| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes) Az önce sorunsuz kurabildim. Sorun .exe'de değil, sistem dosyalarınız bozulmuş olabilir. Bu hatayla kurmaya çalıştığınız bazı diğer programlarda da karşılaşıyor musunuz? Xp CD'siyle onarma yapmanızı öneririm (, tabi işletim sisteminiz XP ise).
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes)
Sadece bunları ındırı ken oldu bole bugun başka temalarda yukledım bole bır sorunla karsılasmadım .. dosya lar bozuk sanırım.. söylediğinizie yapmaya çalışırım birazdan indiri ken kasper sky uyarı bıle verdı
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes) | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes)
ben indiremedin ((
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes) dosyalar virüslü galiba virüs programı uyarı verio? | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| dosya temaları sky xp download sky xp tema tema dosyaları themes dosyları windows tema dosyası windows themes dosya bölümü windows xp download windows xp tema dosyası windows xp teme downland xp dosya teması xp download xp tema dosyası xp teme xp thema |
| Konu Araçları | |
Windows XP Temaları (XP Themes) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 28-04-2008 02:39 |
| Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 17-10-2007 22:00 |
| Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları | ilkay86 | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 14-07-2007 14:17 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||