Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Masaüstü devamlı siyah kalıyor ve sadece mouse hareket ediyor, ne yapmalıyım?#1 (link) |
| Ziyaretçi |
Arkadaşlar benim bilgisayarım dondu bende kapatıp açtım windows açılana kadar herşey normal ama windows açıldıktan sonra ekran siyah kalıo ne masaüstü nede başlat gorunmuo sadece mouse oynuo oda bir işlem yapmıo makinamda cok onemli bilgiler oldugu için format atamıyorum ama onarma yaptım yine olmadı vga modunda çalıştırdım yine omadı güvenli modda da aynısı oluo ama tek farkı kenarlarda güvenli modyasıo beyaz yası ile ama gene hiçbir işlem yapamıyorum ne olur biri yardım etsin
|
| | Masaüstü devamlı siyah kalıyor ve sadece mouse hareket ediyor, ne yapmalıyım?#8 (link) |
| Ziyaretçi |
ya arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?masa üstü tamamiyle siyah sadece ok işareti geziyo ve hiç bi işlem yapamıyorum masaüstünde hiç bişiy yok nasıl yapıcam sizin dediklerinizi hiç bişey göremezken sadece kendiliğinden int. sayfası açılıyo Son Düzenleyen Misafir; 12 Kasım 2009 @ 00:45. Sebep: sadece int. sayfası açılıyo:s |
| | Masaüstü devamlı siyah kalıyor ve sadece mouse hareket ediyor, ne yapmalıyım?#10 (link) |
| Ziyaretçi |
oluyo bak başlat çalıştır gpedit.msc yaz sonra kullanıcı yapılandırması sonra yönetim sablonu sonra sistem sonra ctrl+alt+del seceneklerine bas sonra görev yöneticisini devre kaldıra bas
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Masaüstü devamlı siyah kalıyor ve sadece mouse hareket ediyor, ne yapmalıyım? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hareketli masaüstü resimleri neden hareket etmiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 11 Nisan 2012 01:04 |
| Masaüstü simgelerim çalışmıyor ne yapmalıyım ? | shawky | Soru-Cevap | 1 | 27 Haziran 2009 13:35 |
| Masaüstü simgelerinin resimleri yok, ne yapmalıyım? | dokan123 | Soru-Cevap | 1 | 10 Mayıs 2009 14:12 |
| Masaüstü hatasını gidermek için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 28 Ocak 2009 07:33 |
| Bilgisayar açıldıktan sonra sadece resim ve mouse görünüyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 27 Ocak 2009 21:52 |