| | #1 (mesaj-linki) |
Tiyatro Severlere
Saygı değer forum yöneticilerim bu bölüme bir de tiyatro ile ilgili bi başlık atar mıyız ? Söz güncel tutması benden. İlginize teşekkür ederim. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Hatırlatmanız için teşekkürler.. Konu sizin.. Sözünüzü tutacağınıza eminim.. Kolaylıklar diliyorum.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
amatörce tiyatroyla uğraştıktan sonra ayrı kalmak çok zor iş hayatı bitirdi beni grubumda dağıldı ben askerdeyken nerden nasıl tekrar başlasam akmıyorki bilinsin kendi bimiyorki akıtsın farkımıza varmadan ağlıyoruz iki yabancı olduk farkına varamıyoruz | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
tiyatro benim yaşantım.. .. geleceğim.. asla ve asla ondan vazgeçmem.. ve tiyatrosuz bir toplum ise düşünemiyorum...!!! | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Tiyatro Severlere Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Osmanlı Tiyatrosu | ThinkerBeLL | Tiyatro | 1 | 29-05-2008 11:27 |
| Çağdaş Tiyatro | ThinkerBeLL | Tiyatro | 0 | 16-04-2008 12:26 |
| Tiyatro Oyuncusu | KaFeM_DE_KaFeM | Meslekler | 3 | 26-05-2007 10:36 |
| Muhsin Ertuğrul (Muhsin Ertuğrul Kimdir? - Muhsin Ertuğrul Hakkında) | virtuecat | Tiyatro tr | 0 | 22-11-2006 05:36 |
| Tiyatro Terimleri | Mystic@L | Tiyatro | 0 | 16-10-2006 19:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||