Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.213 Cevap: 1.764
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #51
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 15.03.2007 , PERŞEMBE

Sponsorlu Bağlantılar
Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız. İş hayatınızda herhangi bir tatsızlık olmaması için gayet özenli davranıyorsunuz. Bu da iş arkadaşlarınızın dikkatinden kaçmıyor. Bir yakınınızın bir sorununa çözüm getireceksiniz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #52
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Sponsorlu Bağlantılar

Jüpiter tarafından yönetilen rahat ve umursamaz Yay burcunun sinirleri kolay kolay bozulmaz. Değişikliklerle aranız iyidir, siz zaten düzenli olarak durumunuzu gözden geçirirsiniz. Tek sorununuz aslında en iyi özelliklerinizden biri olan iyimserliğinizdir. Bazen hayata pembe gözlüklerle bakarak gerçeklerden uzaklaşırsınız.

Hızlı hareket etmek hoşunuza gider ve detaylardan çok çabuk sıkılırsınız. Bu özelliklerinizden dolayı önemli detayları gözden kaçırabilir veya olayları yanlış yorumlayabilirsiniz. Detaycı, analizci
hava burçları (İkizler, Kova, Terazi) ile bir arada bulunun veya sizi dengeleyecek toprak burçlarından (Başak, Boğa,Oğlak) yardımcı tutun. Değişken nitelik taşıdığınız için değişikliğe çok kolay adapte olabilen esnek bir yapınız var. Ateş elementi olduğunuz için yeni plan ve fikirler geliştirmede hevesli, enerjik ve yaratıcısınız.

Herşey çok üstünüze gelmeye başladığında doğru spor salonuna gidin. Stresinizi ancak iyice yorulup terleyerek atabilirsiniz. Köpeğinizle dolaşmaya, koşmaya çıkın. Binicilik sporları size göredir. İmkanınız varsa bir klüpte at binmeyi deneyin. Yay burcu uzun süre kapalı mekanlarda kalamaz açık havada olmak her zaman iyi gelir.

Okçuluk ve eskrim gibi sporları da denemelisiniz. Bazı yaylar çok fazla spordan hoşlanmazlar ama yürümeyi severler. Spor olarak sadece yürürler ve o kadar hızlı yürürler ki hiç birimiz onlara yetişemeyiz. Bu yürüyüş sırasında yeni fikirlere engel olan tüm olumsuzluklar temizlenir ve düşünceleriniz netleşir.

Eğlenmek istiyorsanız sirk ya da hayvanat bahçesine gitmelisiniz. Yay burcu büyük hayvanları yönetir ve büyük çoğunluk hayvanları çok sever. Sizin gibi iyimser insanlarla bir araya gelmelisiniz. Aslan, Koç, İkizler, Kova ve Terazi burcu gibi. Su burçları size göre fazla duygusal, toprak burçları ise fazla ciddi olabilir.

Siz de zıt burcunuz İkizler gibi kitaplara meraklısınızdır. Kitapevine ya da kütüphaneye gidebilirsiniz. İkizler hem en çok satan romanlara hem de kendini geliştirmesine yardımcı olacak kitaplara meraklıyken siz daha çok hayatla ilgili felsefe yapan kitaplara yönelirsiniz.Aynı zamanda tanınmış insanların gerçek yaşam öyküleri ilginizi çeker.

Siz başkaları ile fikir alışverişinden, tartışmalardan hoşlanırsınız. Farklı görüşlerden rahatsız olmaz ve tartışmada kendi görüşünüzü sonuna kadar savunursunuz. Değişik bakış açılarını dinleyerek sizi rahatsız eden konu hakkında yaratıcı çözümler bulabilirsiniz.

Burcunuz yeni şeyler öğrenmekten çok zevk alır. Üniversiteden derslere, seminerlere katılabilirsiniz. Bu derslerin, kursların sizin sorununuzla ilgili bilgi vermesi gerekmiyor. Herhangi bir konu ya da hobi ile ilgili bir ders sizi sıkıntılarınızdan uzaklaştıracaktır.

Sıkıntılı dönemlerinizde eğer imkanınız varsa kısa süreliğine bile olsa uzaklaşabilmek iyi gelecektir. Yay burcu İkizler gibi seyahat burcudur. Bazen bir süreliğine uzaklaşarak sorunlarınızı objektif olarak görebilirsiniz. Haftasonu başka bir şehirde ya da kampta geçirirseniz döndüğünüz zaman yeni bir bakış açınız olacaktır. Yay bağımsız ve kendine yeterli bir burç olduğu için kimse olmasa bile kendi başınıza gitmek sorun olmayacaktır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, iki farklı ruh hali etkin olarak görülebilir. Bir yandan pozitif ve son derece iyimser duygular altında girişimci tavırlara sahip olduğunuz halde bir yandan gerçeklerden uzaklaşmak isteğiyle kaçış içinde olabilirsiniz. Özellikle aileniz veya yuvanızı ilgilendiren konularda son derece verici ve cömert davranışlar gösterebilirsiniz. Bu durum aile büyüklerinizi fazlasıyla memnun edici olacaktır. Gün içinde bu olumlu durumlar yaşanırken birdenbire değişkenlik göstermeniz de mümkündür. Sanki her şeyin olumlu olarak sürmesi sizin özgürlüğünüzü kısıtlıyor gibi gelebilir ve bu nedenle uzaklaşmaya da çalışabilirsiniz. Sizdeki bu karmaşık durum yakınınızda bulunan insanların garibine gidebilir. Ve sizinle bu durumu konuşmak istediklerinde ise duymazlıktan gelebilirsiniz.

Gün boyu ne kadar uyumlu olmaya çalışsanız da öncelikle kendi içinizde karmaşaya düşmeniz mümkündür. Bunun önüne geçmek için tepkilerinizi gerçekçi bir bakış açısıyla düzenleyiniz. Karmaşaya düştüğünüz durumlarda yakınlarınızdan destek vermelerini ve anlayış göstermelerini isteyebilirsiniz. Ailenizle yada kendi ruhsal dünyanızdaki aksayan taraflarla yüzleşerek çözüm bulmaya çalışınız. Gerektiği zaman gereken yerlerde sınır koymayı biliniz. Kararlarınızı verirken hayatın gerçeklerinden kopmayınız ve dürüstlükle davranınız. Her detayın üstünde durarak sağlıklı bir şekilde karar aldığınız konularda pişmanlıklar göstermeden uygulama yoluna gidiniz. Bütün bunları yaptığınız takdirde günlük enerjilerin sizi rahatsız etmesine izin vermemiş olursunuz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #54
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 18.03.2007 , PAZAR


İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir. Vereceğiniz moralle herşey yoluna girebilir. Sevdiğiniz her konuda sizin yanınızda. Gereken ilgiyi göstermeyi ihmal etmemelisiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #55
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 19.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, iç dünyanızda şiddetli arzular ve duygular hissedebilirsiniz. Her konuyu, kişisel olmaktan ziyade, ailenizi de düşünerek ele almanız gerekebilir. Gün içinde gelişen olaylar neticesinde önce ben demekten ziyade biz olma duygunuzu kabullenmeniz lazımdır. Ne kadar özgürlüğünüze önem verseniz de, yalnız olmadığınızı ve onlara karşı sorumluluğunuz olduğunu kabul etmelisiniz. Sizin isteğiniz dışında gelişen durumlar sorumluluklarınızı ağırlaştırabilir. Siz başka bir yöne gitmek isterken ebeveynleriniz yada yuvanızdaki diğer kişiler tarafından engellenebilirsiniz. Plan dışı durumlar yaşamanız olasıdır. Hoş olmayan bazı değişimler gerçekleşebilir.

Şefkat hisleriyle düşünmeniz ve hareket etmeniz gereken bir gün olabilir veya gelişen olaylar böyle davranmanız için sizi zorlayabilir. Yaşamın eğlence yanından ziyade manevi yanı ağır basabilir. Siz somut düşünmek istediğiniz halde, daha farklı boyuttan bakmanıza neden olacak durumlar oluşabilir. Manevi yanınızı güçlü tutarak bugünün enerjilerinin sizi tedirgin etmesine izin vermeyiniz. Doğal akışa ayak uydurarak sabırlı olmaya çalışınız. Ailenizle ilgili önemli bir gelişmeye hazırlıklı olunuz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #56
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Yay burcunun özellikleri:

Siz diğer burçlara oranla, özgürlüğünüze daha fazla düşkünsünüz.Patronlardan, diktatörce davranışlardan nefret ediyor; zayıflara, çaresizlere yapılan saldırıları ise kendinize yapılmış gibi görüyorsunuz.
Kendine güvenen, görüşlerinde samimi, açık sözlü ve yargılarını saklamayan birisiniz.
Hırslı, dürüst bir insansınız.
Başkalarına karşı dostluk ve iyi niyet dağarcığınız çok zengin... ama bu ancak, o insanlar bu dostluğa değmeyeceklerini kanıtlayıncaya kadar sürüyor.
Simgeniz okçu.. yarı insan, yarı at. Ağzınızdan çıkan sözler genellikle bir ok gibi uçuyor, gidip hedefini buluyor.
Açık hava sporlarını seviyorsunuz. Bilime, felsefeye ve dine saygınız var.
Açık sözlü, dürüst ve dobracı olduğunuzdan, sizin kendinize biraz diplomasi geliştirmeniz gerekir.
Yay burcundan olanların ağzından çıkan sözler katı, insanın içine işleyen, kırıcı olabilir.
Güneş'in siz doğarken Yay burcunda olması sizi cömert, zeki, umutlu ve neşeli yapar.
Yardımsever, hırslı ve aktif bir yapınız var, cesaretinizi de kolay kolay kaybetmiyorsunuz.
Hızlı hesaplar yapabiliyorsunuz, ileri görüşlülüğünüz hemen hemen kehanetin sınırlarını zorluyor.
Dünyadaki siyasal olaylardan doğabilecek sonuçları, başkalarından çok önce tahmin edebiliyorsunuz. Aynı şey ticaret girişimleri veya özel ilişkiler için de geçerli.
O dürüst, cömert, yardımsever yapınız gözönüne alınırsa, başkalarının zaman zaman sizden yararlanmak istemelerine şaşmamak gerekir. Bereket versin kişileri ve durumları ölçüp biçebilme yeteneğiniz, bu girişimleri açık seçik görebilmenizi sağlıyor. Sizi uzun süre kandırabilecek insanların sayısı pek azdır.
Yay burcunda doğanların yıldızı bereket, neşe ve zenginlik temsilcisi Jüpiter'dir. Onun için Yay burcunda doğan kimseler zaten şanslıdırlar.
Siz çok zeki bir insansınız, çevrenizdeki insanları değerlendirirken her şeyden önce kafa yapısına önem verirsiniz.
Çok yönlü bir insansınız. Yani birçok işi birarada başarı ile yürütebilirsiniz.
Güzel konuşma yeteneğiniz de vardır. Bundan dolayı da sohbetiniz çok tatlıdır. Güzel konuşmanın yanısıra yazma yeteneğinizi de unutmamak gerekir.
Hiçbir şeyi kendinize dert etmez, çevrenizdeki tatsızlıkların da bir an önce unutulması için uğraşırsınız. Onun için sizin aile hayatınız çok düzenli bir ahenk içinde yürür.
Neşeli olduğunuz için çevrenizi neşelendirir, dolayısı ile mutlu bir ortam yaratırsınız.
Çok dobrasınz. Herşeyi açık seçik hatta karşınızdakinin kalbini kıracağını bilseniz bile çekinmeden söylersiniz. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir söz vardır. Onun için sizin bu dobralığınız çoğu kez başınıza iş açabilir.
Eğlenmek, yemek, içmek sizi mutlu eder. Zaten eğlenmeden uzun süre oturmanız çok zordur. Çünkü siz hareketi seven canlı bir insansınız. Evinize dostlarınızı çağırmaktan ve davetler vermekten hoşlanırsınız.
Yay yüksek seviyede mental algılama, din, genel eğitim ve öğrenimi sembolize eder. Yay burcu insanları için dürüstlük ve açık olmak önem taşır. Bu burcun insanları bağımsızlıklarına ve özgürlüklerine düşkün olurlar.
Yay burcu insanları için söylenecek söz "Ben görüyorum"dur.
Bu burcun insanları uygulamaya geçme hevesi ile doludurlar. Açık ve çabuk dostluk kurabilen insanlardır. Hedeflerine güçlü, pozitif düşünceleri ile ulaşırlar. İyimserlik ve idealistlik sembolüdürler.
Onların ilginç bir şansı vardır ve onlar buna aşırı güvenirler. Bu şanslarının onları hiç terketmeyeceğini düşünürler.
Yardıma ihtiyaçları olduğunda, onlara yardım kendiliğinden gelir. Bazen son dakikada da olsa yardım alırlar, olayları veya problemleri çözülür.
Yay burcu insanları doğuştan sorumluluk hisleri ile doğarlar ve ne olursa olsun üstlendikleri sorumluluğu taşıyabilen insanlardır. Hem kendileri hem de toplumun refahı için sorumluluk hissederler.
Yay burcu insanı eğitimsiz ise genel kültürünü geliştirir. Temel fikirler, güncel konular, yeni fikirler ve düşünceler hakkında bilgisi olur.
Bu burcun insanları kendi çevrelerinde ve genel çevrelerinde bulunan insanlara karşı dürüsttürler, adaletli davranırlar, gerektiğinde yardım da ederler. Uyumlu ve sayılan birisi olarak tanınırlar, öyle de tanınmak isterler.
Çevreden Yay burcu kadar etkilenen başka bir burç daha yoktur. Fakat Yaylar bunu çok iyi gizleyebilirler.
Bu burcun insanı dar bir çevrede, mutaassıp ve dar görüşlü olur, geniş bir çevreye ihtiyaç duyar.
Dikkatli olmak onların yaşamlarında fazla ön planda değildir. Riske girmeyi severler.
Doğru ve açık konuşurlar. Davranışlarında yapmacıklığa yer yoktur.
Davranışlarında aceleci ve sabırsız olabilirler. Bu onların yaşamlarında bir çok yanlış adım atmalarına sebep olur. Herşeye rağmen idealist düşüncelerini kaybetmezler. Gerçekleri söylemekten çekinmezler.
Yay insanları düşmanlarına karşı acımasız olurlar ve ellerinden geleni yapmadıkça rahat etmezler.
Bu burcun insanlarında geri adım atmak diye bir şey yoktur. Onlar korkularının üstüne üstüne giderler. Beraberindeki insanlara dahi aldırmazlar. Bu şekilde hareket etmezlerse depresif, çekilmeyen birisi olurlar. Onlarla bulunan insan için en iyisi, bunu Yay insanın bir hobisi olarak görmektir.
Yay burcu insanlarının sezgisel düşünce sistemleri vardır. Bu onların olabilecek olayları önceden bilmelerini veya sezinlemelerini sağlar. Yay insanının kötü huyları çok dik kafalı, inatçı olmaları ve birden fazla işle uğraşmak istemeleridir.
Başka insanların cesaret dahi edemeyeceği konuların ve olayların içine girmekten hoşlanırlar. Bunu çok normal bulurlar ve normalmiş gibi de davranırlar.
Gezip görmek, seyahat etmek, dış ülkelerle bağlantıda olmak onların sevdiği şeylerdir. Bazen devamlı evde kalırlar. Bu onların kendilerini iyi hissetmediklerinin belirtisidir. Bir ilginç yönleri de zaman kavramlarının çok geniş olmasıdır.
Bu burcun insanları çift karakterlidir. Yıldız bakımından çok talihlidirler.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #57
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
yay
Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz yok, küçük mutluluklar size yetiyor. Dikkatli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınıza iş açabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Perhize başlama vaktiniz çoktan geçti!
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #58
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA

Bugün, sağlık konusunu özenle ele alacağınız etkiler altındasınız. Uzun zamandır devam eden problemleriniz için olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. İyi bir fiziksel güce sahip olmanız halinde çalışma hayatınızın da rahat geçeceğini düşünerek sağlık kontrolleri yaptırabilir veya bu konular için araştırmada bulunabilirsiniz. Zihninizi, bedeninizi ve duygularınızı uyumlu bir biçimde bir araya getirerek çalıştırmanızı sağlayacak enerjilere sahip olacaksınız. Takıntılı olduğunuz konuları ele alarak düzenlemeye çalışırsanız sizi engelleyen birçok şeyin altından kalkabilirsiniz. Geleneksel tıp metotlarıyla yakından ilgilenebilir eğer kötü bir rahatsızlığınız varsa ilaçlar yanında bunları da deneyebilirsiniz.

Psikolojik olarak kendinizi her zaman zinde ve canlı hisseden bir insan olarak, bazı anlardaki aşırı hareketliliğiniz ve dikkatsizliğiniz nedeniyle meydana gelen ufak tefek kazalar bugün görülmeyecektir. Günlük iş temponuzu düşündüğünüz şekilde gerçekleştirecek ve çalışmalarınızı gayet kolaylıkla bitireceksiniz. Sabırsızlık göstermeyecek ve birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla da ilişkileriniz gayet olumlu yürüyecektir. Gerginliklerden uzak gayet keyifli bir gün olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JÜPİTER GENEL ETKİLERİ:
Jüpiterin burcunuzda başlayan süreciyle siz Yay burçları da birçok alanda gelişmeler kaydedebilmek adına şanslar elde etmeye başlayacaksınız. Satürn gezegenini zorlu Aslan burcu geçişi nedeniyle Jüpiterin nimetlerinden her ne kadar büyük oranda yararlanmamız güç olsa da , yine de bu ilahi kuvvetin siz Yaylar için çok önemli bir dönemi başlattığını bilmenizi isterim. Jüpiter transitleri 12 yılda bir burcunuzla kavuşum yapmaktadır. Ve transiti yaklaşık 1- 1.5 yıl kadar sürer. Bu devinim esnasında jüpiter sizlerin cömert, iyimser, kendinize güvenli, iyi niyetli, canlı ve hayata bağlı insanlar olmanızı sağlayacaktır. Ev haricinde yapılan tüm spor aktivitelerinde başarı vaadeder. Sporcular için yoğun bir enerji dönemidir ve faydalıdır.

Bu süreçte kendinize olan güveniniz sizi arzuladığınız alanlarda başarılı bir lider haline yada bir konuma getirecektir. Ve çevrenizdeki herkesin size inanç ve güven duymasına da vesile olacaktır. Kendinden emin, güvenilir, saygın, ağırbaşlı ve üstün özelliklerinizle herkes tarafından takdir görürsünüz. Asil ruhlu, gururlu, havalı, kendinizden ve başkalarından emin bir kişi olursunuz. Başka insanlara aşıladığınız iyimserli dolu bir yaklaşım tarzınız vardır. Erkeklerde karizmatik özellikler belirginleşir, bayanlarda ise cıvıl cıvıl bir enerji ve hoş, kibar dolu yaklaşımlar hakimdir. Genelde yaşamın tüm olgularına karşı pozitif hislerle yaklaşır ve yaşamın güzel yanlarını keşfetmeğe meraklı olursunuz. Her alanda ilerlemek ister, herşeyden mutlu olmayı benimsersiniz. Bu dönemde abartılı ruh halleri, hatalarınızı görmezden gelme, herşeye hep iyi tarafıyla bakma nedeniyle bilmeden yalnışlar içine düşebilirsiniz. İyimserce düşünceniz nedeniyle başkaları tarafından kandırılabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda muhakkak fayda olacaktır.

SATÜRN GENEL ETKİLERİ:
Eylül 2007 dönemine kadar sürecek Satürnün zorlu enerjisi sizin, dini ve felsefi inançlarınız, gelenek ve görenekleriniz konusunda yeni yaklaşım tarzı oluşturacaktır. Derin konulara karşı sempatiniz yükselir ve genellikle olumlu yönde araştırmalar yaparak yaşamın anlamını çözmeye çalışırsınız. Yalnız bu dönemde başka insanlara ve inançlarına karşı anlayışsız tutumlar içine düşebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların inançlarını sorgular kendinizce bir fikir beyan edebilirsiniz. Tanrı ve din hakkında görüşleriniz kesin ve tamdır asla da değiştirmezsiniz. Yabancı kültürlerle ilişkinizde ve uzun yolculuklarda sorunlar başgösterebilir. Yerleşmeyi düşündüğünüz bir uzak ülke ile ilgili işlerde terslik yaşayabilirsiniz, gitseniz bile rahatsız olabilirsiniz. Yolculuklarda sorunlar yaşar ve tam başarılı olmayabilirsiniz. Satürn gezegeni genelde insanlara tedbirli olmayı öğütlemektedir. İyice düşünmeden taşınmadan ve sağlam temeli olmayan herşeyi silip süpürür. Amacı size sağlam bir yapı kurdurmaktır. Bunu asla unutmayınız.

Bu dönemde yine eşinizin akrabaları, ticaret konuları, yüksek eğitim, master gibi konularda engeller ve hüsranlar oluşabilir. O nedenle herkesi ve herşeyi sağlam emin ve güvenilir gözlerle görmeye net bir şekilde algılamaya çalışınız. Sabit bir dünya görüşü sizde hakim olmaya başlayabilir. Rahatsız bir vicdana, suçluluk duygularına ve depresyona yol açan psikolojik durumlar yaşayabilirsiniz. Eksiklikleriniz yüzünden kendinizi ciddi boyutta cezalandırmalar görülebilir. İnancınızı kaybetme ve yaşamın saçmalığı karşısında acımasız bir çaresizlik duygusuna sahip olursunuz. İzah edilmeyen herşeye güvensizlik duyar, alışılmış olmayan herşeyi reddedersiniz. Bütün bu etkilerin bilincinde olarak şimdiden dengeyi kurmaya özenle çalışınız. Satürn gezegeni korkulacak bir gezegen değil, sadece güvenli adımlar atmanızı ve temeller oluşturmanızı sizden bekleyen bir enerjidir. Satürn gezegenin zorladığı alan ne ise, orada düzenlemeye ihtiyaç vardır. Eğer siz bunu yapmazsanız, sizin dışınızda meydana gelen olaylar bunu size yaptırabilirler.

URANÜS GENEL ETKİLERİ:
Beklenmeyen etkiler yaratan Uranüs gezegeni, bu süreçte sizin tedirgin, düzensiz ev veya aile hayatınıza sebep olabilir. Bu olaylar genellikle oldukça beklenmedik ve ani gelişmelerle ortaya çıkabilirler. Aile mirası diyebileceğimiz bu olaylar çok enteresan veya alışık olmadık tarzda olabilir. Yaşadığınız yeri değiştirme isteği ve arzusu güçlenebilir ve bunu yapamadığınız takdirde yoğun bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ailenizden veya ebeveynlerinizden birinden gelen etkiler de sizi değişime zorlayabilir iyiye yada tam tersi durumlar içine de sokabilir. Evden veya başka bir yerden ayrı özgür olma meyliniz yükselebilir. Oldukça farklı, geleneksel olandan uzaklaşabilir veya başka insanların ne düşündüğüne aldırmayan bir yaşama adım atabilirsiniz. Okültizm, astroloji ve metafizik konularına meyilli olmaya başlar ve bunlarla bizzat ilgilenebilirsiniz.

Hiçbir yerle hiçbir bağlantı istemez bir ruh hali de sizi sarabilir ve durup dururken evinizi terkedebilirsiniz. Amacınız tümüyle bağlarınızdan kopmaktır ve özgürlük sizde yoğun bir tutku haline gelebilir. Oldukça bireysel ve sıradışı bir ortamda yaşamak arzusu yoğunlaşır. Daima hareket halinde olacağınız bir yaşam kurabilirsiniz. Beklenmedik ani girişimlerde bulunabilirsiniz. Ve kimsenin de size hesap sormasından hoşlanmazsınız. Bu sürecin genel etkilerinin bilincinde olarak kendinizi dengeli bir şekilde yaşamaya alıştırmalısınız. Marjinal düşüncelerinizi uygulanabilirlik olarak ayırırsanız etrafınızdaki insanları da huzursuz ve mutsuz etmemiş olursunuz. Tam tersi durumda hiçbir yerde durmayan oturmaya bir gezgine dönüşebilirsiniz. Tabii bu sizin ne kadar kesin hatlarla istediğinizle de değişebilir. Doğum haritanızda bu tür bir oluşumu destekleyecek enerjiler varsa, bu yorum genelden çok özele dönüşebilir anlamı taşır.

NEPTÜN GENEL ETKİLERİ:
Neptünün gezegeni bu yıl içinde siz yaylara, idealist ve sanatkarlık enerjileri sunmakta. Zihininiz kaba kuvvetlerden ziyade bilgiye daha açık olacaktır. Birşeyi canlandırma ve hayal etme gücünüz oldukça yükselecektir. Başka insanların kafasından geçenleri okumanız veya anlamanız kolaylaşacak, konsantrasyon gücünüz yükselecektir. Yakın komşularınıza veya akrabalarınıza karşı sorumluluklar duyacak onlara elinizden gelen yardımları esirgemeyeceksiniz. Yine bu dönemde güvensizlik duygunuz olabilir. Sinirsel bozukluklarınız görülebilir. Özellikle kendinizi güvende hissetmediğinizde daha fazla gerilimli olabilirsiniz. Sanat yönünüz kuvvetlenir, eğer bu meslekte uğraşınız varsa çok başarılı eserler vermeye başlarsınız. Derinlerden gelen bilgiler, durugörüler, gaipten haberler veren insanlar gibi değişik özellikler hissetmeye başlayabilirsiniz. Konuşma tarzınız ilham dolu, yaratıcı, resim gibi ifade eden ve kandırıcı özelliklerle dolu olmaya başlayabilir. Düşüncelerinizi derinlikli ve hayal gücünüz de yüksek olabilir. Yazarken, konuşurken yada birşey anlatırken içinizden gelen esinle davranırsınız. Yakın çevreniz ile mistik bir özdeşleşme geliştirirsiniz. Nerede olursanız olun, yolunuzu kolay bulabilirsiniz. Yine bu süreçte farklı rollere bürünmekte üstünüze yoktur. Özellikle tiyatro yada sinemayla uğraşıyorsanız bu dönemde rol gücünüz yükselir ve başarılı çalışmalarda ödüller alırsınız. Yazarsanız anonim yapıtlar sergiler veya yazılarınızı takma bir isimle gerçekleştirirsiniz.

Bu süreçte etrafınızda ilaç bağımlısı yada içki, uyuşturucu bağımlısı enteresan komşular yada değişik insanlar olabilir. Bu nedenle görüştüğünüz insanlara dikkat ediniz ve özellikle bu dönemde seçici davranmaya özen gösteriniz. Kafanızı karıştıran fikirlere sahip insanlara mesafe koyunuz ve alkollü araba kullanma konusunda özellikle dikkat ediniz.

Yargı, araştırma, iyimserlik ve keşiflerin maceracı gezgini siz Sevgili Yaylar, 2007 yılında sizlere Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #60
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
yay


22 Mart 2007 - Bugün

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz. Onu çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Bir tatil düşünüyorsunuz. Bu sizin için iyi olacak. Zira son günlerde ailenizin geçirdiği kötü olaylar sizi bir hayli yıpratmış. Bir an önce kendinizi deniz kıyısına atın.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar