Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Ay Savaşçısı çizgi dizisinin tüm bölümlerini Türkçe izleyebileceğim bir site var mı?#4 (link) | |
| p@®@Dσkگ | Alıntı:
TIKLAYIN | |
| | Ay Savaşçısı çizgi dizisinin tüm bölümlerini Türkçe izleyebileceğim bir site var mı?#6 (link) | ||
| Eski Üyelerin Ruhları | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | Ay Savaşçısı çizgi dizisinin tüm bölümlerini Türkçe izleyebileceğim bir site var mı?#8 (link) |
| Ziyaretçi |
ay savaşçısının sadece 40. bölümüne kadar gelebildim o da anime olarak acaba tüm bölümlerini nereden bulabilirim çok seviyorum ben ay savaşçısını.. ![]() ![]() ![]() ![]() ahh lütfen söyleyin yaaaaa sinirleniyorum ... niye tüm bölümlerinin türkçe duplajı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (:
Son Düzenleyen Misafir; 4 Eylül 2009 @ 20:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
| Ay Savaşçısı çizgi dizisinin tüm bölümlerini Türkçe izleyebileceğim bir site var mı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Site Nedir? | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 11 Mart 2009 02:12 |
| Talih Kuşu dizisinin resimleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 19 Aralık 2008 21:04 |
| Titanik filminin Türkçe dublajlı filmini doğrudan seyredebileceğim bir site var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 17 Aralık 2008 15:39 |
| Galatasaray maçını izleyebileceğim başka bir kanal var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 27 Kasım 2008 16:05 |