 kısıye gözden dolayı askerlık yapamaz raporu verdıler amelıyat olanagımız vardı fakat yemın etmedıgımızden dolayı yapmadılar şuan ise iş arıyorum acaba curuk raporu alanlar özürlü olarakmı sayılıyor
|
| | cvp beklıorum#10 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar şuan askerim benm kolumda 40 derece dirsekten geriye doğru donme war. doktorlar çürük dio ama kesın bişy yok sizce ne olur 2 gun içinde bellı olcak ben pek almak stemıorum ama çokta zorluor kolumda güz yok silah kaldıramıorum agrı çok fazla ilerde karsıma çıkıcak zorluklardan dolayı çekınıorm napabılırım ilerde fazla zorluk çıkarırmı almalımıyım çok kararsız kaldım lütfen yardım edin bi çözum yolu gösterin bana... (05392902441)
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Çürük raporu alan kişi günlük hayatta ne gibi zorluklarla kaşılaşır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Elektrik nerelerde kullanılır, kullanıldığı alanlar nelerdir? | Ziyaretçi lütfen | Soru-Cevap | 21 | 4 Mart 2013 21:21 |
| Enerji biçimleri günlük hayatta nasıl kullanılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 58 | 24 Kasım 2012 13:55 |
| Namazda ve günlük hayatta akıldan geçen uygunsuz düşünceler günah mıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 53 | 2 Ağustos 2012 09:20 |
| Atatürk inkılaplarının öncesi ve sonrasıda günlük hayatta etkileri nedir? | arslan osman 58 | Soru-Cevap | 30 | 4 Aralık 2011 13:52 |
| Yüzlük Tablo Günlük Hayatta Nerede Kullanılır? | fadedliver | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 26 Ekim 2008 18:56 |