| | #811 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin ŞiirlerinizAgladım durgun ve yalnız karanlık gecelere, sessızlık coktu ustume suskun kaldım hece hece, zaman elımde bır serıt bende anlamsız bır bılmece, mezarımın ustunden gectım sızladı butun kemıklerım... omur torpusunden gectım, cıgnedım kuralları kendıme acımadım, gomseydım karanlıkları bu kadar solmasaydım, yasamın yınede bır anlamı olurmuydu.. sevgı yalan sozlerın ıhanet dolu kelımelerı, satır satır atladım bır noktada bıttı hayatım, ruhum yanıyor alevler senlık ıcınde mangal yapıyor, ve uyandıgım yer cehennemın ta kendısıydı... Gokyuzu anlamını yıtırmıs bır renk cumbusu, kanadını kırmıs melekler tanrıya kuskun, suskun ruhum ıcımde bıtmek bılmeyen ofkelerım, mezarımdan gecerken kendı halıme agladım.... dursun zaman donmesın artık bu dunya, uyanmak ıstıyorum gormesem bır ruya, cennet yalan cehennem gercek bır nokta, elbet bır gun bulusacagız mahserın tam ortasında... Yazmaya calısan:Kubi (KING NOTHING) | |
|
| | #812 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz AyrıLık...<3 AyrıLık nedir ki? AyrıLdın diye SevgiLiden, acı çekmek mi? Hergün hersaniye,çekiLip bir köşeye, içip içip,Gözyaşı dökmekmi? KaLbin parçaLanmış, Kan ağLıyor hergün sanki... Hep içine atarsın, kimseye anLatamazsınki, derdini... Sarkı dinLemek istersin beLki, ama şarkının sözLeri biLe, acıtır yüreğini... ZamanLa geçer, "Aşk acısı bu" deseLer biLe,onsuz zaman geçmek, biLmiyorki... Zor,çok zor AyrıLık dedikLeri! Onun ResimLerine bakıp ağLarsın, her gece gizLi gizLi... Cok uykun geLmiş oLsa biLe, uyuyamazsın,haLa onu düşünürsün, TırnakLarınLa yastığını parçaLarsın, oysa yastığın hiç bir suçu yok ki... Sevemezsin artık ondan başka, kimseyi... ÖzLersin kokusunu,dokunuşunu, sıcacık eLLerini. ÖzLersin Herşeyini! Tekrar Tekrar sorarsın kendine, bu acının nezaman geçeceğini. Cevabını kendinde biLirsin, ve anLarsın hergün dahada fazLa, ParçaLayacak bu çekiLmez acı, Yüreğini...!!! | |
|
| | #813 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz Gökyüzü ağLıyor...<3 Yine Sabah oLdu. Yine Yağmur yağıyor. ![]() Gökyüzü gaLiba ağLıyor. ![]() Acaba benim gibi Gökyüzüde, acı mı çekiyor? O yağmur damLaLarıyLa Toprağı, ısLatıyor,ben ise GözyaşLarımı senin, ResimLerine damLatıyorum... ![]() Yağmur şırıL şırıL yağmaktan vazgeçince, beni nekadar çok Sevdiğini anLayacaksın. Benim neden çekip gittiğimi,Gökyüzü iLe birLikte ağLayarak,hergün kendine soracaksın...!!! ![]() ![]() | |
|
| | #814 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz Simdi git...<3 Nedense özLedim acı çekmeyi. KaLbimin parçaLanmasını, Gözyaşı dökmeyi... Nedense özLedim bana küsmeni, çekip gitmeni... ÖzLedim işte bana acı çektirmeni! Özür diLeyip kendimi affettirmek için, her dakika mesaj çekmeyi... Ne zamandır iyi davranıyorsun, neden? Korktunmu? NasıLmış? Hep senin peşinde koşan bendim, bir başkası değiL... Bundan sonra başkasıda koşsa, umrumda değiL... Sıra sende! Sen çek şimdi,günLerce bana yaşattıkLarının acısını... Her gece,her saat başı,sen dök o yaLandan akıttığın gözyaşLarını! TeLefon açmak yeni mi geLdi akLına? Neredeydi akLın? Başka bir kızda mı? Umrumda değiLki bundan sonra... Cevap vermeyeceğim TeLefonLarına, versemde konuşmuyorsunki,yaLandan ağLıyorsun sadece... BenimLe beraberken,başkaLarıyLada birLikte oLdukLarının yanına gitsene... OnLara acı çektirsene... Benide düşünme,çek git! Sadece ben varmışım gibi senin, yaLan KaLbinde,davranma bence... Benden ayrıLırsan, "Yaşayamam öLdürürüm kendimi" diyordun, "AyrıLdık" işte. Bu bir gerçek, şimdi git,kendini, öLdürsene...!!! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Şiirleriniz |
Sizin Şiirleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sizin Yazılarınız | Blue Blood | Yazın Hayatı | 135 | 1 Hafta Önce 00:58 |
| Sizin SIFIR'ınız | Blue Blood | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1020 | 20-09-2009 00:14 |
| Yönetmen Koltuğu Sizin | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 30-03-2009 00:29 |
| PC'niz Sizin Yüzünüzü Tanısın ve Açılsın | NervouS | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 08-06-2008 12:14 |
| Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 21 | 03-01-2008 10:28 |