Arama

Çin Astrolojisine Göre Koyun Burcu

Güncelleme: 28 Şubat 2015 Gösterim: 11.064 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar
İyiliksever, kibar, duyarlı, sanatkar, hassas, kaygılı.

Kişiliği

Koyun yılında doğan kişi başkalarını düşünmekte ve iyilik yapmakta gerçek bir örnektir. Kibardır ve duyguları ile oynayan insanlara, hatta talihsizliğin neden olduğu sorunlara karşı bile sempatik yaklaşırlar.

Başkalarından da kendi davrandıkları gibi nazik ilişkiler beklerler. Eleştirilmeye karşı içsel bir tepki gösterirler. Bunun sonucu olarak, bazı Koyun yılı doğumlular bunalımlı anlarında kaygılı ve üzüntülü olurlar. Bu kişiler beklenmedik talihin güldüğü durumlarda bu durumu doğru zamanda doğru yerde olmak sayesinde elde ederler. Bazı antik çağ Çin yazarlarına göre, bunun sırrı koyun yılı doğumlu kişinin mizacının iyilik çekiciliğine sahip olmasındandır. Bazen de kişinin talihi tersine işler.

Erkek veya kadın olsun hep şahsi çıkarı için hareket eder. Bu durumda da öfkeli bir savaşçıya dönüşür. Böyle birisiyle karşılaşmak ve rakip olmak sakıncalıdır. Yine de Koyun yılı doğumlu kişi ancak koyu bir provakasyon sonucu dövüşe razı edilebilir. Yaşamın iş, çalışma ve para konularını da kapsayan her yerinde en iyisini yaparlar. Ateşli birisi ile,örneğin At yılında doğan birisi ile takım çalışmasında daha da başarılı olurlar.

Duygusal Yaşamları

Koyun yılında doğanlar uzun süreli ilişkilerde ve evlilikte başarılı olurlar. Onların ihtiyaç duyacağı kişiler kendilerini tamamlayacak özellikler taşıyan insanlardır. Kendileri gibi nazik ve kibar birisi yerine daha hırçın ve kaba birini tercih edebilirler. Bu nedenle bu nedenle Koyun yılında doğan iki kişinin beraberliklerinin olumlu olacağını söyleyebiliriz. Fakat yine de birbirlerinin eksiklerini tamamlayan iki Koyun yılı doğumlusundan iyi beraberlik çıkabilir.

En zayıf beraberlik kuracağı kişi ise, Öküz yılı doğumlusudur. Yine, Fare, Kaplan, Maymun ve Horoz yılı doğumlular ile anlaşmalarında zorluklar çıkabilir. Koyun - Domuz ve Koyun - Tavşan beraberlikleri en mükemmel sonucu verebilir.

Koyun Yılında Elementler

Tüm elementlerin kutupsallığı (-) dir.

· Metal - Koyun: Doğal olarak inceliğini ve kibarlığını demir bir zırh içinde taşıyan ve koruyan birisidir. Bunun sonucu olarak da, başkalarına taş yürekli, hatta zalim birisi olarak görünebilir. Gerçekte Metal - Koyun yılında doğan birisi, kaba saba görünümlü fakat altın kalpli birisi sayılabilir.

· Su - Koyun: Bu kabilenin en yufka yürekli ve zayıf mizaçlı kişisidir. Başkalarından yardım bekleyen, kendine bakamayan ve zayıf karakterli birisi etkisi bırakır. Yine de uzun süre sorunların içinde kalmaz. İhtiyacı olduğu zaman başkalarının yardımını alır. Eğer bunu başaramazsa çok kaygılı görünür.

· Tahta - Koyun: Bu da başkalarından yardım bekleyen birisidir. Fakat Su - Koyun yılında doğan birisi kadar etkisiz değildir. Aldığı kadar vermeyi de bilir.

· Ateş - Koyun: Daha dışa dönük ve aktif bir kişiliktir. Kabilenin öteki üyelerinden daha işbirliğine yatkındır. Başkalarına destek vermekten kaçınmaz.

· Toprak - Koyun: Dikkati çekecek kadar sıkı çalışmayı seven birsidir. Sanki çalışmak ve iş onun eğlencesidir. Yaşamda başarılı birisi olur. Olumsuz yanı, eleştirilmeye karşı müthiş tepki göstermesidir.


Son düzenleyen ahmetseydi; 28 Şubat 2015 14:22 Sebep: Kaynak eklendi.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Şubat 2015       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Çin Astrolojisine Göre Koyun Burcunun Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar
Koyun burcu uysal, yumuşak ve acelecidir. Gerçek duygularını belli etmede zorlanır. İçerisinden geçeni anlamak kolay değildir. Nedensiz biçimde kederlenebilir, ağlayabilir. Hayal kurmaya eğilimlidir. Duygusal desteğe ihtiyacı vardır. Fantastik duygular içerisinde gezer durur. Güvensizdir. Sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı vardır.

Koyun burçları dikkat çekmeye eğilimlidir. Bu durum bazen dayanılmaz olabilir. Diğer kişilere karşı ihtiyatlı olmak için çok büyük stratejiler geliştirebilir. Kaprislerini ve taleplerini karşılamak kolay değildir.

Koyun burçlarının doğuştan estetik açıdan yetenekli olduğu için artistik ve yaratıcılık özellikleri bulunmaktadır. Güzel sanatlardaki potansiyelini geliştirmek adına tasarım ve resim ile çok ilgilidir. Hareketlerine çok dikkat eder. Hiçbir zaman zarar vermek istemez. Yanlış bir duruma düşmeme korkusuyla çok utangaç davranır.

Koyun burçlarının organizasyon yeteneği zayıftır. Bu yüzden çok fazla zaman ve enerji harcar. Yükümlülüklerini yerine getirmenin baskısı altında geceleri de dahil olmak üzere yorulmak bilmeksizin aşırı biçimde çalışabilir. Endişeli olduğu için her zaman yardıma ihtiyacı bulunmaktadır. Değişimlerden ve ön görülemeyen durumlardan rahatsızlık duyar. Hazır olamama kaygısını hep taşır. Sakin ve huzurlu ortamları tercih eder. Çatışmalı ortamlarda bulunmak istemez. Büyük sorumluluklarda ve taahhütlerde karar vermeyi beceremez. Disipline, kurallara ve eleştirilere katlanamaz.

Koyun burçları çok romantiktir. Çok çabuk etkilenir. İlişkilerinde aşırı yoğundur. Ayrılığa dayanamaz. Biten bir ilişkinin etkisinden kolay kurtulamaz.

Kaynak:


Benzer Konular

15 Haziran 2013 / Misafir Astroloji/Fallar
15 Haziran 2013 / Misafir Astroloji/Fallar
15 Haziran 2013 / Misafir Astroloji/Fallar
15 Haziran 2013 / Misafir Astroloji/Fallar
15 Haziran 2013 / Misafir Astroloji/Fallar