| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir?
ben 8 senedir hiphop aleminin içindeyim türkçe rap aslında bu seneye kadar hatta bu son 2-3 aya kadar hiç dinlemezdim. ki dinlediim kişiler çok sınırlı. neden dinlemiodum?? çünkü bu zamana kadar ve aslında hala TURKİSH RAP adı altında şarkıları yapıp sanki rap müziği kendileri bulmuşlar gibi laflar ediolardı ve o yetmezmiş gibi amerikadaki yani rapin en iileri olanlara laf edip onları sewmiorz dinlemiorz dienler wardı. bu yüzden hiç dinlemezdim. bu aralarda aslında sadece türkçe rapi nası bişe olduğunu tarzlarının nası olduğunu öğrenmek için dinliorm. ben yaklaşık 1.5 sene önce MClik yapmaya başladım. ama sadece şu an 2 şarkım war ve albüm çalışmaları yapıorz. ama benim albümümdeki şarkıların hiç biri TURKİSH RAP dedikleri gibi bişe diil. çünkü rap müziği amerikalılar çıkarmış ve tupacta gangsta rapi ortaya çıkarıp rapteki son noktayı koymuştur. rap müzik budur. he deselerki turkish rap rap müziğn bi dalıdır R&B gibi mesela. o zaman bişe demem. ama kişilerin turkish rap dedikleri şeyi 0dan çıkarmışları gibi konuşmalarına cidden sinir oluorm. şu anda türkiyede gangsta rap yapanlar çok az. ceza bu son albümünde falan turkish rapten biraz daha uzaklaştıki bu benim daha çok hoşuma gitti. ayrıca batı tarzında sokak dilinde zenci tarzında şarkı yapanlar şu an sadece underground olarak sölüolar. neyse ya biraz fazla konuştum konuyu biraz toparlamak gerekirse türkçe rap (turkish rap demiorm ) bu aralar gelişti gerçekten. rapperlar çoğaldı ama aralarda kötü rap yapanlarda çıkmıo diil. onnarda iilerin yanında biraz kayboluolar yani bence bi sorun teşkil etmez onlar. herkese saygılar...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
bence cok hatalar var ...daha dogru dürüz dünyaca acilmamisiz ... türkce rap deki tüm rapciler birbirlerie destek olacagina önüne gelen diss atiyor ...
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
su anda rap dunyası gelsıme asamasında yanı turkce rapın alt yapısı daha su gectımız 10 15 yıl oldu. rock ıle karsılşastırırsak rockın mazısı uzun Turkiyede.. ama bnce rap TÜRKÇERAP 5 yda en fazla 10 yıl sonra encok dınlenen muzık rap olacaktırr..
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
bence şu anda piyasada çok fazlaa kendini rapçi sanan kişilervar we bi çoğunda doğru düzgün söz bile yok ayrıca rapi sadeceküfür ve diss olmaktan çıkarılması gerekiyo yoksa rape dışarıdan bakanlar bizlere sadece küfürbaz kavgacı tipler olarak bakmaya devam edicekler ben bunun böyle olmadığının anlatılması taraftarıyım Mc DeVe (Ültimaton) | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir? benım kalbımde yerı cok buyuk ve bence hak ettıği değer verılmıyor | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| rap adları, rap underground nedir, rapci adları, rapçi adları, rapçi adı, rapçı adları, turkısh rap nedir, türk gangsta rap, türk ve türkce nedemektir, undergraund rap nedir, |
Türk Rap'inin Şu Anki Durumu Sizce Nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Milli edebiyatta şiirin durumu nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 2 Hafta Önce 21:16 |
| A.Ş.K. Sizce Neyin Kısaltmasıdır? | fun_club | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 338 | 14-11-2008 15:21 |
| Sizce Aşk Nedir? (Araştırma) | krkmz84 | Kahve Molası | 3 | 13-11-2008 18:26 |
| Türkmenistan'ın Ulaşım Durumu | Gabriella | Türkmenistan | 1 | 24-05-2008 13:49 |
| Sizce Hangisi İnsan? | MaKaLeLe | Karışık Flash'lar/Video'lar | 2 | 23-03-2007 18:52 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||