Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Merkür ve Uranüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 3.121 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Merkür - Uranüs İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Merkür - Uranüs (olumlu) ilişkisi

Bilimsel ama özgün yetenek­leriniz var. iş sorunlarınıza ve ya­şama aynı açıdan bakmayı kabul etmiyorsunuz. Bu davranışlarınız bir bakıma garip görünebilir, fakat yaratıcı açıdan düşünürsek yerin­de bir davranıştır. Verimli, çalış­kan bir kafaya, iyi bir belleğe sa­hipsiniz.
Devrimci yeni kuramlar getire­bilir, ya da yeni yöntemler ürete­bilirsiniz. Bağımsızlık sizin için çok önemlidir. Başkaları öyle ya­pıyor diye bir şeyi aynen uygula­maz, dahası tam tersini bile yapa­bilirsiniz.
Konuşmanız seri ve dramatik davranışlarınız da birdenbire ve umulmadık biçimdedir. Merkür ve Uranüs Yükselen burcunuzda ka­vuşum durumundaysa iyi bir öğ­retim üyesi olabilir, edebiyat ve sanatta güç kazanabilirsiniz. Ka­vuşum doğum haritanızın üçüncü ya da dokuzuncu evinde oluyorsa Astroloji ve doğa üstü bilimlerle uğraşmak hoşunuza gider. Davra­nışlarınız yabansı ve özgündür, fa­kat toplum tarafından eleştirilir. Bu kavuşum Balık burcunda olu­yorsa içkiye düşkün kibirli ve çe­nebaz birisiniz. Sizi kendi başını­za yaşamaya bırakmak gerekir.

Merkür - Uranüs (olumsuz) İlişkisi

Oldukça zeki, son derece kurnaszınız." Modası geçmiş bir ye­nilik yanlışısınız, çünkü düşünce­lerinize yeni ufuklar katamıyorsu­nuz. Haberleşme ve konuşmada beceriksiz, birleştirici olacağınız yerde, ayırıcısınız. Kaba, sofu, kendi savaş çığlıklarının kurbanı bir kişisiniz.
Sanki yeryüzünde en iyi dü­şünceler sizinmiş gibi davranma­nız olay konusu oluyor. Devrimci, yenilikçi bir ruhunuz olduğu hal­de, etkili olabilecek enerjiden yok­sunsunuz. Bir sürü engellerle ba­şa çıkmak zorunda olan hoşnut­suz bir insansınız.
Alaycı, başkalarına kusur bul­maktan zevk alan birisiniz. Top­lumsal işlerde ve yayıncılıkta ba­şarı kazanamazsınız Kendinizi seçkin, çok özel bir kişi olarak gö­rüyor ve yeteneklerinizi baltalıyor­sunuz. Enerjinizi boş yere harcı­yor, sinirlerinizi yıpratıyor, çelişki­leri düşüyorsunuz.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi



Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar