Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 10-02-2007   #11 (mesaj-linki)
mat_rock
Cvp: Metal Müzik Cvp: Metal Müzik

arkadaşlar ben 16 yaşındayım ama ii bi müzisyenim...gitar,piano gibi popüler çalgılarla aram ii ve şimdi de mızıka çalmak istiorum...lütfeeenn biri duysun ve bna bunun nası çalındıını ayrıntılı gösteren bişe gönderin...mızıka metodu da olabilir...müzie önem verenler ya da elinde böle bişe olanlar ne bliim tanıdıında olanlar lütfen çok rica ediorum email ıma gönderin...şimdiden çok teşekkürler...müzik hayatımdır!.. email ım: mat_rock_kasab@hotmail.com eer müsikle urasıosanıs msne ekleebilirsiniz de=)

bu arada ii bi metalciimdir de elektro da çalarım ve iddaalıyım... bunu da göz önüne alıln lütfen... gitar la mzıka ii gider sahnede de ayrı bi karisma

Son Düzenleyen mat_rock; 10-02-2007 @ 19:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-02-2007   #12 (mesaj-linki)

Elektro çalman iyi .. bende 14 yaşındayım bataristim .. yani en azından kendi çapımda.. grup mrup olayları istiyorum ama sınıf arkadaşlarımın hepsi popçu 1 tanesini çektim kendime artık çocuk pop dinleyenle muhattabını kesiyo okadar sevdi yani .. bakalım onunla bişiler yaparım belki ama 2 kişiden grup çıkmaz aklımda dursun nickin
Eski 25-04-2007   #13 (mesaj-linki)
processus
ya şey ya şey

1 şey sorcam ben metal müzik dinliyorum dediğimde sendemi hip hopa düşmansın die soruylar ben anlam veremiyorum neden böyle 1 yanılgı var merak yaptım beni aydınlatırmısın
Eski 27-06-2007   #14 (mesaj-linki)
MetalixDark

Alıntı:
tusubasa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Elektro çalman iyi .. bende 14 yaşındayım bataristim .. yani en azından kendi çapımda.. grup mrup olayları istiyorum ama sınıf arkadaşlarımın hepsi popçu 1 tanesini çektim kendime artık çocuk pop dinleyenle muhattabını kesiyo okadar sevdi yani .. bakalım onunla bişiler yaparım belki ama 2 kişiden grup çıkmaz aklımda dursun nickin
Bende klasik gitar çalıyorum (hani şu içi boş, tahtadan olan var ya) onunla rock yapmak istiyorum ama çok fazla olmuyo elektroya geçicem bende 14 yaşındayım vokal var baterist arıyoruz bizde ilgilernirsen msn : caine.the.first.vampire@hotmail.com

NOT: herkes ekleyebilir ama lütfen eklediğini unutmasın ve kendini tanıtsın...

processus arkadaşım biz hip-hopa düşman olmadık onlar bize savaş açtı bizde karşılık verdik heralde biraz ezdik ki bizi bütün dünyaya satanist ilan ettiler ve şu anda bazı malum siyasi şahısların yaptığı gibi göz boyama yoluyla malesef bunda muvaffakta oldular dikkat ettiysen çoğu rapçinin boynndaki 250 altın kolyenin en önde duranı haç tır bu şekilde biz dindarız imajı vererek güvenlerini topladılar ve bize karşı bir silah yaptılar Metal barlara uyuşturucu saklayıp polisi aradılar şimdi yaptıklarından kendileride utanıyolar ama tükürdüklerinide yalayamıyolar...

Bu arada Nu-Metal zımbırtısınıda bir metal türü saymıyorum onuda belirtmek isterim...
Eski 19-04-2008   #15 (mesaj-linki)
Cvp: Metal Müzik Nedir? Cvp: Metal Müzik Nedir?

Genellikle Children Of Bodom dinlerim..Melodic Death Metal olarak cok basarililar,son albumleri Blooddrunk gercekten digerleri gibi cok basarili..Bodom disinda onceleri Dimmu Borgir dinlerdim ama su aralar Bullet For My Valentine,Trivium,Soilwork,Dark Tranquility ve Metallica dinliyorum...

Alıntı:
g_o_z_d_e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
metal dnleyenler nerdesiniz yha.biras shbet edek metal üzerine tartışalım şarkı önerilernde bulunalım.olmuo bööle yhaa
Alıntı:
processus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1 şey sorcam ben metal müzik dinliyorum dediğimde sendemi hip hopa düşmansın die soruylar ben anlam veremiyorum neden böyle 1 yanılgı var merak yaptım beni aydınlatırmısın

Bu dunyanin her yerinde boyle..Rapciler metalcilere karsi,metalcilerde rapcilere karsidir...Bunu kabul etmeyen genellikle her turden muzik dinleyendir..2 yil once bana akil satan rapci bugun gelip red hot chili peppers dinlemeye basladi,bu belki de Black Metal'e kadar ulasacak ...

Son Düzenleyen bodom; 19-04-2008 @ 23:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
metal nickleri, metal muzik islam, metal müzik nickleri, metal mzik nickleri, metal nickleri, metal niçkleri, metalci nickleri, metalcilerin nickleri, mızıka metodu, rock satanist nickleri, satanist nickleri, satanist nicleri, satanist nıcklerı, yabancı metal nicki,
Konu Araçları

Metal Müzik Nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İslam Ansiklopedisi tangozcan Müslümanlık/İslamiyet 21 5 Gün Önce 09:18
Power Metal inloVe Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 10 5 Gün Önce 03:04
İnternet ve Yazılım Teknik Terimleri Sözlüğü Asi-BeL Internet/Bilgisayar Dünyası 3 29-05-2008 18:25
Kooperatif Nedir? virtuecat Ekonomi 9 13-02-2008 11:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11367798 saniyede (57.11% PHP - 42.89% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR