Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.172 Cevap: 1.764
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #71
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #72
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ilerki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Bu günlerde mantar, us gibi hastalıklarınız nüksedebilir.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #73
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
17 Nisan 2007 - Bugün

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. Spor yapmayı ve diyet uygulamayı ihmal etmeyin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, duygusal konularda kolay ve derinden etkilenebilirsiniz. Bir insana, bir ideale bağlanma yeteneğiniz güçlü olur. Aşk evinizdeki olumlu görünümler, sevdiğiniz kişiyle sözel olarak çok kolay anlaşmanızı sağlayacaktır. Ona anlayış gösterecek, onu düşündüğünüzü belli edeceksiniz. Yanlış gördüğünüz bazı şeyleri bile görmezden gelerek kolayca affedeceksiniz. Sevginizi belli etmek ona göstermek bugün daha kolay olacaktır. Bilinmeyen her şey ilginizi çekecek, araştırmalar yapmak hoşunuza gidecektir.

Bugün, çevrenizdeki güzelliklere ve uyum duygusuna önem vermeniz sayesinde, bulunduğunuz heryeri düzenlemek ve geliştirmek isteyeceksiniz. Özel eşyalarınızı yada giysilerinizi kontrol etmek, yerlerini değiştirmek hoşunuza gidecek. Fantezilerinizin güçlü oluşu sizi ilginç konulara doğru çekecektir. Sinemaya gitmek yada evde film izlemek, hobilerinizle uğraşmak, şans oyunlarına düşkünlük görülebilir. Çekiciliğinizin yoğun olduğu bugün her şeyin güzel geçmesi için enerjileriniz dorukta. Keyfini çıkarmalısınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 01.05.2007 , Salı


Bugün, çekiciliğiniz ve sosyal yaşamınız son derece kuvvetli olacaktır. Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onun isteklerini gerçekleştirmeye çalışacaksınız. Barış ve uyum isteği ile sorunlarınızı boş verebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz ve minicik sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir.

Bugün, mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz isteğiniz yükselecektir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin sıradan olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir. Bu etki altında ne kadar olumlu enerjiler olsa da yine de dikkatli olmanızda fayda var. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, sevdiğiniz kişi üzerinde baskı kurabilir ve güç sağlamaya çalışabilirsiniz. Zihinsel ve duygusal odak noktanız, tensel arzularınız ve bunların karşılanması üzerine kurulu olabilir. Güçlü içgüdüsel tepkilerinizle, her türlü isteğinizi kabul ettireceğinizi ve böylece çekici olacağınızı düşünebilirsiniz. Onun size bağımlı olması kendinizi keyifli hissetmenizi sağlayabilir. En ufak karşı çıkışında yada ilişkinizle alakalı sorunu ortaya getirdiğinde, hemen kontrol duygunuzla olaya hakim olur ve hiçbir sorunun olmadığını herşeyin yolunda gittiğini söyleyebilirsiniz. Ona olan duygularınız bugün fazlasıyla kıskançlık ve affedilmezlik dolu olabilir.

İş hayatınızda ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle, işinizle alakalı baskı kurabilir, daha fazla kazanmak adına farklı yolların denenmesini önerirsiniz. İşinizin herkes tarafından beğenilmesini ve güç elde etmek için dönüşümlere ihtiyacınız olduğunu belirtirsiniz. Onların fikirleri sizinle aynı olmadığında, gerekirse ortaklıktan vazgeçeceğinizi bile söyleyebilirsiniz. Sizin için bugün, her ne olursa olsun güç konusu önemlidir. Gizli saklı ne varsa ilginizi çekebilir. Sezgileriniz o denli güçlüdür ki, etrafınızda ne olup bittiğini anında sezebilirsiniz. Baskıcı taleplerinizle herkes tarafından bugün tuhaf karşılanabilirsiniz.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007       Mesaj #77
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007 - Bugün
Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.
yaybk6

sago162 - avatarı
sago162
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #78
sago162 - avatarı
Ziyaretçi
ne şanşlıymışım beBanana
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

YAY - Boğa burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür çaba sarf etmeniz ve dikkatli olmanız gereken koşullara işaret ediyor. Fedakarlık yapmanız ve daha sıkı çalışmanız gerekiyor. İş ortamındaki değişiklikler düzeninizi yakından etkileyebilir. Elinizdeki işlerde daha yapıcı olma gereği var. Ayrıca Mars'ın konumu iş hayatında özenli davranma gereğine işaret ediyor. Ayın 8'inden sonra duygusal beraberliklerinizde aşırı endişelere düşmemeye bakın.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #80
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Yay

Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz, çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır. Geçmişte yaşadığınız bir olayı yeniden irdeleyerek, o zaman görmediğiniz detayları bu dönemde görebilir, hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz.
Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Yine bu ay okul aşkları ve yakın arkadaşlarınızla aranızda aşk ve hissi konularınız gündeme gelecek. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Ay boyunca duygusal yönleriniz ortaya çıkacak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem, fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun.
Bu ay kolay öfkelenmeyen kolay bir insan gibi görünüyorsunuz. İç dinginliğinizi sağlama açısından bir fırsat olan bu günlerde, mistik konularla da ilgilenebilirsiniz. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. On iki yıldan sonra kariyerinizle ilgili muhteşem bir destek alıyorsunuz.
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir yıl olacağından emin olabilirsiniz. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilşkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. İnsanlara yardım etme duygunuz harekete geçerek, toplumda misyonu olan kuruluşlarda görev yapacaksınız.
Eğer; şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamışsanız, artık kendinize bir uğraş bulabilirsiniz. Bu durum sanatçılar için de çok önemli olacaktır. Yıllarca çalışıp bir yerlere gelemeyenler, iyi niyetli hareketlerinin karşılığını göreceklerdir.
Eğer sağlık sorunlarınız varsa hızla iyileştiğinizi göreceksiniz. Bu ay değişik alternatif iyileşme yöntemlerini deneyebilirsiniz. Detoks rejimleri sizin için oldukça uygun olacak. Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Bu ay öfkelerinizi dizginleme konusunda başarılı olacaksınız.
Çünkü artık sinirlenecek olayların size bir yarar sağlamayacağını anlamış bulunuyorsunuz. Yine bu ay cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz. Sindirim sisteminizi dinlendirmeli ve kolesterol yapıcı gıdalardan uzak kalmalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar