Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-05-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Metal Müzik Nedir?

Alıntı:
bodom adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu dunyanin her yerinde boyle..Rapciler metalcilere karsi,metalcilerde rapcilere karsidir...Bunu kabul etmeyen genellikle her turden muzik dinleyendir..2 yil once bana akil satan rapci bugun gelip red hot chili peppers dinlemeye basladi,bu belki de Black Metal'e kadar ulasacak ...

Kabul etmeyen her türden müzik dinleyen kişi bir kere bunu yapınca metal dinleyicisi olamıyor yani öyle mi? Çok mantıksız... Metal müzik bir yaşam tarzını ifade eder. Dinlemek ayrı onu yaşamak ayrı... Kişiliği oturmamışsa kişi rapten başla thrash metalden arabesk e kadar dinler...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-05-2008   #17 (mesaj-linki)

Alıntı:
Metalingus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Kabul etmeyen her türden müzik dinleyen kişi bir kere bunu yapınca metal dinleyicisi olamıyor yani öyle mi? Çok mantıksız... Metal müzik bir yaşam tarzını ifade eder. Dinlemek ayrı onu yaşamak ayrı... Kişiliği oturmamışsa kişi rapten başla thrash metalden arabesk e kadar dinler...

Bence Rock/Metal dinleyicisi olmak icin diger tarzlardan dinlememek lazim,bu benim kendi gorusum..Yasam tarzi olabilir Metal ama mesela goruyorsun sokakta zincir takmis,siyah siyah giyinip siyah makyaj yapan bir kiz,yaklasiyorsun ve mp3'unden 50 cent dinliyor..Bu bana cok ters..Yani kendini Rockcu/Metalci tanitan birisinin 50 cent dinlemesi cok ters..
Eski 01-08-2008   #18 (mesaj-linki)

Arkadaşlar bence siz kendinizi kaybetmişsiniz... Müziği hayat tarzı sanıyorsunuz Sanal rekabetler oluşturuyosunuz. Metal günümüzde "tehlikeli". Bunu anlamak için intihara kalkışan gençlerin ne tür müzik dinlediğine bakmanızı istiyorum. Hep nefret , kin , terslik , zıtlık , farklılık istiyor bu metal dinleyenlerin çoğu. Müzikle insan rahatlar kendini bulur ama bunda satanizme ilgi doğuyor. Tek çeşit müzik dinleyen bilgili değil aksine bilgisizdir "at gözlüğü" takıyodur. Rap , rock , pop , arabesk hepsi dinlenmeli. Saçma takıntıları aklınızdan çıkarmalısınız. Metalin gelişimini sanki tarihi değiştirmiş bir olay gibi anlatıyorsunuz.Hepsi özentiden ibaret. Bırakın Allah aşkına... Biliyorum çoğunuz bu yazdıklarıma "ne diyo bu? , ne saçmalıyosun? , Anlayışsız." gibi şeyler diyecek ama müziği sadece müzik olarak bilin bir din ya da yaşayış şekli olarak değil .Yani sadece dinlemekle kalın(bence)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
metal müzik ne ifade eder,
Metal Müzik Nedir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İslam Ansiklopedisi tangozcan Müslümanlık/İslamiyet 21 25-08-2008 09:18
Power Metal Misafir Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 10 25-08-2008 03:04
İnternet ve Yazılım Teknik Terimleri Sözlüğü Asi-BeL Internet/Bilgisayar Dünyası 3 29-05-2008 18:25
Kooperatif Nedir? virtuecat Ekonomi 9 13-02-2008 11:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:37Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12834311 saniyede (60.34% PHP - 39.66% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR