Arama

Skype'den Son Haberler

Güncelleme: 12 Haziran 2015 Gösterim: 9.203 Cevap: 14
Sayfa 1 / 2
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Skype kullanırken dikkat: Geçmişinizi silin!

Popüler mesajlaşma programı Live Messenger i kapatmaya hazırlanan microsoft , kullanıcılarını skype a yönlendiriyor. Ancak skype nin internet kafe gibi ortamlarda kullanılmaması bazı riskeleri beraberinde getiriyor.

22132 skype kullanirken dikkat gecmisinizi silin


Ancak skype de kullanıcı mesaj ve bilgilerinin hem fiziksel hem de bulut ortamında saklandığı uyarısında bulunan ESET Kıdemli Araştırma Uzmanı Righard Zwienenberg , veri sızmasını önlemek için skype nin internet kafe gibi ortamlarda ya da başkasının bilgisayarında kullanılmamasını önerdi. Zwienenberg , mesajlaşmayı bitirdikten sonra "Clear History-Geçmişi Temizle" düğmesine tıklanmasını tavsiye etti.
microsoft un yaygın kullanılan mesajlaşma programı msn yani Live Messenger , 2013 un bahar aylarında sona erdiriliyor. msn in yeriniskype alacak. Mesajlaşma ve görüntülü konuşma imkanı sunan skype yi inceleyenESET Kıdemli Araştırma Uzmanı Righard Zwienenberg , ürünün kullanışlı bir iletişim yolu sağladığını ifade etti ancak iletişim detaylarının bırkaç yerde saklandığına ve uzun süre silinmediğine dikkat çekti.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013       Mesaj #2
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
MSN hesabıyla Skype üzerinde nasıl oturum açılır

Microsoft Live Messenger 2013 te kapatılarak Skype a geçilecek. Kullanıcılar için göç başlıyor..


98320 msn hesabiyla skype uzerinde nasil oturum acilir


2013 yılında Microsoft Live Messenger ı kapatılacağı açıklanmıştı. Microsoft bu radikal kararının ardından Messenger henüz kapatılmadan Skype a geçiş yolunu açtı.Skype ın yeni sürümleriyle birlikte artık Skypeı Microsoft hesabımız yardımıyla kullanılabilecek. Hatta istersek kullanmakta olduğumuz bir Skype hesabımız varsa , bu hesabı aynı zamanda Microsoft hesabımızla birleştirerek iki hesabı aynı anda kullanılabiliyor..
Sıra geldi Messenger da Skype a geçiş işlemlerine. Bu işlemin nasıl yapılacağına ilişkin kimi kullanıcılar kendileri hareket edebiliyorken kimileride bir bilene ihtiyaç duyulabiliyor.
Bir bilen olarak ise tamindir.com bloggerı Can Çevrim , Windows Live Messenger hesabıyla (bir başka değişle Microsoft hesabıyla) Skypeüzerinde nasıl oturum açılacağını ve Windows Live Messenger hesabıyla Skype hesabınının nasıl birleştirileceğini resimli örneklerle anlatıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013       Mesaj #3
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

spacer
Skeype kollarını Facebook'a açıyor:

Skype'den Son Haberler
Popüler görüntülü görüşme yazılımı Skype yenileniyor. Ancak yeni özelliklerle birlikte çok daha farklı bir Skype karşımızda olacak.



spacer
Öncelikle Skype'ın tasarımında ciddi anlamda değişikliğe gidildiğini kaydedelim. Bu tasarım değişikliği yeni özellikleri de barındırıyor üzerinde. Örneğin Facebook veya Microsoft hesabınızla Skype'a girebileceksiniz. Böylece Skype'ı hemen herkes kendi hesaplarıyla kullanabilecek.

Microsoft'un Skype'ı 8.5 milyar dolara almasının ardından Live Messenger altyapısını Skype'a taşıyan yazılım devi, Skype'ın yeni iOS ve Android sürümünü de ilerleyen haftalarda yayınlayacak.

Skype, windows 8'e de geliyor. Bunun için Windows 8'in yayınlandığı tarih olan 26 Ekim'i beklemeniz gerekiyor. Ardından söz konusu uygulamayı indirebilirsiniz.





spacer



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013       Mesaj #4
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
MİCROSOFT 15 MART'TA SKYPE GEÇECEK

haber haberler bilim teknoloji haberleri microsoft skype messenger 15 mart 483008h

Bilim-Teknoloji - 21 Ocak 2013 09:22
Microsoft yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek, Messenger yerine 15 Mart'ta Skype uygulamasını kullanıma sunacağını duyurdu.

Hatırlarsanız Microsoft geçtiğimiz ay anlık mesajlaşma istemcisi Messenger'ı kaldırarak yerine Skype uygulamasını koyacağını açıklamıştı. Şirket bugün itibariyle kullanıcılarına 15 Mart itibariyle Messenger'i kaldırıp Skype hizmetini kullanıma sunacağının duyurusunu yapmaya başladı.

ÜYELERİNE MESAJ GÖNDERİYOR


Microsft Messenger üyelerine mesaj göndermeye başladı ve kullanıcıları hızla Skype kullanmak için teşvik etmeye çalışıyor. Microsoft'un gönderdiği mail aşağıdaki şekilde:

''Var olan Messenger hizmetini dünya genelinde (Messenger'ın kullanılmaya devam edileceği Çin anakarası dışında) devre dışı bırakacağız ve Messenger ile Skype'ın mükemmel özelliklerini bir araya getireceğiz. Microsoft Hesabınızı (Messenger ID'nizle aynı şekilde) kullanarak Skype'a güncelleyip oturum açın ve tüm Messenger kişileriniz parmaklarınızın ucunda olsun. Önceden olduğu gibi anlık ileti gönderebilecek ve görüntülü sohbet edebileceksiniz. Ayrıca cep telefonunuzda ve tabletinizde Skype ile iletişim halinde kalmanın yeni yollarını keşfedeceksiniz.''
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #5
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Mecburi Skype'a Geçecek Olan Messenger Kullanıcıları İçin Son 30 Gün

Microsoft'un popüler mesajlaşma programı Live Messenger'ın kapanmasına resmen 30 gün kaldı. Messenger kullanıcıları 15 Mart 2012'de mecburen Skype'a geçmekzorunda ...

mecburi skype a gececek olan messenger 4329124 9180 o


Microsoft'un popüler mesajlaşma programı Live Messenger'ın kapanmasına resmen 30 gün kaldı. Messenger kullanıcıları 15 Mart 2012'de mecburen Skype'a geçmek zorunda kalacak.
Windows Live Messenger kapanıyor. Resmi tarih olan 15 Mart 2013 için son 30 güne girmiş bulunuyoruz. 15 Mart'tan itibaren Messenger kullanıcıları mecburen Skype'a geçmek zorunda kalacak. Ancak tüm kullanıcılar Skype için yeni bir kullanıcı adı ya da şifre almak zorunda kalmayacak. Messenger kullanıcıları Skype'e Live Messenger'daki Windows Live id'leri, yani kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilecek.
Bu geçişteki tek sorun ya da kargaşa hali hazırda ayrı bir Skype hesabı olanlarda yaşanacak. Gerçi Skype'a alışmak da başlı başına ayrı bir sorun olacak. Microsoft önce e-posta ile, ardından da Windows Live Messenger programının içinde "Yeni bir Messenger sürümü kullanıma sunuldu. Şimdi alın" uyarı mesajıyla Live Messenger kullanıcılarını Skype'a geçmesini sağlamayı amaçlıyor.
Pcextra.com.tr olarak uyaralım. Live Messenger altındaki bu uyarı notu bilgisayarınıza Skype programını download ettirecek; yeni bir Windows Live sürümünü değil.
Skype nedir?
Yeri gelmişken Skype için de minik bir parantez açalım. Skype programı, ilk başlarda internet üzerinden ABD'deki ücretsiz telefon hatlarını ücretsiz aramanızı sağlıyordu. Tabi asıl amacı internet üzerinden VOIP yani Voice Over IP adı verilen bir yöntem ile telefon konuşturmaları yapmaktı. Programın kredi kartıyla satın alabileceğiniz bir kontör hizmeti de bulunuyor. Sisteme daha sonra video da eklendi. Yazılı olarak iletişim kurmak zaten programın bir parçası ama Skype'ın asıl görevinin sesli iletişim kurmak olması, bu programı Live Messenger'dan 180 derece ayırıyor.
Skype ile dünya üzerindeki istediğiniz telefon numarasını internet üzerinden ücreti karşılığında arayabilirsiniz. Ücretler ise gayet düşük. Örneğin sürekli ABD'yi arayan biriyseniz ayda 8 TL'ye ABD'deki telefonlarla 400 dakika telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013       Mesaj #6
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
MSN tarihe karışıyor!
Peki nelere dikkat etmeli? Şimdi ne olacak?
820034 detay?1360880182
Messenger 15 Mart'ta tarihe karışacak! Skype programına nasıl geçilecek, MSN kullanıcısı ne olacak? Microsoft geçiş sürecini kolaylaştırmak için Windows Live Messenger kullanıcılarına hesaplarını Skype'a geçirmeye yarayan bir yazılım sunuyor. Ayrıca Skype'a doğrudan Windows Live Messenger hesabıyla da bağlanılabiliyor.

Skype'ye geçince dikkat edilmesi gereken hususlar

Skype, MSN'den farklı bir mantıkla çalışıyor. Bazı konularda daha dikkatli olmak gerekiyor. ESET Kıdemli Araştırma Uzmanı Righard Zwienenberg'in uyarıları şöyle:

Başka makinede kullanılması riskli

'Skype’yi başkasının bilgisayarında ya da internet kafe gibi ortamlarda kullanıyorsanız, verilerin sızması gündeme gelebilir. Geçmiş iletişim bilgileri, sizin makineniz ve bulutun dışında üçüncü bir sisteme transfer edilebilir. Skype kullanmayı sonlandırdığınızda, bu gizli yerde saklanan bilgiler silinmiyor ve sonra da, nereye bakacağını bilen kişiler, gönderdiğiniz mesajları ya da kiminle konuştuğunuz gibi bilgileri inceleyebiliyor'.

Geçmişi temizleyi sakın unutmayın!

Zwienenberg’e göre eğer kendi sisteminiz dışında başka bilgisayarlarda Skype kullanıyorsanız, Skype’ı kapatmadan önce geçmiş bilgilerinizi ve içerik detaylarınızı silebilirsiniz. 'Araçlar' menüsü içinde bulunan 'Seçenekler' kısmında geçmişin nasıl tutulmasını istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Buradaki 'Gizlilik Seçenekleri' bölümünde yer alan 'Clear History-Geçmişi Temizle' düğmesiyle, hassas bütün verileriniz yerel olarak saklanan gizli yerlerden silinecek ve gizliliğiniz daha iyi sağlanacaktır.

Kişisel bilgilerinizle hassas davranın

Kurulum sırasında, küçük puntolarla yazılmış olan, 'Skype Kullanım Kılavuzunu' ve 'Skype Gizlilik Sözleşmesini' ’ni okumayı öneren Zwienenberg’e göre ne yazık ki çoğu kişi bu dokümanları okumaya zahmet etmiyor ve sadece geçerli olan ileri düğmesine basıyor. Ancak “kişisel bilgileriniz ile ilgili hassas olun” uyarısında bulunan Zwienenberg, “Eğer size ait olmayan farklı bir bilgisayar kullanıyorsanız özel verilerinizi silin. Ama en iyisi, sizin için önemli olan gizli ve özel verilerinizi korumak için başka sistem kullanmayın” diye konuştu.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013       Mesaj #7
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
MSN 15 Mart'ta Kesin Kapanacak!

Aylardır süren MSN'nin kapanacağı ve Skype'nin onun yerine alacağına dair bilgiler her geçen gün netlik kazanırken MSN'nin resmen kapanacağı adres de belli oldu: 11 Mart!

Skype'den Son Haberler

lgphp?bannerid110&ampcampaignid26&ampzoneid44&amploc1&amprefererhttp3A2F2Fwwwstargundemcom2Fteknoloji2Finternet2F1299975 msn 15 martta kesin kapanacakhtml&ampcb00be675644
İnternet dünyasının en çok bilinen ve kullanılan mesajlaşma programı MSN Messenger ismiyle ve cismiyle resmen tarih oluyor.
Yaygın kullanım adı MSN olan Windows Live Messenger, 100 Milyonu aşkın kullanıcısını Skype'ye devretmeye hazırlanıyor. Microsoft tarafından da resmen duyurulan bu değişimin ardından servisin tam anlamıyla ne zaman son bulacağının cevabı da netlik kazandı.
15 Mart'tan itibaren Windows Live Messenger servisi eksinlikle kullanılamayacak. Microsoft tarafından MSN'nin kayıtlı kullanıcıları otomatik olarak Skype'ye taşınacak. Microsoft, bu değişime yol açan en önemli adımını 2011'de atmış ve Skype'yi 8,5 milyar dolar karşılığında satın almıştı.

MSN'den Skype'ye Geçiş Nasıl Gerçekleşecek?

MSN ve halihazırda Skype kullananların en çok merak ettiği sorunun cevabı da Microsoft tarafından veriliyor. Microsoft, MSN kullanıcılarını 15 Mart'ta hiçbir şey yapmalarına gerek kalmadan otomatik olarak Skype'ye taşıyacak. Bu gerçekleşince MSN kullanıcısı var olan kullanıcı adı ve şifresinde hiçbir değişiklik yapmadan Skype'ye bağlanabilecek ve arkadaş listesinin tamamını karşısında görebilecek. Halihazırda Skype kullanıcısı olan MSN kullanıcısının kullanıcı adları her iki programda da aynı ise Skype, iki hesabı tek bir hesap olarak birleştirecek.
Skype'nin bu taşınma işlemi öncesinde şu anki kullanıcı sayısı 280 milyonu buluyor.

_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
28 Şubat 2013       Mesaj #8
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Mobil platforma 2011 in başlarında dahil olanViber , son bir yıl içinde kullanıcı sayısını önemli ölçüde artırdı. Barcelona da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi nde (MWC 2013) kongresinde konuşan Viber CEO su Talmon Marco , Aralık ayında 140 milyon kullanıcıya ulaştıklarını , her gün 400 bin yeni üye kazandıklarını belirtti.İstikrarlı büyüme grafiğini devam ettiren Viber , Şubat 2012 de 50 , Mayıs ta 70 , Eylül de ise 100 milyon kullanıcıya ulaştı. Uygulama , Apple iOS , Google Android , S40 , Symbian , Microsoft Windows Phone ve BlackBerry işletim sistemlerinde çalışıyor.
RAKİPLER ÇOĞALIYOR Techrunch ın haberine göre , Skype ın başlattığı bedava telefon görüşmesi ve WhatApss ın başını çektiği bedava mesajlaşma hizmetleri , benzer mobil uygulamaların artışıyla hızla yayılıyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Haziran 2013       Mesaj #9
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Skype de kişisel bilgilerinizin kendi tarafımızdan paylaşımı

Aşağıda belirtilenler dışında Skype, ilgili yasalar gereği yükümlü olmadıkça veya yetkili makamların emriyle istenmedikçe kişisel verileri ve/veya trafik verilerini ya da iletişim içeriğini sizin açık izniniz olmadan Microsoft ve kontrol ettiği iştirakler ve bağlı ortaklıklar dışındakilere satamaz, kiralayamaz, pazarlayamaz veya başka şekilde aktaramaz. Kendi isteğinizle kullanıcı profilinizde genel görüntülemeye açık hale getirdiğiniz veya forumlarda, tartışma platformlarında ya da yorum göndererek açıkladığınız bilgilerin herkese açık olacağını ve başkaları tarafından görüntülenebileceğini lütfen unutmayın.
Skype, yasal gereklilikleri karşılamak, yasal haklarımız doğrultusunda hareket etmek veya yasal hak taleplerine karşı kendini savunmak, Skype'ın menfaatlerini korumak, dolandırıcılığa karşı mücadele etmek ve ilkelerimizi uygulamak ya da herhangi bir kişinin haklarını, malını veya güvenliğini korumak için kişisel bilgileri açıklayabilir.
Talep ettiğiniz Skype ürünlerini sağlamak amacıyla, Skype bazen gerekirse, kişisel ve trafik verilerinizi Skype'ın grup şirketleri, taşıyıcıları, iş ortağı hizmet sağlayıcıları ve/veya acenteleriyle paylaşabilir. Örneğin PSTN-VoIP ağ geçidi sağlayıcısı, WiFi erişim hizmetleri sağlayıcıları, Skype yazılımı ve/veya Skype ürünleri distribütörleri ve/veya üçüncü taraf bankacılık kuruluşları ya da başka ödeme, e-posta teslim, analitik hizmet, müşteri hizmetleri veya barındırma hizmetleri. Skype her zaman bu üçüncü tarafların kişisel bilgilerinizi ve trafik verilerinizi korumak için gerekli kurumsal ve teknik önlemleri almasını ve ilgili kanunlara uymasını talep edecektir.
Bazı Skype ürünleri ortak markalara sahip olabilir ve bir ortak şirketle veya bu şirket üzerinden sunulabilir. Bu tür ürünler için kaydolur veya bunları kullanırsanız, hem Skype hem de ortak şirketin, ortak markalı ürünle bağlantılı olarak toplanan kişisel bilgileri kullanmasını kabul edersiniz. Skype, ürünlerini diğer web siteleri veya hizmetlerle bağlantılı olarak sunabilir ya da ürünleri/hizmetleri veya ek hizmetleri ve avantajları bir arada sunmak üzere diğer çevrimiçi hizmetlerle ekip halinde çalışabilir. Skype, izin verdiğiniz takdirde, bir arada sunulan tekliften faydalanıp faydalanamayacağınızı belirlemek üzere e-posta adresinizi ve kişilerinizin e-posta adreslerini, üçüncü taraf web sitesi/hizmet sağlayıcıya sağladığınız e-posta adresleri ile eşleştirebilir.
Bir Skype Manager üyesiyseniz, izin verdiğiniz takdirde, Skype Manager Yöneticiniz trafik verileri, satın alma ve indirme ayrıntılarınız dahil olmak üzere Skype hesabınızdaki etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere erişebilir. Free Skype internet calls and cheap calls to phones online - Skype adresindeki hesap sayfanızdan ayarları değiştirerek istediğiniz zaman onayınızı geri çekebilirsiniz. Skype Manager dizinine dahil edilmek üzere adınız ve iş unvanınızı kapsayan kişisel bilgiler sağlarsanız, bu tür verilerin Skype Manager'ın diğer üyeleri tarafından görüntülenebileceğini kabul edersiniz.
Başka bir Skype kullanıcısına bir sesli mesaj bırakırsanız (ulaşmaya çalıştığınız Skype kişisi sesli mesajları metin mesajı olarak almak istediyse) sesli mesajınız üçüncü taraf hizmet sağlayıcısına aktarılabilir ve metne dönüştürülebilir. Dönüştürme işlemi, istisnai durumlarda analistlerin erişimini gerektirebilir. Sesli mesaj ürününü kullanarak, sesli mesajınızın Skype ve hizmet sağlayıcısı tarafından işlenmesine onay verirsiniz.
Skype, Skype'ın yerel ortağı veya operatör ya da iletişiminize aracılık eden şirket, bu tür bilgileri yasal olarak talep eden hukuk, emniyet veya devlet makamına kişisel bilgiler, iletişim içeriği ve/veya trafik verilerini sağlayabilir. Skype, bu talebi karşılamak için makul yardım ve bilgileri sağlayacaktır ve siz işbu belge ile bu paylaşımı kabul etmiş oluyorsunuz.
Skype ve/veya Microsoft tarafından toplanan veya bunlara gönderilen bilgiler Microsoft veya iş ortaklarının, iştiraklerinin veya hizmet sağlayıcılarının hizmet araçlarını sürdürdüğü Amerika Birleşik Devletleri'nde veya başka herhangi bir ülkede saklanabilir ve işleme koyulabilir. Bu bakımdan veya işbu 4. maddeye uygun olarak bilgi paylaşımı ve ifşası amacıyla Skype, ülkenizin dışına bilgi aktarma hakkını saklı tutar. Skype yazılımını, Skype’ın web sitelerini ya da Skype ürünlerini kullanarak, ülkenizin dışına bu tür bilgi aktarımlarını kabul etmiş olursunuz. Microsoft, Avrupa Ekonomik Alanı ve İsviçre'den gelen verilerin toplanmasına, kullanımına ve alıkoyulmasına ilişkin ABD Ticaret Bakanlığı tarafından ortaya koyulan ABD-AB Güvenli Liman Çerçevesi ve ABD-İsveç Güvenli Liman Çerçevesi'ne bağlı kalır. Güvenli Liman programı hakkında daha fazla bilgi almak ve sertifikasyonumuzu görmek için, lütfen Export.gov - Main Safe Harbor Homepage adresini ziyaret edin.
İşlerini geliştirmeye devam etmesi itibariyle Microsoft, bağlı kuruluşlar veya iş birimleri satın alabilir veya satabilir. Skype’ın veya tüm varlıklarının üçüncü bir tarafça satın alındığı bu tür işlemlerde, Skype kullanıcılarının kişisel bilgileri genellikle devredilen işletme varlıklarından biri olacaktır. Üçüncü bir tarafa bu gibi bir devir halinde kişisel bilgilerinizi devretme hakkını saklı tutmaktayız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
19 Haziran 2013       Mesaj #10
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
BAĞLANTILI WEB SİTELERİ VE ÜÇÜNCÜ TARAF UYGULAMALAR
Skype web siteleri, Skype’ın web sitesinden çıkarak bir başka web sitesine erişiminize izin veren bağlantılar içerebilir. Bağlantı verilen web siteleri Skype'ın denetimi altında değildir ve bu web siteleri farklı gizlilik ilkelerine sahiptir. Skype Gizlilik İlkesi yalnızca Skype web sitelerinde ya da Skype yazılımını, Skype ürünlerini kullanımınızla ve/veya Skype ile olan ilişkinizle elde edilmiş kişisel bilgiler için geçerlidir. Bu yüzden Skype, çevrimiçi ortama kişisel bilgilerinizi girerken dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatır. Skype diğer web siteleri için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez.
Skype yazılımı ile birlikte herhangi bir ekstra, eklenti veya üçüncü taraf uygulama kullanırsanız veya Skype yazılımına dahil olan veya gömülü herhangi bir üçüncü taraf uygulamasını veya ürünlerini kullanırsanız (“Uygulamalar”), bu Uygulamaların sağlayıcısı sizinle ilgili belirli kişisel bilgilere erişim sağlayabilir. Uygulamaların sağlayıcısının bu Uygulamalarla bağlantılı olarak toplanan kişisel bilgileri nasıl kullanacağı üzerinde Skype'ın herhangi bir denetimi olamaz ve bulunmamaktadır. Yüklemeden önce bu tür Uygulamaların kullanımına ilişkin gizlilik ilkelerini ve diğer koşulları mutlaka gözden geçirin.
Sayfa 1 / 2

Benzer Konular

12 Ekim 2014 / Misafir Sanat
2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
27 Ekim 2015 / _EKSELANS_ Sosyal Ağlar
6 Mayıs 2013 / Kral_Aslan Spor
28 Ağustos 2013 / _Yağmur_ Arşive Kaldırılan Konular