Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.208 Cevap: 1.764
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Ev içinde bazı yenilikler, bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak. Hayata karşı çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilik yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Aşk Yaşamı: Onun sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İlişkiniz adına beslediğiniz korkular ne kadar gerçekçi ? Bunu doğru saptamanız gerekiyor. Para Durumu: Geçmişte yapmış olduğunuz yatırımların meyvelerini bugün toplayacaksınız. Para konularında temkinli davranmanız bütçenizi dengeleyebiliyor.

İş Yaşamı: Yarın gözünüzden kaçan küçük bir ayrıntıyı fark edeceksiniz, canınız sıkılabilir. Bir iş arkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artıyor. Genel olarak çok titiz olmanız gözünüzden bir şeyin kaçmamasına neden oluyor.

Dikkat: Bir an önce gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Kendinizi korumak adına gerçeklerden kaçmak istemeniz gerçekleri değiştirmiyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay'in dusuncesi hayatimizin gorunurdeki tum gelisiguzelliginin Arkasinda muthis bir Duzen olduguna guvenmektir. Bu duzenin anahtarini deneyimle, arastirmayla, gunluk yasamin akil koreltici kaliplarini kirmaya istekli olmakla bulur. DegisIk dusunce
Bicimlerine acik kalma ihtiyacinda olan Yay'in bunun icin secebilecegi yontemlerden biri yolculuktur. Boylelikle kendisininkinin disinda kalan kulturlerle gonullu, acikkalpli Iliskiler gelistirilebilir. Esas dusuncesi hem ic, hem de dis dunyanin ufuklarini genisletmektir. Yay'in stratejisi, hayati bir seruven gibi, guvence dusunmeden yasamak ve arkasina saklanmakta oldugunu farkettigi her fikir veya Gorusu gonullu olarak bir kenara birakmaktir.
Sponsorlu Bağlantılar
Bu stratejiler icin ozgurluk zorunludur. Cosku, maceracilik, neseli bir ruh - bunlar Yay'in kaynaklaridir. Hemen uyum saglayabilir,
esnektir, sIkintilardan kolay kurtulabilir. Bu kaynaklar Yay'in ayni zamanda golge yonunu aciga cikartirlar.
Pembe gozlukleri, hevesleri ve tedbirsizligi ile bir cok batakliga korlemesine yuruyebilir. Her seyi bildigini sanmak, kibir, lutufkarlik, asiri iyimserlik, boyunu asma ve yanlis degerlendirme Yuzunden Yay bir anda trajedinin burcuna donusebilir. Diger golgesi insan iliskilerinde yasanan gercek yakinliktan kacinmasinda yatar. Bir goletin yuzeyinde sicrayarak ilerleyen bir tas gibi yasamda
Kayarcasina ilerler ve ancak o kadar ogrenir.

Ogrenmesi gereken; yogunlugu ve odaklanmayi saglamak, ogrendiklerini hazmetmek ve icsellestirmek, iliskilerinde kendisini
ortaya koymak, arayisin zenginligi ve derinligi icin paylasmaktir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay YYay
TYay
Yay - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, tüm kararlarınızda duygularınızla kişiliğinizi denge içinde tutmaya özen gösteriniz. Buna dikkat etmediğinizde değer verdiğiniz kişilerle aranızda kırgınlıklar oluşabilir. Siz iyimser ve geniş bir bakış açısına sahip olduğunuz için oluşan gerginlikleri önemsemezsiniz, fakat karşınızdaki insanlar sizin çok rahat tavırlı bir insan olduğunuzu düşünebilirler. Sizi duygusuzlukla suçlayabilirler. Oysaki böyle bir niyetiniz yoktur. O nedenle davranışlarınızı ayarlamanızda fayda var. İnsanları dikkatle dinleyerek empati oluşturmaya çalışmanızda fayda var.

Bugün, sevdiğiniz kişiyle aranızda sorunlar oluşabilir. ve bu durum karşısında aile bireyleriniz de size cephe alabilir. Hiç istemeden onlarla aranızda gerilim oluşabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle uyum içinde davranarak daha ciddi şekilde karar almalısınız. Sizin üstünde durmadığınız konular ilerde sorun oluşturabilir. Bazı olaylara bu kadar rahat tavırlar vermemelisiniz. Bugünkü enerjiler gerilim yaratsa da kolayca atlatmanız için öncelikle otorite konumunda kişilere danışmayı ihmal etmeyiniz. Fiziksel canlılığınızın azalacağı bugün, duygusal baskılar hissettiğinizde objektif ve önyargısız davranınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YYay
TYay

Yay - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, enerjinizi istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. İsterseniz kısa bir seyahate çıkın, isterseniz sporla uğraşın yada oyun oynayın. Her alanda aktivitey, pozitiflik ve yaratıcı ifadeler söz konusu olacaktır. iç dinaminiğinizi oluşturmuş biri olarak duygularınızın abartısı sizinle olan birçok insana ilham kaynağı olacaktır. grup halinde düşündüğünüz her şeyde aranılan, keyifsizlere keyif kaynağı olan siz yine popüler yine süpersiniz. Son iki gündür süren bu enerji sizin birçok alanda adımlar atmanızı sağlamış olabilir. İşte bugün de bir bebeğin ilk adımı kadar önemli bir girişimi gerçekleştireceksiniz.

Bugün, inancınız güçlü, araştırma kabiliyetiniz yüksek ve yeni tanışmalar için de tempolu bir gün. Gönül ilişkinizdeki pürüzlerin giderilmiş olması da, ayrı bir keyif ve mutluluk katmakta. Ona olan aşkınızı jestlerle, hediyelerle gösterebilirsiniz. Kimsenin aranıza girmesine izin vermeyiniz. sizi abartılı bir şekilde anlatmış olabilirler ve sizi haksız yere eleştirmiş olabilirler. Ama siz öyle inanç dolu bir insansınız ki, kötülüklerin bir şekilde düzeleceğini, herşey tersini söylese bile gerçeklerin eninde sonunda anlaşılacağını biliyorsunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, kendinizi olduğunuzdan daha fazla önemli görmeniz nedeniyle, herkesin size ilgi göstermesini beklersiniz. Hayata karşı sahte bir kayıtsızlık havası taşıyan tavırlarınızla itici bir insan olabilirsiniz. Parasal konularda sanki herşey yolundaymış gibi tavırlar içinde olduğunuz için durumunuzu gözden geçirme gereği duymazsınız. Oysaki bugün maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Eski bir hatanız nedeniyle ödemeler konusunda terslikler çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

Bugün, hedefinize varma konusunda güvendiğiniz insanlar tarafından aldatılabilir ve gerilim altında kalabilirsiniz. Kendinize bile fazlasıyla samimiyetsiz oluşunuz gerçekler konusunda kulak arkası davranışlara sebebiyet verebilir. Tembellik, üşengeçlik ve rahatınıza düşkünlük nedeniyle maddi kayıplara uğrayabilirsiniz. Spekülasyon ve fazla eğlence temalarına yönelişiniz size ciddi paralar kaybettirebilir. Elinizdekileri iyi değerlendirmeyi, ajandanızı kontrol etmeyi ve yapacaklarınız konusunda fazla rahat davranmamayı ihmal etmeyiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 06.02.2007 , Salı

Bugün, geleceğe dönük projeleriniz için olumlu enerjiler içindesiniz. Değişkenlik göstermeden kendinizi hedefinizi kitleyiniz. Bağlı olduğunuz ve size gerçek anlamda dost olan kişilere danışınız ve yapmak istediğiniz planlarınız adına yardım isteyiniz. Bu yardım illa parasal olması gerekmiyor. Onlar sizin görüşlerinize katkıda bulunacak deneyimlere sahip olabilirler yada bu tecrübeyi daha önceden yaşadıkları için, çıkması muhtemel terslikler yada zorluklar konusunda sizi aydınlatabilirler. Bu aşk konusundan tutun da, geleceğinizi ilgilendiren iş mevzularına kadar geniş bir yelpazeyi kapsayabilir.

Bugün, yaşamınıza ışık tutacak ve size gerçekten dost eli uzatacak birçok arkadaşınız gözünün önünden geçiverir. Kimler hangi pozisyonda ve nerelere geldiler. Kimler bana bu yolda yardımcı olabilirler. Çünkü bugün ilerisi adına destek isteme zamanıdır. Gerçek dostlarınız, zaten gittiğiniz yolu ve isteklerinizi bildiklerinden siz söylemeseniz de yanınızda olacaklardır. Ama yine de bazı kişiler, yardımcı olmanızı istemenizden mutluluk duyabilirler. Bu yönüyle düşünürseniz siz kazanırsınız. Unutmayınız ki, şans bugün sizden yana. Ne yöne gitmek istiyorsanız o yönle ilgili adımı gerçekleştiriniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, aktif olmak istediğiniz tek alan, parasal yönden rahat etmek adına girişimde bulunmak olacaktır. Maddesel güvenceye önem vermek istemenizin altında yatan sebep, daha hızlı ve daha iyi koşullarda yaşamaktır. Para harcamaktan zevk aldığınız için, herşeyin en iyisine sahip olmayı düşünebilirsiniz. Kafanızın içindeki planlar için de bu gereklidir. Finans konularında da karekteriniz icabı atılım yapmak ve cesaretle öne atılmak istersiniz. Fakat içinde yer aldığınız ortam yeteneklerinizin değerlenmesi açısından yeterli değildir. Siz hızlı hareketten yanasınızdır ama koşullarınız sizi disipline etmektedir.

Bugün, aktif enerjinizi en olumlu anlamda kullanmak için yapmanız gereken koşullarınızın sınırını belirlemek olmalıdır. Eğer çevreniz size uymuyorsa, sizi yavaşlatıyorsa ve size engeller yaşatıyorsa o zaman öncelikle, girişimciliğinizi daha net sergileyeceğiniz ortamı yaratmaya çalışmalısınız. Çağın ötesinde düşünen biri olarak yenilikler yaratacağınız alanda, yeniliklere açık insanlarla birlikte olmalısınız. Neyin değerli olduğunu, kendi değerinizin ne olduğunu ve hayatta kalmak için doğuştan sahip olduğunuz özelliklerinizi iyice saptadıktan sonra adım atmayı denemelisiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #19
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08-02-2007
Bugün, çok kolay heyecan duyacak ve ani davranışlar göstereceksiniz. Aşık olmanız ve aşktan vazgeçememeniz kolay olacaktır. Dayanıklılık göstermekten çok, daha acil davranışlar içinde olur, düşünmeden zevk peşinde koşabilirsiniz, hatta zevk için olmadık risklere bile atılabilirsiniz. Bir yandan gerginlik ister bir yandan yüklendiğiniz gerginliği atmak çabasında olursunuz. Kendinizi kimseye bağlı hissetmeden sadece haz duymak adına hareket edersiniz. Duygusal iniş ve çıkışlarınız yüzünden kimi anlarda abartılı tepkilerde bulunabilirsiniz.

Bugün, çok kolay uyarılan bir yapıya sahipsiniz. Değişim ve heyecan ihtiyacınız en fazla zevkleriniz konusunda sizi atak haline getirecektir. Beğenilmek, herkesin ilgisini çekmek, sahip olduklarınızla odak haline gelmek arzusu yoğun görülecektir. Yaratıcı enerjinizi en çok ta insanların dikkatini çekme konularında kullanırsınız. Doğal bir manyetizmanız vardır ve bu durumda size hayır diyecek insan pek yok gibidir ve bu durum size keyif katabilir. cazibenizle ışıl ışıl parlarsınız. İnsanlar sizi ilginç ve heyecan verici olarak görürler. Kısaca olumlu enerjinizin yüksek olduğu birgün olacaktır.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #20
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007
Bugün, duygusal duyarlılığınız nedeniyle gergin olabilirsiniz. Size yakın olan kişilerle aranızda fikirsel tartışmalar yaşanabilir. Özellikle aşk ve romantiz konusunda çatışmalar daha fazla gözlemlenecektir. İçinizdeki yaşama arzusu, sizi tek bir insana bağımlı olmaktansa maceraya dönük yaşamaktan yana etkiler içinde bırakırken, bir kuvvet sizi başka bir şekilde düşünmeye sevk edebilir. Bu iki duygunun kesinlikle birbiriyle benzerliği olmadığından, ruhsal olarak gerilimli bir durum içinde kalabilirsiniz. Yaşadığınız ilişki nedeniyle sadık olmanız beklenirken, içinizdeki eğlence arzusu sizi maceraya sürüklemektedir. Tabii bu ruh halinin anlaşılması mümkün değildir.

Bugün, yaşanacak olaylarda, egonuzu en ön planda tutmaktan yana olabilirsinik. Sizden beklenen davranışları göstermek istemez, hatta bu beklentileri saldırı olarak değerlendirirsiniz. Siz özgür bir ruha sahipsiniz ve bunu karşınızdaki kişi muhakkak kabullenmelidir. Oysaki biraz empati yapabilseniz, aslında istenenlerin hiç te zor olmadığını bilirsiniz. Fakat siz yapı olarak keşifcisiniz. Ve bir yere, bir olguya bağımlı kalmak ayağınızda bir pranganın oluşu kadar sizi sıkabilir. Ayrıca bugün, karşınıza çıkan fırsatlar kafanızın içindeki isteklerin çok altında olabilir. Beklediğiniz finans desteği gecikebilir. Bugünlerde sakin davranmaya ve aklıselim düşünmeye gayret etmelisiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar