| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Rock Grupları Listesi
hepsi de güzel ama duman'a kımse gelemez...
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Rock Grupları Listesi DumaNın üzerine tanımam türkçe rockta bi de düş sokağı sakinleri var onlar zaten ayrı bişey bu ikisi bitanecikkler türkiyede | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Rock Grupları Listesi nede olsa rock yaw güzel hepsi işte | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
mor ve ötesi en iyi grup olduğunu düşünüyorum çok kaliteli müzik yapıyorlar ayrıca harun tekin hiç bir müzik eğititmi görmemesine rağmen sesi gerçekten çok müthiş Son Düzenleyen ela hazal; 27-07-2008 @ 20:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Rock Grupları ListesiSon Düzenleyen Requiem; 28-07-2008 @ 03:38. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
cok gsl bı paylasım ynlız ben yabancı rock gruplarını bulamadım acılmıo yardımcı olursanız sevınırım =)
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
almora-almora-almora
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Rock Grupları Listesi Türk qRupLarin HemeN HemeN Hepsi İyi ... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Rock Grupları Listesi Duman varken soze ne gerek var ![]() | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
agalar şebnem ferah ve hayko çepkin ide unutmayalım
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 2008 müzikler, türk grupları, yabancı müzik listesi, yabancı rock grupları listesi, yeni türk rock grupları, |
Türk Rock Grupları Listesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe rock grupları nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 08-11-2008 10:36 |
| Kid Rock (Kid Rock Kimdir? - Kid Rock Hakkında) | Requiem | Yabancı Rock | 5 | 18-07-2008 01:10 |
| Rock Lee (Rock Lee Kimdir? - Rock Lee Hakkında) | kakarotto | Masal Kahramanları | 1 | 21-06-2008 17:22 |
| Divan-ı Rock (Divan-ı Rock Kimdir? - Divan-ı Rock Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 0 | 24-05-2008 14:53 |
| Türk Edebiyatı Şair ve Yazarları Listesi | yüksel2 | Türk Dili ve Edebiyatı | 0 | 27-03-2008 00:11 |