Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-10-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Power Metal

Helloween(Alman) benim favorim live performansları harika ötesi...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-10-2007   #7 (mesaj-linki)

blind guardian tartışmasız süper. yeni nesilden de dragon force öneririm size. özellikle kliplerini izlerseniz daha keyifli olur..
Eski 04-11-2007   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
becauseiamdeath adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
blind guardian tartışmasız süper. yeni nesilden de dragon force öneririm size. özellikle kliplerini izlerseniz daha keyifli olur..
ewet daha önce yazmıştım ama bence artık power metal diyince "Lost Horizon" geliyor . Ne blind guardian, ne dragonforce .. tamam onlarda süper onları da müthiş bi zevkle dinliyorum ama yahu kardeşim bi grubun bütün şarkıları süper ötesi olabilirmi ya kesinlikle indirilesi dinlenilesi bi grup. Gerçi solistin gruptaki anlaşmazlıklar sonucu ayrılması beni yasa boğsada bi ara birleşiceğiz tekrar diye mesaj yazmaları birazcık olsun umutlandırdı beni... Umarım Yeniden Birleşip Albüm Yaparlar.
Kesinlikle Hakkettikleri değeri almadıklarını düşündüğüm bi grup. Öve öve bitiremem bu grubu . Ondan sonra dragonforce , kamelot vs.. gelir ama Lost Horizon Tartışmasız 1 numaradır benim için tavsiye ederim arkadaşlar dinlemenizi,
(bkz: Heart Of Storm) , (bkz:Bütün Albümü dinleyin en iyisi )
Eski 12-01-2008   #9 (mesaj-linki)

bilgiler icin saolun, ancak blind guardianin power metal yaptigini düsünmüyorum....ilk power metal yapan ve adinida koyan grup MANOWAR^dir,,son dönemlerdede iced earth,IN FLAMES,,gruplar bu türün biraz daha powerìni yapiyor zannediyorum...B.GUADIAN orta cag folk etkisinde ,german speed metal kaliplarina oturuyor,, German speed in önderide Helloween dir msela_ayni adindaki debüt albüm ve
Walls of jericho Albümüyle. hepsinide severek dinliyorum...paylasimlariniz icin tessekkürler
Eski 14-08-2008   #10 (mesaj-linki)

süper müzik abiler! karada manowar, denizlerde running wild!! iced earth, blind guardian(çağ ötesi müzik), symphony x (michael romeo!!), rhapsody of fire, nightwish'in wishmaster dönemi hepsi mükemmeldir. yenileri kadar eskileri de süperdir, king diamond'lar, halloweenler, MANOWARLAR ahh ah. melodiler vokaller hepsi ayrı olay! hız bile yakışıyor abicim! hatta bazen dragonfire için bi grup bu kadar hızlı çalabiliyorken neden bu kadar iyimser bir müzik yapar ki diye düşünmekten kendimi alamadığım oluyor... mesajımı ''other bands play, manowar kill'' atasözüyle noktalamak istiyorum. tüm power-severleri de buradan öpüyorum!! esen kalın
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
kamelot vs helloween, pover 2, pover adındaki yabancı şarkılar,
Power Metal Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) MetaLi-X Türkçe Rock 0 12-05-2008 12:56
Gothic Metal - Goth Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 46 29-04-2008 11:41
Cher - The Power MaRCeLLCaT Yabancı Şarkı Sözleri 0 15-04-2008 01:31
Power FOX DeLLy Flash Oyunlar 3 17-02-2008 16:39
Power Çicek NoRanynn Flash Oyunlar 4 17-07-2007 23:28
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:11Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11764097 saniyede (67.33% PHP - 32.67% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz