| | #1 (mesaj-linki) |
Marmara yöresine ait türküler nelerdir?
marmara yöresinden biri kırık hava diğeri ağıt türünde birşey olmak üzere iki türkü ve bunların hikayelerini bulmam gerekiyor.lütfen yardımcı olur musunuz?
| |
| Cevaplandı
|
En İyi Cevap pelin_gulay tarafından gönderildi
|
Marmara Marmara benim gölümdür, Dalgalı deli gönlümdür, Büyülü, mavi gülümdür, Açmış vatanın dalında. Kıyısında at sulamış, İstanbul'da gönlü kalmış. Kaleler kurup da almış, Dedem tarihin yolunda. Karlı Uludağ sislenmiş, Kıyılar renk renk süslenmiş, Süleymaniye yaslanmış Yatar zamanın gönlünde. Kiraz bahçesi, zeytinlik, Uçsuz bucaksız zenginlik, Karşıda kıyılar silik. Uyur güneşin altında. |
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
Marmara Marmara benim gölümdür, Dalgalı deli gönlümdür, Büyülü, mavi gülümdür, Açmış vatanın dalında. Kıyısında at sulamış, İstanbul'da gönlü kalmış. Kaleler kurup da almış, Dedem tarihin yolunda. Karlı Uludağ sislenmiş, Kıyılar renk renk süslenmiş, Süleymaniye yaslanmış Yatar zamanın gönlünde. Kiraz bahçesi, zeytinlik, Uçsuz bucaksız zenginlik, Karşıda kıyılar silik. Uyur güneşin altında. Son Düzenleyen Kral_Aslan; 29-01-2009 @ 14:06. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
|
marmara bölgesine ait türküler
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||||||
|
| |||||||||
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
lütfen bölgeler ile ilgili türkü yazın
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
|
Daha fazla yokmu ?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
|
marmara bölgesi ile ilgili türküler
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
|
arkadaşlar yardım eder misiniz konu bölgelere göre türkü adları
| |
|
![]() |
Marmara yöresine ait türküler nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Marmara Bölgesi'ndeki madenler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 28 | 1 Hafta Önce 12:18 |
| Marmara Bölgesi'nin ovaları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 142 | 2 Hafta Önce 18:21 |
| Marmara Bölgesi ova ve platoları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 34 | 09-02-2010 20:33 |
| Edirne yöresine ait fıkralar nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 28-12-2008 13:44 |
| Kardeş Türküler (Kardeş Türküler Kimdir? - Kardeş Türküler Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 1 | 27-11-2006 17:47 |