| | #1 (mesaj-linki) | |
| PC MightyMax v9 ile Sisteminiz Hata vermeyecek [Resimli Anlatım]Pc MightyMax sisteminizde oLuşan sorunLarı ve hataLarı çözüp onarabiLiyor..Aynı zamanda sistem trayinde bir ambuLans şekLinde bekLiyor ve eğer sistem bir hata iLe karşıLaşırsa weya siz bir hata oLuşumuna sebep wermiş iseniz hemen hata uyarısı weriyor we tek tıkLama iLe onarım yapabiLiyorsunuz..Programın açıLış arayüzünde Diagnose and repair butonuna tıkLıyoruz... ![]() Ve Program sistemimizi kompLe gözden geçiriyor analiz ediyor.. ![]() DosyaLarımızı tarıyor... ![]() (bu arada bir caps'ı es geçmişim 47 hata buLdu tekrar taratıp caps alıcaktım ama 2.taratmamda hata bulmadığı için koymadım) Şu anda onarım işLemi yapıLıyor ve hataLar düzeLtiLiyor.. ![]() Program onarım işLemini bitirdikten sonra restrat ediyoruz makinemizi ve işLem tamamLanmış oLuyor.. ![]() Programın options ayarLarı ise resimdeki gibi.. ![]() Rar Şifresi :msxlabs >Demo< | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC MightyMax v9 Artık Sisteminiz Hata vermiyecek.. [ResimLi AnLatım]
arkadaşım bu programın license nerde ya
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
valla kardeşim benim internet sayfasını açarken mecburen adres çubuğunu boş kullanmam gerekiyor,çünkü açmıyor,google yi ana sayfa yapıyorum fakat başka bir sayfa açılıyor yada sayfayı çok az açıyor--yardımcı olursanız
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar patch i verilmiş licence gerekmiyor zipli dosyayı açtıktan sonra ar ksayoluna tıkla all files seçeneğini seç ordaki bak dosyasını seç kaydet tuşun a bas hayırlı olsun | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC MightyMax v9 ile Sisteminiz Hata vermeyecek [Resimli Anlatım]
anlamadım yw nasıl olacak rar dosyası kısayolu falan sadece program var zipin içinde biraz daha detay ricaaa.........
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC MightyMax v9 Artık Sisteminiz Hata vermiyecek.. [ResimLi AnLatım] | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
selam..bu programın içinde patch dosyası bılamadım.sadece setup dosyası var. bu konuda yardımedebilirmisiniz .detay verebilirmisiniz? teşekkürler... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ya oda bilmiyoki
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
bune ya 3 tane patch denendim bu progrsam için hiç biri işe yaramıyor
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
program demo sadece paht dosyası filanda yok, genede teşekkürler, işe yarasa daha iyi olurdu ama neyse..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, hata, mightymax, resimli, sisteminiz, vermeyecek |
| pc mightymax, |
PC MightyMax v9 ile Sisteminiz Hata vermeyecek [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| HipHop Ejay 5 (Resimli Anlatım) | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 19 | 18-10-2009 00:20 |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım) | we come one | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 18-12-2007 10:57 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |