| | #16 (mesaj-linki) | |
Cvp: Metal Müzik Nedir? Alıntı:
Kabul etmeyen her türden müzik dinleyen kişi bir kere bunu yapınca metal dinleyicisi olamıyor yani öyle mi? Çok mantıksız... Metal müzik bir yaşam tarzını ifade eder. Dinlemek ayrı onu yaşamak ayrı... Kişiliği oturmamışsa kişi rapten başla thrash metalden arabesk e kadar dinler... | ||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Cvp: Metal Müzik Nedir? Alıntı:
Bence Rock/Metal dinleyicisi olmak icin diger tarzlardan dinlememek lazim,bu benim kendi gorusum..Yasam tarzi olabilir Metal ama mesela goruyorsun sokakta zincir takmis,siyah siyah giyinip siyah makyaj yapan bir kiz,yaklasiyorsun ve mp3'unden 50 cent dinliyor..Bu bana cok ters..Yani kendini Rockcu/Metalci tanitan birisinin 50 cent dinlemesi cok ters.. | ||
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Metal Müzik Nedir?
Arkadaşlar bence siz kendinizi kaybetmişsiniz... Müziği hayat tarzı sanıyorsunuz Sanal rekabetler oluşturuyosunuz. Metal günümüzde "tehlikeli". Bunu anlamak için intihara kalkışan gençlerin ne tür müzik dinlediğine bakmanızı istiyorum. Hep nefret , kin , terslik , zıtlık , farklılık istiyor bu metal dinleyenlerin çoğu. Müzikle insan rahatlar kendini bulur ama bunda satanizme ilgi doğuyor. Tek çeşit müzik dinleyen bilgili değil aksine bilgisizdir "at gözlüğü" takıyodur. Rap , rock , pop , arabesk hepsi dinlenmeli. Saçma takıntıları aklınızdan çıkarmalısınız. Metalin gelişimini sanki tarihi değiştirmiş bir olay gibi anlatıyorsunuz.Hepsi özentiden ibaret. Bırakın Allah aşkına... Biliyorum çoğunuz bu yazdıklarıma "ne diyo bu? , ne saçmalıyosun? , Anlayışsız." gibi şeyler diyecek ama müziği sadece müzik olarak bilin bir din ya da yaşayış şekli olarak değil .Yani sadece dinlemekle kalın(bence) | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| metal müzik ne ifade eder, |
Metal Müzik Nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam Ansiklopedisi | tangozcan | Müslümanlık/İslamiyet | 21 | 25-08-2008 09:18 |
| Power Metal | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 10 | 25-08-2008 03:04 |
| İnternet ve Yazılım Teknik Terimleri Sözlüğü | Asi-BeL | Internet/Bilgisayar Dünyası | 3 | 29-05-2008 18:25 |
| Kooperatif Nedir? | virtuecat | Ekonomi | 9 | 13-02-2008 11:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||