Arama

Kehanet Online - Sihirli Anahtarlar

Güncelleme: 15 Ağustos 2013 Gösterim: 1.833 Cevap: 1
Aragorn86 - avatarı
Aragorn86
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #1
Aragorn86 - avatarı
Ziyaretçi
MMORPG oyunu Kehanet Online, Kehanet Online - Sihirli Anahtarlar

Arkadaşlar yeni bir MMORPG oyunu Kehanet sihirli anahtarlar 15 ekim'de açılıyormuş. Oyun tamamen Türkçe. Zaten Joygame firması bütün oyunlarını tamamen Türkçe olarak sunuyor. Oyun sektörünün gelişmesi için çok iyi bu. Oyunlar dünyada bir çok dilde çıkarken Türkçe çok nadir oyunlarda mevcut.

Oyunun tarzı anime gibi. Ben kapalı beta testine katıldım beğendim. Türkiye'de daha önce oynadığım klasik mmorpglerden çok farklı ve güzel bu hoşuma gitti. Kapalı beta bitti, ön kayıt yaptıranlar oynayabiliyordu bayağı ilgi gördü millet harıl harıl üyelik arıyodu. Neyse şimdi oyun açılacak 15 Ekim'de. Haa bu arada oyun tamamen ücretsiz.Bir de Joygame Firması açılışta 16 adet bilgisayar dağıtacakmış ilk 40 lvl olanlara.

Bu da oyunun görüntülerini içeren bir video:


Kehanet online sitesi burda geri sayım saati falan: Kehanet Online - Sihirli Anahtarlar - cretsiz Trke MMORPG Oyun

Bilgisayar kampanyasına katılmak isteyen olursa: Joygame Forum - Kehanet Oyna, Oyun Canavarı Bilgisayarı Kap!
Son düzenleyen nötrino; 15 Ağustos 2013 18:21
sizofrenkelebek - avatarı
sizofrenkelebek
Ziyaretçi
24 Ocak 2012       Mesaj #2
sizofrenkelebek - avatarı
Ziyaretçi
Geçenlerde oyuncu arkadaşlarla yeni birşeylere başlayalım telaşına girdik sıkılmışlık hissiyatı ile yeni arama yaparken Kehanet online isimli oyunla karşılaştık.

Oyunun en güzel tarafı bütünü ile Türkçeye çevrilmiş olmasıdır bütün görevler bütün maceralar zindanlar hepsi Türkçe. Sizde bir göz atın isterseniz güzel lonca sistemi var hep birlikte aksiyona gidebiliyoruz.

Ayrıca yeni gelen paketle kanat sistemi ırkların 2. sınıf evrimleri ile ilgili gelişmeler ilerletilmiş çok güzel bir patch olmuş.

Kehanet online yazınca arama motorlarında çıkıyor. Ayrıca torrent indirme linkleri var sitelerinde pek işe yarıyor hızlı indirme için.

Misal ben Vata denilen ırktan oldum

Benzer Konular

21 Aralık 2009 / Misafir Parapsikoloji
30 Mart 2008 / Gabriella X-Sözlük