Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.239 Cevap: 1.764
pg11_12 - avatarı
pg11_12
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #41
pg11_12 - avatarı
Ziyaretçi
tüm yaylara selam olsun Wave ...
yok mu arkadaşlar 2007 yorumları; bu yıl hangi güzellikler bekliyormuş bizleri...Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2007 Yılının Genel Değerlendirmesi

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Yay
Jüpiter size bolluk ,bereket verirken pluto da bazı aksilikler çıkararak sizi zorlayacak. Fakat jüpiterin pozitif enerjisi size 2006 nın kötü anılarını unutturacak gibi görünüyor. Yinede yeni bir şeyler denerken sevgili yay çok etraflıca düşünmelisiniz. Birazda ön sezilerinizi ön plana çıkarmaya ne dersiniz. Yoga,meditasyon yolunuzu aydınlatacaktır. Faydalanın.
Uzak yollardan büyük kısmetler alacaksınız. Uzaklardan gelen birine tutulmanız da mümkün.
Bu yıl bekar yayların dünya evine girme yılı olacak diyebiliriz. Hatta evliliğe sıcak bakmayan yaylar bile bu kararı kolayca ve isteyerek alacaklar. Geçmiş yıllarda bu kararı almaktan kaçınıyorlardı.
Yeni bir ev yeni bir çevre bu yıl yayların dünyasına ışık tutacak. Sevgili yay işinizde terfi ve para artışı söz konusu. İş yerinde amansız bir rekabet yaşayan yaylar bu stresten kurtulup rahatlayacaklar. Sabır etmeniz en büyük pasta dilimini sizin yemenize neden olacak. Kendinizi özgür ve mutlu hissedeceksiz.
Ani öfke patlamaları çabukta geçse size hayatınız boyunca zarar vermiştir. 2007 de sabırlı ve sakin düşünmeniz size çok şey kazandıracak.
Uzun zamandır hayalini kurduğunuz araba ve bir çok yatırım uygun zamanda yapılabilir.
Sağlık sigara tüketimini hayatınızdan çıkarın bu yıl ciğerler,kalp, kalp kapakçığı gibi rahatsızlıklar kapıda ,mutlaka önlem alınmalı. Yürüyüş sizin için ideal.
Sağlıklı ve mutlu yıllar

careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
3 Mart 2007       Mesaj #43
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden iyi sonuç elde edebilirsiniz. Çalışmayan bir insansan ya da öğrenciyseniz meşgul olduğunuz alanlarda atak ve rahat olursanız memnun edici sonuçlar alabilirsiniz. Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür. Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Evliyseniz ya da süregelen bir beraberliğiniz varsa, ilişkilerinizde bir tartışmaya girmeniz ve herşeyi kestirip atmanız olasıdır. Bu nedenle gergin hallerinizi eşinize yansıtmayın. Belki umduğunuzu bulamamanız ve ya da çalkantılı bir beraberlik mümkündür.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, kendinizi başkaları tarafından engellenmiş ve çok fazla disiplin altında tutulmuş şekilde hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeylerden kasten uzak tutulduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu etkiler sizde büyük bir kızgınlık ve kafa karşıklığı oluşturur. Sorunları ne yanınızda taşıyın nede arkanızda bırakın. Negatif düşüncelerin bir bumerang gibi size geri döneceğini unutmayın. Eğer insanlar bugün sizi takdir etmiyorsa elinizdeki işi yapmak zor da olsa devam edin ve bugünkü enerjinin etkisinin geçmesini bekleyin. Zorlu bir gün ama kaygılanmayın. Böyle yaparsanız sağlığınız bozulabilir ve bu durum sizi daha fazla rahatsız edebilir.

Bugün, acele ve telaşlı konuşmaktan ve sıcak dakikalarda olayları kızgın tarzda ele almaktan kaçınmalısınız. Uygulanması zor fikirler, endişeli davranışlar, sinirli ve kızgın tavırlar ile beklenmedik aksamalar bugünün olayları arasında olabilir. Yolculuk planlarınızda aniden değişimler çıkabilir. Seyahat esnasında çıkması olası tersliklere karşı dikkatli olmakta fayda var. Özellikle aceleci ve özensiz davranışların sorun yaratacağını bilmelisiniz. Duygularınızın zenginliği bugün size yardımcı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, tutku dolu, hevesli ve olumlu enerjilere sahip olarak güne adım atacaksınız. Sahip olduğunuz sıcaklık, karşı cinsle olan ilişkinize de yansıyacak ve sevdiğiniz insanla aranızda oluşan tensel çekim gücünün artışı ilişkinize daha farklı bir boyut kazandıracaktır. Sağlam içgüdülerinizle karşınızdaki kişinin sizin için en doğru seçim olduğunu anlayacaksınız. Mükemmele olan düşkünlüğünüze en iyi cevabı aldığınızı düşüneceksiniz. Ve bu ruh haliniz yüreğinizdeki sevginin de büyümesini sağlayacaktır. Gelişmiş duygularınızla beraberliğiniz hakkında nicedir kafanızda oluşan soru işaretlerini de kaybolmuş olacaktır.

Bugün, cinsel yaşamınız ve tensel duygularınızın yüksekliği, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki çekim gücünün sonucudur. Birlikte olduğunuz kişiyle paylaşımınızın bu boyuta çıkması ilişkiye yeni bir lezzet katmış olacaktır. Duygusal, iyi huylu ve ateşli halinizle romantizm olgusunu sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Bugün ciddi duygularınızı ona açabilir ve tepkilerini gözlemleyebilirsiniz. Siz gözlem gücü yüksek olan bir insansınız. Hiç kimsenin göremeyeceği detayları farkeden siz, onun üzerinde bıraktığınız etkinin ne kadar güçlü olduğunu anlayabilirsiniz. Hiç birşey için erken olmadığını biliniz. Yeter ki fazla ince eleyip sık dokuyarak kendinizi ve karşınızdakini rahatsız etmeden gelişmelerin tadını çıkartın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 06.03.2007 , Salı


Bugün, dostlarla biraraya gelmenin keyfini çıkarmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşantınız ve tüm ilişkilerinizin gayet olumlu olduğu etkiler altındasınız. Bir taşla iki kuş vurmanın tam sırası olacaktır. Hem yakın bulduğunuz arkadaşlarınızla görüşebilir hem de sevdiğiniz kişiyle birlikte olma fırsatı yakalayabilirsiniz. Her açıdan da gayet olumlu enerjileriniz var. Gün içindeki gelişmeler her adımınızın enerjik olmasını ve başarılı geçmesini sağlayacaktır. Kafanızın içindeki yolculuk veya benzeri aktiviteler için olan fikirleriniz destek bulacak ve kendinizi öncü olarak gösterme fırsatı yakalayacaksınız.

Gayet zevkli ve estetik duyarlılığı olan herşey dikkatinizi çekecek etkiler altındasınız. Sevdiğiniz kişiyle başbaşa yenen bir akşam yemeği ya da dostlarla birarada olacağınız kutlamalar için de olumlu birgündür. Grup halinde katılacağınız toplantılarda sempatik ve hoş bir insan olarak görülecek ve ne söylerseniz söyleyin dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Kararsızlıktan uzak, direkt yaklaşım tarzıyla hareket edeceğiniz için, başarılı olmamanız mümkün değildir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, sevdiklerinize karşı son derece nazik ve şefkatli davranacak onlara fazlasıyla düşkün olacaksınız. Karşınızdaki her insanın içinde bulunduğu ruh halini anlamakta doğal bir içgüdüye sahipsiniz. İsteklerinizi çekiciliğinizi kullanarak kabul ettirmeyi başaracaksınız. Gayet zevkli ve estetik duyarlılığınız gelişmiş bir insan olarak hoş ortamlar yaratacaksınız. Sevdiğini kişiyle birbirinize olan düşkünlüğünüz ilişkinizi güçlendirecek. Önceki sorunlarınız için ödün vermeye hazır olacaksınız. Kendinizi hoşa gidecek biçimde sunacak ve ondan iltifat almak için herşeyi yapabilirsiniz.

Fakat tüm bu olumlu duyguları sergilerken, hala kararsız olduğunuz ve birtürlü net bir sonuca varamadığınız durumlar olabilir. Duygusal açıdan istikrarsızlık söz konusu olabilir. Kendinize duyduğunuz güvenle ilgili, iniş ve çıkışlar oluşmaması için bugünkü ruh halinizi her zaman sergilemeniz gerekir. Siz macerayı seven ve çabuk sıkılan bir insansınız. İlişki konusunda sadık ve sabırlı olmayı ve sevdiğiniz kişiye karşı anlayışlı olmayı asla ihmal etmemelisiniz. İştahınızın artması sebebiyle, kalorili yiyeceklere ilgi duyabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Yay - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, bazı konularda adım atmaktansa daha geri planda kalmak isteğiniz yoğun olacaktır. İyimserlik gücünüzün zorlanacağı deneyimler yaşayabilirsiniz. Gelişen bazı olaylara ne kadar pozitif bakmayı isteseniz de, bunu başarmanız zor olabilir. Sizin dışınızdaki insanların garip tavırları nedeniyle çileden çıkmanız mümkündür. Ne kadar olumlu bir durum görmeye çalışsanız da gelişmeler dolayısıyla bunu yapabilmeniz zorlaşabilir. Gizli saklı yaşadığınız bazı şeyler gün yüzüne çıkabilir, hiç istemediğiniz halde hesap vermek zorunda kalabilirsiniz. Özgürlüğünüzü tehdit edecek gelişmeler fazlasıyla canızı sıkabilir ve canlılıktan yoksun keyifsiz birgün geçirebilirsiniz.

Size yakın olduğunu düşündüğünüz kişilerin aşırı derecede masrafları nedeniyle maddi açıdan kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Kimileriniz ise maddi açıdan yetersiz olduğu için borçları konusunda kuruntuya düşebilirler. Fiziksel olarak kendinizi pasifize olmuş bir halde hissetmek epey canınızı sıkabilir. Hareketli olmaktan çok, dinlenmek ve gevşemek isteğiniz yoğun olacaktır. Sizi yakından tanıyanlar bu durumunuzu garip karşılayabilirler. Yarım kalmış işlerinizi tamamlamak ya da araştırma ve bilgi toplama olarak kullanıldığında bugünkü enerjileriniz gayet faydalı işler için kullanılmış olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, aşk ilişkinizde sorunlar ve engeller çıkabilir. Kendinizi kandırmaya yatkın ve kuruntular içinde olabilirsiniz. Yabancı insanlardan çabucak etkilenir, duygusal olarak kendini yalnız hissedebilirsiniz. Mantık ve duygularınız arasında bocalar, depressif ruh halinizin başka insanlar tarafından görülmesine engel olamazsınız. Size destek olmaya çalışan insanlara da tuhaf bir şekilde davranabilirsiniz. Bazı anlarda sert tavırlar gösterebilir, en ufak bir terslikte sorun çıkarabilirsiniz. Ani ve nedeni belli olmayan şekilde, önceden karar verdiğiniz birşeyden son anda vazgeçebilirsiniz. Sabırsız ve aceleci davranışlarınız yakınınızda bulunan insanların dikkatini çekebilir.

Arzularınızın istediğiniz gibi yolunda gitmemesi sizi yılgınlık içine sokabilir. Yaşam ve sevgi ile alakalı olanaksız beklentiler içine girebilirsiniz. Doyumsuzluk, düşkırıklığı, yalnızlık bugün sizi sarabilir. Enerjilerin tüm burçlar için fazlasıyla zorlu olduğu bugün, çevrenizdeki diğer insanların da bu durumda olacağını bilerek kimsenin üzerine gitmemeli sakin olmaya çalışmalısınız. Sabırlı bir burcun mensubu olarak isterseniz bunu en iyi şekilde gösterecek insan sizsiniz.

Yay - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, hayatınızın ve kişiliğinizin önemli bir değişimi gerçekleşebilir. İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacınızın ne olduğunu anlamanın yolu istekli olmaktan geçecektir. Gücünüzü hangi alanda göstermek isterseniz bugünkü enerjiler size yardımcı olacaktır. Hayatinizin her hangi bir alanında yeniden yapılanmak mümkündür. Zararlı alışkanlıklarınızı değiştirin. Gerekli olmayan veya modası geçmiş herşeyi hayatınızdan çıkartın. Bugün tüm güçler sizinle beraberdir. Kendinizi kibar, başkalarını düşünen ve herkes ile iyi geçinen birisi olarak göreceksiniz. Özellikle ailenizle olan ilişkilerde zariflik ve incelik yer alacaktır.

İyimser bir havanız ve geçmişle ilgili duygularınızda mutluluk ve coşku görülecektir. Yiyeceklerle, ev için üretilen şeylerle, hizmetlerle ve de mülk konularıyla ilgili işlerde açıklık ve verim elde edilecektir. Kadınlar ve toplumla ilişkili konularda basari ve anlayış olacaktır. Adım attığınız konularda başarılı sonuçlar alabilmek için, detayları gözden kaçırmadan sonuçlarını iyi düşünmeli ve kesinkes emin olduğunuz girişimlerde bulunmak için değişkenlik göstermeden hareket etmelisiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #49
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 11.03.2007 , PAZAR



Bugün, kısa yolculuklarda şans, çevrenizle iletişimde iyimserlik enerjiniz yüksek olacaktır. Azimli, kararlı ve tetikte oluşunuzla, gerek finans gerekse yurtiçi bağlantılı her işiniz kolayca halledeceksiniz. Gelişen analizci düşünce tarzınızla sorunları kolayca çözecek ve zaman kazanacaksınız. Yakın çevrenizle ilişkileriniz de ılımlı geçecektir. Bugün keskin zekanız ve hızlı konuşmanız sayesinde bağlantıları kolayca kurabileceksiniz.

Son derece yoğun bir iletişim trafiği içinde, oturmanız belki de mümkün olmayacak. Bazı anlarda kısa yolculuklar, bazı anlarda telefon konuşmalarınızla günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Bilgisayar çalışmaları, detaylarla uğraşılacak işler için de enerjiniz gayet olumlu. Yargılarınızda acele etmeden karar vermeye dikkat ederseniz günün getirdiği yüksek enerjiden yararlanır ve her konuda gelişme sağlarsınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #50
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 12.03.2007 , PAZARTESİ



Bugün, macera ve keşif duygunuz çok yüksek olacaktır. Duygusal konulardaki düşüncelerinizi çevrenizden gizleyecek ve kafanızın içindeki bilinmezlerin kimse tarafından öğrenilmesini istemeyeceksiniz. Kimi anlarda patlamaya hazır bir bomba gibi olabilirsiniz. Fakat bu haliniz çok fazla uzun sürmeden yerini keyifli ve huzurlu bir ruh haline bırakacaktır. Öğleye doğru, sizin için enerjilerin son derece olumlu aktığı süreç olacaktır. Aktif olmanız gereken işlerinizi bu saatlere denk getirirseniz sonuç sizin lehinize gelişebilir. Yukarda da belirttiğim gibi inişli çıkışlı ruh haliniz çevrenizdeki insanları olduğu gibi sizi de şaşırtabilir. Öğleden sonra ise daha karamsar ya da durgun olabilirsiniz.

Bugün, uzun yolculuklara çıkmak ya da uzak diyarları keşfetmek, bilinmeyen yerleri görmek, araştırmak isteğiniz yoğun olacaktır. Dağ sporları veya turizmle ilgili konular için sabah saatleri gayet uygundur. Tur operatörlüğü gibi meslek dalında olanlar iş bağlantılarını kolayca gerçekleştirebilir ve müşterileriyle keyifli bir diyolog içinde olabilirler. Yabancı dille uğraşanlar yada yüksek öğrenim gören kişiler için de yine bu saatler olumlu enerjiler anlamı taşımaktadır. Sahip olduğunuz gücünüzü aktif kimliğinizle birleştirerek birçok işin altından kolayca kalkabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu öğleden sonra düşüşe geçecek enerjiniz dolayısıyla başladığınız işlerinizi yarım bırakmamak ve devamını getirmek olmalıdır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar