| | #1 (mesaj-linki) | |
| Masaüstünüzü Video Olarak Kaydedin Merhaba arkadaşlar. PC'nizin masaüstündeki her hareketi canlı olarak kaydetmek ister miydiniz? Easy Video Screen Capture ile bu mümkün. Programın kullanımı çok basit. Options/Video Options bölümünden dilerseniz Video sıkıştırma codec'ini seçebilir ve görüntü kalitesini ayarlayabilirsiniz. Region bölümündense ekranın hangi kısmını kaydetmek istediğinizi seçiyorsunuz. Region = İstediğiniz boyutta bir alan çizip o bölümü kaydetmek Fixed Region = Standart video boyutlarında bir alan seçip kaydetmek Full Screen = Tam ekran masaüstü kaydı Kayıt işlemine başlamanız için elbette Rec tuşuna basmanız gerekiyor Takıldığınız bir yer olursa lütfen mesajı yanıtlayınız... İyi günler, kolay gelsin Download Setup Son Düzenleyen NeutralizeR; 23-12-2006 @ 16:48. Sebep: Download link duzeltimi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Masaüstünüzü Video Olarak Kaydedin...
bunu yapıyor ama ne kadar yer kaplıyor video dosyaları.. o önemli.. yoksa herşekilde kaydetmek mümkün.. bence sen bunun az yer kaplayanını bulursan çok daha yararlı olursun..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Masaüstünüzü Video Olarak Kaydedin emeklerinize saglık denedim harika çalılıyor ama söylendiği gibi çok büyük kayıt ediyo videoları | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Masaüstünüzü Video Olarak Kaydedin
ii hoş ama option ve camera option die bir yer yok ?? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
yaaa enter key istiyo bunu nasıl alcam ben kayıttan sonra kaydedemiyorum dosyayı nasıl olcak nolur bana yardım edın ucgundur bununlar urasıyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
Program full sürüm olmadığı için tam kullanımı kısıtlıdır , programı üretici sitesinden satın almanız gerekmektedir.. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| ekrani video olarak kaydetme, masaustu video kaydetme, masaustu video kaydetme programi, masaustunu kaydetme, masaustunu video olarak kaydetme, |
Masaüstünüzü Video Olarak Kaydedin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| YouTube Videolarındaki Sesleri MP3 olarak kaydedin | sarkat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 18 | 09-03-2009 19:26 |
| Online Radyolardaki Yayınları Kaydedin | INIFERNO | Internet/Bilgisayar Dünyası | 12 | 23-12-2008 21:37 |
| Masaüstünüzü Süsleyecek Eklentiler | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-09-2007 00:05 |
| Masaüstünüzü Genişletin | kompetankedi | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 20-05-2007 14:07 |
| Ads Recorder (Ortamdaki Sesleri Kaydedin) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 02-01-2006 17:34 |