| | #1021 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular "Akil gibi mal,iyi huy gibi dost,edep gibi miras,basari gibi rehber,ilim gibi seref bulunmaz... "Yüksekligi istedim,onu alçakgönüllülükte buldum." Kisinin haysiyeti dilinin altinda gizlidir. Edep aklin suretidir. Gercegi insanlarin olculeriyle degil, insanlari gercegin olcusu ile tani. Fikri fikrinizle uymayan insanla fazla mesgul olmayiniz. Fikirdeki ayrilik kolay zail olmaz. Alim ölse de yasar, cahil yasarken de ölüdür. Insanlarla öyle iyi geçinin ki; düsmanlariniz bile ölümünüze aglasinlar. Söz agizda iken sahibinin esiridir, agzindan çiktiktan sonra sahibi sözün esiri olur. Haksizlik önünde egilmeyin; hakkinizla beraber serefinizi de kaybedersiniz. Hakli isen korkma, Hak seni korur. Egrinin gölgesi de egridir. ÇOK KİMSELER, VARİSLERİ KAVGA ETSİNLER DİYE MAL TOPLARLAR. DÜNYADA LEKESİZ BIR ALINDAN DAHA GÜZEL BİR ŞEY VAR MI?. KİTAPLARI DEĞİL, KİTAPLARIN İÇİNDEKİLERİ KAFANDA TOPLA. Hiç kimse zalimlere, mazlumlardan daha çok yardım edemez. Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. Hazreti Ali | |
|
| | #1022 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Kendini herkese uydurmak için yontmaya koyulanlar, sonunda yonutula yontula tükenip giderler. (R. Hull) | |
|
| | #1023 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Mutluluk ya arkandadır ya önün de dir ,yada yanında dır , , arkanda ise dur sana yetişsin, önünde ise koş ona yetiş, yanında ise kıymetini bil we onu hiç üzme... | |
|
| | #1024 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularGençler grup hâlinde, yetişkinler ikişer ikişer, ihtiyarlar yalnız yürürler. | |
|
| | #1025 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular
DÜŞÜNCELERİNE DİKKAT ET EYLEME DÖNÜŞÜR! EYLEMLERİNE DİKKAT ET ALISKANLIKLARA DÖNÜŞÜR! ALIŞKANLIKLARINA DİKKAT ET KİŞİLİĞİNE DÖNÜŞÜR! KİŞİLİĞİNE DİKKAT ET KİŞİLİĞİN KADERİNDİR!!
| |
|
| | #1026 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularBrütüs’ün yaşadığı yerde Sezar ölmeye mahkûmdur. | |
|
| | #1027 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularUnutmayın çocuklarınız sizin değildir. Onu yaratıcıdan ödünç aldınız. Mohawk Kabilesi | |
|
| | #1028 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Dostluk para gibidir elde edilmesi kolay, korunması zordur. Samuel Butter | |
|
| | #1029 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular
dostun la ye iç ama alış veriş yapma :?
| |
|
| | #1030 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularAşkı tanıdığında, yaratıcıyı da tanırsın. Fox Kabilesi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Özlü Sözlü Doğrular Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demir Özlü (Demir Özlü Kimdir? - Demir Özlü Hakkında) | TiglonBoYs | Edebiyat tr | 0 | 27-07-2008 12:03 |
| Sözlü Anlatım | Blue Blood | Edebiyat | 4 | 02-06-2008 15:37 |
| Zostrich - Yamalı Doğrular (Full Albüm) | _ramses_ | Underground Albümler | 0 | 22-04-2008 13:31 |
| Sözlü Tarih Nedir? Sözlü Tarih Hakkında | Blue Blood | Tarih | 0 | 22-10-2007 15:22 |
| Tezel Özlü (Tezel Özlü Kimdir? - Tezel Özlü Hakkında) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 02:17 |