| | #1 (mesaj-linki) | |
| Resimli Şiirler -4- Resimli Şiir Arşivleri; Resimli Şiirler -1- [Arşiv] Resimli Şiirler -2- [Arşiv] Resimli Şiirler -3- [Arşiv] Bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz, sensiz olmaz tanıdık kokular yok sensiz olmaz ![]() Kahvaltım anlamsızdı sensiz olmaz, sensiz olmaz ilk sigaram bile tatsızdı sensiz olmaz ![]() Anlaşılan alışmışım sensiz olmaz, sensiz olmaz bir verdiysem iki almışım sensiz olmaz ![]() . Aşk bir dengesizlik işi sensiz olmaz, sensiz olmaz dengeye dönüşendir sevgi sensiz olmaz ![]() Yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım yalnızlık zor sokaklar çıkmaz sensiz olmaz, sensiz olmaz hep tekdüze her şey dümdüz sensiz olmaz ![]() Anlamak çozmeye yetmez sensiz olmaz, sensiz olmaz biraz telaşlı, huzursuz sensiz olmaz ![]() Yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım gece gelmiş, yatağım boş sensiz olmaz, sensiz olmaz sen uzaktasın, ben uzanmış sensiz olmaz ![]() anlamak çozmeye yetmez sensiz olmaz, sensiz olmaz biraz telaşlı, huzursuz sensiz olmaz yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler Taşırım ben hasretin yükünü acılarım koynumda sır gibi açarım baharda çiçek gibi dolarım içine gün gibi ![]() Yeter ki sen üzülme kendine dert etme seni bir ömür beklerim sen aşkımdan vazgeçme | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| resimli popüler şiirler, resimli yalnızlık şiirleri, resımlı şiirler, sensiz, sensiz olmaz şiir, yalnızlık resimli şiirler, yalnızlık resimli şiirleri, yalnızlık şiirleri resimli, şiir 4, şiirler resimli, |
Resimli Şiirler -4- Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dini Şiirler / İlahiler | ExTaSy | Müslümanlık/İslamiyet | 435 | 1 Hafta Önce 22:33 |
| Atatürk'ün Yazdığı Şiirler | Blue Blood | Mustafa Kemal ATATÜRK | 1 | 17-10-2008 04:52 |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 17:39 |
| Resimli Şiirler -2- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2617 | 21-04-2007 11:34 |
| Resimli Şiirler -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 3738 | 05-11-2006 17:51 |