| | #11 (mesaj-linki) | |
| SENİ YAŞIYORUM Bu gece nasılda geldin aklıma yine Usulca süzülüverdin işte kalbime Acımadan bırakmıştın beni geride Böyle sabahı gelmeyen bir gecede. Hatırlar mısın ilk tanıştığımız anı tutulmuştu elimin kolumun her bir yanı boğazımın düğümlenip konuşamayışımı Bunların hepsi artık sadece bir anı. Uyutmayacaksın yine beni bu gece Zamanı durdurdun bir anda , sessizce İçirteceksin sigaraları belli yine Uyandırdın hiç acımadan gönlümü zalimce Artık çiçekler eskisi gibi açmıyor Aynalar bana senin gibi bakmıyor Kalbim senden başkasına çarpmıyo Sen yokken yüzüm bir türlü gülmüyor. Gözlerim biçare seni arıyor Kollarım dermansız boşluğu sarıyor Dudaklarım sıcak dudaklarını bekliyor Kalbim çaresiz sana ağlıyor. Bak , sensizken bi'şey yapamıyorum Bir türlü buralardan kopamıyorum Gün geçtikçe eriyor bitiyorum Çaresizce , inadına seni yaşıyorum. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Her Şey Gerçek. Bir Tek Yalandır Bildiğim Gerçek. Bu Dünyaya Yüzlerce HoVaRDa Geldi. Yüzlerce Göçecek. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| çağlayannetten şiirler BuĞuLu BiR CaM ArKaSıNDa DüNYaM SeNSe BeNiM KaVuŞaMaDıĞıM TaTLı RüYaM üMiTSiZ GeÇeN Bu iKiNCi BaHaRıMDa DüŞüNüYoRuM KeNDi YaLNıZLıGıMDa SeVGi ÇoK uZaKLaRDa KaLMıS eLiMi uZaTSaM YeTiŞeMiYoRuM aRZuLaRıM DaMLaLaRa KaRıŞMıŞ DöKüLüYoR YeRLeRe iÇeMiYoRuM SeN, O BuĞuLu CaM ArKaSıNDa BiR HaYaL Ne oLuR KaYBoLMa, BiRaZ DaHa oRaDa KaL YaZıK, HaVa ıSıNıYoR YaVaŞ YaVaŞ KaYBoLMa DaYaNaMaM GeRÇeK oLMaSaNDa YıLLaRDıR öZLeDiĞiM SaNa HaYaLiNDe oLSa DoYSaM GöNLüMDeN GeÇeNLerİ aÇıP BiR BiR DıŞaRı KoYSaM aRaDaKi CaM DuVaRı KıRSaM, PaRÇaLaSaM uZaTSaM KaLBiMi, eLLeRiNiN iÇiNe BıRaKSaM..... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| ALıntı (( ))
Yaşıyorum... Senin kokunu getirmeyen havayı solumak yeterliyse,bunun için yaşıyorum. Tıp bilminin raporlarına göre,yaşama ilişkin tüm işlevlerimi yerine getiriyorum. Bunu yaşamak olarak tanımlıyorlar. Yaşıyorum,kimseye de soru sormuyorum. Yaşıyorum,çünkü seni düşünüyorum. Canlı olduğumun tek kanıtı olarak bunu görüyorum artık. Akşamları seni kararıyorum,kadife sesler çekilince apansız uzaklıklara, Geceleri kirpiklerimden seni düşürüyorum. Hayalin gözlerimi iyice yakıp,uykuya dalınca seni uyuyorum. Yine sensiz birgünde seni uyanıyorum. Sensiz seni yaşıyorum,böyle kendim değilim EY SEVGİLİ... Sen yoksun kimliğim yok,kendim değilim. Tek bildiğim SENİ SEVİYORUM... Seni düşünüyorum,seni özlüyorum,aşkı ve seni 24 saat yaşıyorum. Biliyor musun,tükenmek hiç zoruma gitmezdi,içimde sen olmasan, Her hücreme böyle dokunmasan,zoruma gitmezdi,inanmıyorsun, Sevdim seni,aşkı sonsuzluğun ötesinde yeniden tanımladım, Sevdim işte,çok sevdim.. Yaşıyorum.. Senin kokunu bir türlü getirmeyen havayı solumak, Tıp bilminin öngördüğü işlevleri yerine getirmek yeterli ise, Bunun için yaşıyorum. Oysa ne çok isterdim,ah bilsen ne çok isterdim,seni senle yaşamayı, Tenimin kar taneleri gibi erimesini ne çok isterdim. Kimbilirlere hangi umutlarımı gizledim,kim çözebilir bu denklemi? Sevdiğim,gözbebeğim,bir anlasan,kendi gözlerinle,kendi ellerinle bir gelsen.. Yok mu ya,sebep ey,, Seni düşünüyorum,seni özlüyorum,aşkı ve seni 24 saat yaşıyorum, Çünkü SENİ SEVİYORUM... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Umarım Beğenirsiniz :$ bu aşkta bana pahalıya patladı... hesap lütfen ....ben öderim .........korkmayın! .......sevgide cimri aşıklarım: .............yüreğimde beş kuruşluk aşk kaldı ................................................aranızda harcayın! ************************************* Dizlerime uzandığın o akşamı hatırladım şimdi... ...birden gözüm, .........dizlerime kaydı aklıma gelen başının dizlerimde bıraktığı o korkutucu boşluktu.. bilirsin en çok başını severdim.. .......şimdilerde başın, .............baş ağrım oldu...! ************************************** | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| çağlayannetten şiirler İstemem sevgili yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan Gönüle vurulmaz asla bir kilit Seveni öldürür kırılan bir ümit Sevgilim yanıma yaklaşmadan git Eğer ki sonunda ayrılacaksan | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Gittin..
Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular gecelerimi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı Ayrılık. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| seni yaşıyorumSeni sevipte senden ayrı kalmak Ne kadar acı bilir misin be güzelim? Bir cımbızla beraber kalbimi Parça parça koparsalar bile Canım bu kadar acımazdı inan.. Bazen duvarları yumrukluyrum, Ellerimi kırarcasına, ama canım acımıyor Sensizliğin Kalbime verdiği acı o kadar fazla ki Diğer acılar devede kulak misali kalıyor... Gözlerinden süzülen yaşlar hiç acı verdi mi Sanki kayan her damla yanağımı kazıyarak Süzülüyor yanaklarımdan, canım acıyor hayatım... Bazı geceler sen yanımdasın gibi oluyorum Doluyorum kollarımı birbirine, Var gücümle sıkıyorum kollarım acıyor Dayanamıyorum ama bırakmıyorum... Hep seni koklardım bilirsin Şimdi kafamı yastığa gömüyorum Ne bir nefese ne de bir koku almak istemiyorum Nefessiz kalacağım birgün galiba... Gözlerimi bile kapatmak istemiyorum Senin hayalini görüyorum her yanım acıyor Senin yanında değilim senden uzağım ya Canım çok yanıyor güzelim çooook... Sana ihtiyacım var be güzelim anla artık lütfen Yalvarırım Anla Beni.... | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Böyl€ S€vd!m S€N! !$T€ :(Benim öyle birisi çıktı ki karşıma, öyle bir zamanda girdi ki hayatıma, daha önceki ilişkilerimde yaşadığım tüm olumsuzlukları unutturu verdi birden. Ne kadar korusam da kendimi bir kez daha acı çekmemek için, karşı koyamadım duygularıma. Çok fazla direnemedim ve bütün kapılarımı açtım ona. Ve hadi dedim Gel içeri, gel ve aşkını ispatla bana . Her şeye rağmen gerçekten sevmeye ve sevilmeye, aşkın varlığına tekrar inanabilmek için o kadar ihtiyacım vardı ki. Ama içime doğmuştu sanki bu sefer herşey çok güzel olacaktı.Tüm cana yakınlığı, güzelliği, sempatisi ve sevgi dolu görünüşüyle kalbime girmeyi başarmıştı.Onunla herşey yeniden çok güzel olmaya başlamıştı.Aşk kapıma geldi bir kere daha... Ve aşkı bir kere daha denemeye ve yaşamaya değerdi bu güzel insan için... Bana ne kadar uzak olduğunu biliyorum Ama kalbim bu uzaklığı kabullenemiyor çünkü kalbimdesin Öyle yakınsınki aslında sen bana görebilmek değil hissedebilmekte bana yakınlığın Ve Sen varsın her satırımda yazılarımın Senden önce sevmenin nasıl birşey olduğunu bilir zannederdim kendimi Aslında bilmiyormuşum bunu sana aşık olunca anladım. Sevgi sürekli düşünmek,hayaller kurmak,aşırı kıskanç olmak,beğenmek,dokunmak değildi tabiki de Sevgi;güvenmekti Yalnızlığın ne olduğunu bilmekti Sevgi kıymet bilmekti Sevgiyi bana sen öğrettin Bu sevgiyi soldurma sevgilim Eminim senden daha öğrenceğim çok şey var Bunu yazarken gözlerim doldu biliyomusun Bu gözyaşı mutluluk gözyaşı çünkü ben ilk defa böyle oluyorum Ve ilk defa böyle aşk yaşıyorum ve ilk defa sevdiğim birine yazı yazıyorum beni mutlu eden bu Bu eller yazmaktan yorulmaz bu kalp sevmekten yorulmaz yeterki BENİ BIRAKMA,BENİ BIRAKMA,BENİ BIRAKMA... | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| SEVDALAR BÖYLE BAŞLAR Once dunyama sesin girdi ozlemli, kisik Bir mutluluk mustusu gibi ta uzaklardan Cok sonrasi optugum o gul dudaklarindan Once sesindi cagiran beni gur ve aydinlik Once kucuk ellerin kondu avuclarima Yolunu sasirmis bir kus gibi, urkek Alistim herseyine, her yerine giderek Saplandin ignelerce parmak uclarima Once bir aksamdi gelen seninle dopdolu Inanilmaz, doyulmaz, anlatilmaz, kanilmaz Bir aksamdi sevgiden, apaydinlik, bembeyaz Bir aksamdi, alev alev istekli, duygulu Hersey gercekti, oylesine guzel, yalansiz Agladim sensiz gecen ve gececek gunlere Sende olumsuzlugun cagrisini duydum once Sonra tutusup, yandim ben, sevdalandim apansiz. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Şiirleriniz |
Sizin Şiirleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sizin Yazılarınız | Blue Blood | Yazın Hayatı | 135 | 1 Hafta Önce 00:58 |
| Sizin SIFIR'ınız | Blue Blood | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1020 | 20-09-2009 00:14 |
| Yönetmen Koltuğu Sizin | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 30-03-2009 00:29 |
| PC'niz Sizin Yüzünüzü Tanısın ve Açılsın | NervouS | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 08-06-2008 12:14 |
| Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 21 | 03-01-2008 10:28 |