Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Kredi nasıl alınır, şartları nelerdir?#1 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
ben ve hnımıyım kredı cekmek ıstıyorum ne yapabılırım
| |
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
| Alıntı:
|
| | Kredi nasıl alınır, şartları nelerdir?#8 (link) |
| Ziyaretçi |
slm benim 7/8 aylık sigortam var ama bi ara iş değiştirdim ve yeni girdigim işte 2 aydır çalışıorum ve toplam sigortam 7/8 aylık ihtiyaç kredisi için ak.bnk şubesine gittim bana sigortamı sordular ve yeni işe girdigim için girdiğim iştende daha 2 aylık sigortalı oldugum için kredi vermediler yani en az sürekli çalıştıgın bir işten 6 aylık sigortalı olmam gerekiyormuş kredi alabilmem için. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz hangi bankalar bana kredi verebilirler ? veya ne olursa olsun benm 8 aylık sgortam varsa neden böle bir şart koşuyorlar anlamış değilim lütfen bilgilendirn |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Kredi nasıl alınır, şartları nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cumhurbaşkanı seçilme şartları nelerdir? | ********** | Soru-Cevap | 14 | 8 Mayıs 2013 21:17 |
| GATA'ya girme şartları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 93 | 21 Nisan 2013 13:49 |
| Yüzbaşı olmanın şartları nedir? | recep ivedik | Soru-Cevap | 15 | 26 Kasım 2012 19:50 |
| Kredi kartı borcunu nasıl öğrenirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 69 | 1 Ekim 2012 11:14 |
| Kredi kartı ile nasıl havale yapılır? | cyberxleoosen | Soru-Cevap | 4 | 25 Kasım 2010 21:42 |