Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 304.981 Cevap: 1.764
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #21
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11 -02-2007 Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, sağlığınızla ilgili konular gündeminizi oluşturacaktır. Duygusallığınız nedeniyle hem kendinizi hem de çevrenizi rahatsız edici olabilirsiniz. Başta güvensizlik duygunuz olmak üzere, son günlerde işyerinizle alakalı problemler kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Kimi anlarda abartılı bir iyimserlikle herkese yardımcı olurken, kimi zamanlarda herkesin sizin gibi çok çalışmasını bekler, işini iyi yapmadığını düşündüğünüz insanlara da gergin davranıyor olabilirsiniz.

Bugün, öncelikle kaygılanmayı bir kenara bırakmalısınız. Diyetiniz özen göstermeli ve sağlığınızı korumalısınız. İşyerinizin koşullarına göre dinlenmeyi de ihmal etmeyiniz. İçgüdüsel olarak bugün tembelleşme isteğiniz yoğun olacağı için fırsat buldukça dinlenebilirsiniz. Arkadaşlarınız sizinle olmak istediklerini söyleseler de, yanlız kalmayı tercih edebilirsiniz.
Son düzenleyen AlCoLiC; 11 Şubat 2007 11:11 Sebep: :)
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #22
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.
Sponsorlu Bağlantılar
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #23
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı


Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlere sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #24
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba


Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #25
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Cuma

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #26
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün



Bugün, birlikte olduğunuz kişiye karşı olan duygularınız ile ruh haliniz arasında uyumsuzluk bulunabilir. Bu durum nedeniyle mesafeli bir duruş hakim olacaktır. Kimi anlarda ise tam tersine bunu reddeder gibi çok ilgili de davranabilirsiniz. Fakat durum ne olursa olsun ikilemler içinde kalmanıza neden olacaktır. son iki gündür özellikle bu durum sizi sarmış durumdadır. Yani siz kendi iç dünyanızda çarpışmalar yaşıyor olabilirsiniz. Ve sırf bundan kurtulmak adına herşeye boşvermiş gibi davranabilir ve kendinizi herşeyden uzak tutmak isteği içinde olabilirsiniz.

Bugün, sorunları çözümlemek adına hiçbirşey yapmak istemezsiniz. Çözüm bulmak yerine sorunu yaratan herşeyden uzak durmak size daha makul gelebilir. Böylece hiçbirşey üzerinize gelmeyecektir. Ve siz de rahat ederek yaşamınıza bakacaksınızdır. Fakat tüm bunlar bir yerde tembellik gösterdiğizin göstergesidir. Uğraşmak için emek sarfetmek gerekir, sizin ise buna gönlünüz yoktur. Bu ruh hali içinde gevşemek, hayallerinize sığınmak ve keyfi işlerle uğraşmak bugünün aktiviteleri arasında yer alacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #28
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, kararlarınızı verirken duygularınızı dengede tutmanız faydalı olacaktır. Yakın gördüğünüz kişilerle aranızda sorunlar çıkabilir. Birden ortaya çıkan sorunlar karşısında iyimser bir kişi olmanıza rağmen kendinizi tutamayarak tepkiler verebilirsiniz. Dış görünümünüzde bu gergin haliniz etkili olabilir. Çevrenizdeki kişiler sizdeki bu durum karşısında anlayış göstermek yerine üzerinize gelerek olayları daha da büyütebilirler. Aslında söylemek istemediğiniz sözcükler ağzınızdan çıkabilir. Bu tepkiler iki gün boyunca sizi gergin hale getirebilir. Bu enerjinin farkında olarak hazırlıklı olmanızda fayda var.

Bugün, değişimler karşısında hazırlıklı olmalısınız. Sizin fikirleriniz başkalarıyla çelişebilir yada sizin ailenizle ilgili uygun gördüğünüz bir durum onlar tarafından gereksiz bulunabilir. Sizin amacınız onlara liderlik yapmaktır ama onlar bunu kabul etmek istemeyebilirler. Duygusal konularda ego çatışmaları nedeniyle herkes kendi tarafından durumları değerlendirebilir ve kimsenin kimseye anlayış gösterme isteği olmayabilir. Bu nedenle gerçekleştirmeniz gereken konularda, en azından kendi adınıza huzursuzluk çıkmaması için sakin kalmalı ve empati yapmalısınız. Böylece gerginlik hissetmezsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 20.02.2007 , Salı


Bugün, aşk sizin kendinizi ifade biçiminiz olacaktır. Aşkla büyümek, aşkla coşmak isteyeceksiniz. Çocuklar gibi şenlikler içindesiniz. Hiçbir şey düşünmeden, hiçbir zorluğu kafanıza takmadan yolunuzda ilerlemek ve hayatı yaşanabilir bir yer haline getirmek niyetindesiniz. Kendinize olan güveniniz o denli yüksek ki, bugün halledemeyeceğiniz bir sorun yok. Kendinizi ortaya koyma gücünüz sizi çevrenizde popüler hale getirecektir. bugün doğaldır ki, aşkı elde etmek adına mücadele vermekten ziyade, hoşlandığınız herşeye uzanarak almaktan yanasınız. bağımsızlık her zerrenize sinmiş durumda. Eğer ilişkiniz varsa, bugün ciddi ciddi konuları konuşmak yerine, aşkın delice tutku yönünü yaşamak niyetinde olacaksınız.

Bugün, ne istediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunuzu gayet iyi biliyorsunuz. Sizi mutlu edecek herşeyin peşinden delice koşacak enerjiye sahipsiniz. Karmaşık yada sizin kafanızı kurcalayacak insanlardan ziyade, sizinle aynı dürtülere sahip kişilerle olmaktan yanasınız. maceracı yapınızla keşfe çıkmış bir avcı gibisiniz. Ve sizi mutlu edecek insanları elde etmek niyetindesiniz. Ayrıca kısa yoldan para kazanmak, hayatın güzel yanlarını yaşamak adına her türlü şans oyununda denemeler yapabilirsiniz. Bu tür alışkanlıklarınız varsa çok dikkatli olunuz ve sizi daha sonra zor durumda bırakacak kadar kendinizi kaybetmeyiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen bayanlar için de olumlu enerjiler mevcut olacaktır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #30
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Yay

yay



21 Şubat 2007 - Bugün

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar