Arama

Ne Diyor Bu Burçlar?! - Sayfa 5

Güncelleme: 30 Temmuz 2014 Gösterim: 158.295 Cevap: 96
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
31 Mayıs 2006       Mesaj #41
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
BURÇLARA GÖRE DİYET
İnsanların davranışlarında etkin olduğuna inanılan burçlar, yemek yeme alışkanlıklarında da belirleyici olabiliyor. Bu yüzden diyet yaparken burcunuzun özelliklerine uygun davranmak en akıllıca olanı diye düşünenlerdenseniz, okumadan geçmeyin...
Sponsorlu Bağlantılar
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan): Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Bu nedenle sizin için tehlike çanları çalıyor. Tuz ve alkolden uzak durarak bunun yerine bol bol su için. Domates, patates, soğan, kuru fasulye, mercimek, karnıbahar, marul, yeşil salata, ıspanak, turp, pirinç, zeytin, elma, balkabağı, ceviz gibi besinler haftalık beslenmenize mutlaka eklenmesi gerekli yiyeceklerdir. Sizin için gerekli olan tatlılar! Kayısı gibi fazla şeker içermeyen tatlılar olmalıdır.
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs): Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza bela olur. Karbonhidratlardan kaçının. Aksi takdirde tombul bir kişi olursunuz. Sindirim güçlüğü çekebilirsiniz. Düşük nişasta, yağ ve şeker içeren bir diyet, beslenme hayatınızın gerekli bir parçası olmalıdır. Doğal iyot içeren besinler, balık ve deniz mahsulleri, yumurta, karaciğer, böbrek, buğday, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata besin listenizde daima yer almalıdır. Ayrıca su içmek de hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olmalı.
İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran): Yemek yerken o kadar acele hareket ediyorsunuz ki artık bu durum sizin sağlığınızı etkiler hale gelmiş. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin. İkizler kemiklerinin sağlıklı olmasını istiyorsa sağlıklı beslenmelidir. İkizler de kan pıhtılaşması çok sık görülür. Balık, tereyağı ve köy peyniri, havuç, portakal, greyfurt, şeftali, erik, üzüm suyu, kuru üzüm ve badem beslenme listenizde vazgeçilmez besinler olmalıdır. Sakinleşmeniz ve huzurlu olmanız için de şifalı bitkiler ve kafeinsiz çaylar tam size göre.
YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz): Duygusal olmanız sizin beslenme alışkanlıklarınızı da etkiliyor. Üzüldükçe böreklere, keklere, dondurma ve şekerlemelere sarılıyorsunuz. Halbuki yengeçler, nişastalı yiyeceklerden, şeker, tuz ve baharatlardan uzak durmalıdır. Çünkü mideleri çok hassastır. Vücudunuz kalsiyuma fazlaca ihtiyaç duyar. Düşük yağ içeren süt, peynir ve yoğurt, kıvırcık lahana, domates, salata ve marul, bol miktarda taze sebze ve yağsız protein, sizin cilt ve mide sağlığınız açısından iyi olup, kilonuzu daha rahat kontrol altına almanızı sağlar. İncelmek için öncelikle kendinizle hesaplaşmalısınız.
ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos): Yemek sizin için adeta bir zevk haline gelmiş. Güzel lokantalar, nefis yemekler her zaman hayalinizi süslüyor. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız. İradeniz harika! Kan dolaşımınızın düzenli olması için; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir. Porsiyonlarınızı yüzde 50 azaltmanız önerilir.
BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül): Şekerleme deyince siz akla geliyorsunuz. Özellikle de çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ancak bu yiyeceklerden uzak durmalısınız çünkü kalbinizde problem yaratabilir. Tuz, buğday, çavdar, yağsız sığır ve kuzu eti, peynir, zeytin, portakal, limon, kavun, elma, armut sizin ideal yiyeceklerinizdir. Kavun, elma, armut kısmen cildinizi temizlemek ve saçlarınıza bakım sağlamak için yardımcı olur. Elma ise kurtarıcınızdır.
TERAZİ (24 Eylül - 22 Ekim): Terazi böbrekleri, sırtın alt kısmını, temsil eder. Bezelye, mısır, havuç, ıspanak, buğday, yulaf unu, elma, çilek, badem ve kuru üzüm hep elinizin altında olmalıdır. Böbrekleriniz için çok fazla asitli içeceklerden uzak durmalısınız. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacaktır.
AKREP (23 Ekim - 22 Kasım): Burcunuz üretim organlarını temsil eder. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz. Tahıllardan yapılmış ekmekler, balık ve deniz ürünleri, yeşil salata, soğan, kırmızı turp, taze meyve ve sebzeler içeren bir diyet tam size göredir. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.
YAY (23 Kasım - 20 Aralık): Burcunuz kalçalar, bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. Doğal beslenmek için kabuklu meyveler ve sebzeleri tercih edin. Bolca çiğ sebze, yeşil biber, patates, incir, kuru erik, çilek, elma, armut, ve taneli tahılları yemeniz önerilir.
OĞLAK (21 Aralık - 18 Ocak): Çalışkan bir yapınız var ve çalışırken de farkında olmadam öğün atlıyorsunuz. Oysa bu sizin için çok zararlı. Vücudunuzun vitamin ve minerallerden oluşan geniş bir besin karışımına ihtiyacı var. Burcunuz , dizleri, dişleri, kulakları ve deriyi temsil eder. Lahana, kereviz, yağsız etler, limon, portakal, inek sütü, her türlü peynir, balık, yumurta sarısı, buğday ve incirle aranızın çok iyi olması gerekir. Kayısı, badem yiyerek kuru ve alerjik eğilimli cildinizi canlandırın. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.
KOVA (19 Ocak - 20 Şubat): Vücudunuzun sürekli C vitaminine ihtiyacı var. Yemek tarzınız yenilikçi. Bu nedenle değişik lezzetler tatmayı seviyorsunuz. Burcunuz el ve ayak bilekleriyle baldırları ve dokuları temsil eder. Vücudunuz sofra tuzuna çok ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı sofra tuzundan değil, bu maddeyi barındıran besinlerden almanız en mantıklısıdır. Çok fazla tuz aldığınızda zayıf bir kan dolaşımına, gereğinden fazla şişkin bir vücuda ve karaciğer rahatsızlıklarına açıksınız demektir. Deniz ürünleri, brokoli, havuç, turp, balkabağı, ıspanak, elma, şeftali, limon, portakal, greyfurt, nar ve ananas sizin için doğal tuz bakımından ideal besinlerdir.
BALIK (20 Şubat - 21 Mart): Katı ve sıkıcı diyetler size göre değil. Yüksek proteinli, düşük yağ ve şeker içeren diyet uyguladığınız zaman kendinizi çok daha iyi hissedersiniz. Burcunuz ayaklar ile duyma, işitme, dokunma ve tatmayı temsil eder. Demir vücudunuzun başlıca ihtiyacıdır. Demir eksikliği, anemi ve düşük tansiyona sebep olur. Diyetlerinizde zengin demir içeren karaciğer, yağsız sığır eti, kuzu eti, yumurta sarısı, beyin, midye, ıspanak, soğan, arpa, marul, buğday ekmeği, kuru fasulye, elma, üzüm, limon, portakal, şeftali, hurma, kuru erik ve üzüm yer almalıdır. Maydanoz da bu listeye eklenebilir.
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
2 Haziran 2006       Mesaj #42
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Burca göre saç modeli

Sponsorlu Bağlantılar
Koç: Aktif, cesur ve bilinçlisiniz. Duygularınızı olduğu gibi belli ediyor, kısıtlamalara gelemiyorsunuz. Saç modelinizin ise sizi engellemesine tahammülünüz yok. Pratik, kısa saç kesimi tam size göre. Uzun saçlı Koç kadınları, saçlarını mutlaka geriye tarar ve at kuyruğu şeklinde bağlar. Düzgün görünümlü bir at kuyruğu için saçınız nemli iken pürüzsüzleştirici saç kremi uygulayınız.
Boğa: İnatçı, güvenilir ve sabırlı kişiliğiniz var. Güzelliğiniz, cazibeniz ve tüm kadınsı özelliklerinize karşı ayaklarını yere sıkı sıkı basan bir yapıya sahipsiniz. Bu nedenle, fazla abartılı saç modellerini kendinize asla yakıştıramazsınız. Doğal görünümlü saçlar daha çok hoşunuza gider.
İkizler: Çevrenizle son derece kolay ilişki kuruyorsunuz. Can sıkıntısı size çok yabancı. Aşırı düzene yatkın olmamanız, komplike saç modellerinden hoşlanmamanıza neden oluyor. Sürekli kontrol edilmesi gerekmeyen, doğal haline bırakılmış saçlar size daha uygun.
Yengeç: Son derece duygusal ve idealist bir yapıya sahipsiniz. Ayrıca mesafeli bir insan olduğunuzdan herkesin size kolayca yaklaşmasına izin vermezsiniz. Bu yüzden, yerine göre gözlerinizdeki anlamı çevrenizden gizleyebilmeniz için uzun saçlarınız olmalı.
Aslan: Herkesin sevgilisi olarak, yaşamı dolu dizgin yaşıyorsunuz. Dişi aslanın asaletine sahip olmanıza rağmen yine de kibar bir saç modeli size uygun değil. Burçların kraliçesi olarak herkesin size hayranlık duyması şart. bu yüzden, gösterişli saçlardan ve çarpıcı, cesaret isteyen son moda değişik renklerden korkmayın.
Başak: Dakik bir insansınız. Hatta size mükemmeliyetçi bile denilebilir. Dağınıklığın hiçbir türüne dayanamazsınız. Bu yüzden saçlarınızın özenle taranmış olması şart. Saçlarınıza düzenli bir görünüm vermek için saç spreyi ve briyantin kullanın.
Terazi: Cazibeli ve esprili olmak sizin en temel özelliğiniz. Ayrıca uyum ve estetik konusunda da son derece duyarlısınız. Tıpkı aslan kadını gibi, sizde lüksten çok hoşlanıyorsunuz. Yeter ki fazla dikkat çekici olmasın. Bu nedenle size sade ve şık saç modellerini tavsiye ederiz.
Akrep: Burçlar arasında akrep kadını kadar ne istediğini bilen ve hedefe kilitlenen bir burç daha yoktur. Dışarıdan bakıldığında sakin ve soğuk görünürsünüz. Buna bağlı olarak mükemmel şekillendirilmiş saçlar ve her zaman bakımlı olmak tipik özelliklerinizdir. Saç modellerinizin daha yumuşak ve feminen olmasını sağlayın. Bu tür saçlar size daha çok yakışacaktır.
Yay: Bağımsız karakteriniz sizin tipik özelliğiniz. Ani kararlar alabiliyor, maceradan hoşlanıyorsunuz. Jöle, sprey türü saç şekillenme ürünlerinden pek hoşlanmadığınız için yumuşakça dökülen saç modeli kullanmanızdan ve saçınıza pürüzsüzleştirici saç kremi gibi daha yumuşak formüllü ve doğal görünüm veren şekillendiricilerle şekil vermenizde fayda var.
Oğlak: Kıvrak espri anlayışınız ve ortama uyumunuz sayesinde en zor durumlardan bile yüzünüzün akıyla sıyrılabilirsiniz. her konuda olduğu gibi saç konusunda da sağlamcısınız. Bu yüzden saçınızın bozulmasını önleyen ve her telin yerli yerinde durmasını sağlayan sprey ve jöle gibi şekillendiriciler kullanın.
Kova: Etrafınızda olup biten her şeyle ilgili ve son derece ateşlisiniz. Sürekli yeni fikirler peşindesiniz. Bu durumda, karmaşık saç modellerine ayıracak zamanınız da yok. Ancak, o doğal ışıltınızı yitirmemeniz için saç bakımınıza da özen gösterin. Kişisel saç bakımınıza uygun ürünleri kullanmayı ihmal etmeyin.
Balık: Romantik ve güçlü sezgilere sahip bir insansınız. Yaşamda duyarlı ve duygulu hareketlerle ilerliyorsunuz. Saçlarınız da sizin gibi duyarlı olduğundan boya ve perma gibi kimyasal uygulamalardan uzak durun. Bitkisel boyalar ve alkol oranı düşük şekillendiriciler kullanmaya özen gösterin."
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
5 Haziran 2006       Mesaj #43
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
KOÇ - KOÇ : Her iki taraf da birbirini yönetmek isteyeceğinden, çatışmalarla dolu bir beraberlik olur.
KOÇ - BOĞA : Olumlu bir beraberlik. Fakat Koç'un Boğa'nın üstüne fazla gitmemesi, kızdırmaması gerekir.
KOÇ - İKİZLER : Tartışmalarla geçecek bir beraberlik. Duygu ve fikir farklılıkları nedeniyle birbirlerini tatmin edemezler.
KOÇ - YENGEÇ : Kavgaların çoklukla olduğu, birbirini anlayamayan iki insanın beraberliği.
KOÇ - ASLAN : Olumlu bir beraberlik. Birbirlerini anlar ve desteklerler.
KOÇ - BAŞAK : Tartışmaların yaşanacağı bir beraberlik.
KOÇ - TERAZİ : Verimli ve uyumlu bir beraberlik. Birbirlerini desteklerler.
KOÇ - AKREP : Zor bir beraberlik. Birbirlerini yönetmek isterler.
KOÇ - YAY : Uyumlu bir beraberlik. Birbirlerini anlar ve desteklerler.
KOÇ - OĞLAK : Çiftler arasında pek uyum yoktur.
KOÇ - KOVA : Birlikte hareket etmekte ve birbirlerini anlamakta zorlanırlar.
KOÇ - BALIK : Çiftlerin uyuşmadığı bir beraberlik.
BOĞA - BOĞA : Fiziksel olarak birbirlerini çekici bulurlar. Birinin diğerini idare etmesi gerekir.
BOĞA - İKİZLER : Uç noktalarda olan iki insanın beraberliği.
BOĞA - YENGEÇ : Karşılıklı tatminin olacağı bir beraberlik. Boğa, yengecin duygularını tatmin etmeli.
BOĞA - ASLAN : Boğa kıskançlık yapmazsa mutlu bir ilişki yaşarlar.
BOĞA - BAŞAK : Başak eleştirel yönünü bir kenara atarsa, uyumlu bir beraberlik.
BOĞA - TERAZİ : Olumlu bir beraberlik.
BOĞA - AKREP : Boğa Akrep'e güven verirse güzel bir beraberlik. Her iki taraf kendi eksiklerini tamamlar.
BOĞA - YAY : Tartışmaların olacağı bir beraberlik.
BOĞA - OĞLAK : Destekleyici bir beraberlik.
BOĞA - KOVA : Sorunlu bir ilişki. Farklı bakış açıları vardır.
BOĞA - BALIK : Mutlu ve uyumlu bir beraberlik.
İKİZLER - İKİZLER : Uygun bir beraberlik. Birbirlerini rahatlıkla anlarlar.
İKİZLER - YENGEÇ : Uyumsuz ve sorunlu bir beraberlik.
İKİZLER - ASLAN : Duygusal uyumsuzluğun olduğu bir beraberlik.
İKİZLER - BAŞAK : Birbirleriyle anlaşamazlar.
İKİZLER - TERAZİ : Mutlu ve uyumlu bir beraberlik. İdeal bir çift.
İKİZLER - AKREP : Sorunların yaşanacağı bir beraberlik.
İKİZLER - YAY : Birbirlerini tamamlayan, uyumlu bir beraberlik.
İKİZLER - OĞLAK : Karşılıklı menfaatlerin durumuna göre sürecek bir beraberlik.
İKİZLER - KOVA : Birbirlerine uyum sağlarlar.
İKİZLER - BALIK : Zor bir ilişki. Birbirlerinin duygularını tatmin edemezler.
YENGEÇ - YENGEÇ : Birbirlerini çok iyi anlar ve mutlu ederler.
YENGEÇ - ASLAN : Genel olarak iyi bir beraberlik.
YENGEÇ - BAŞAK : Birbirlerini anlamaya çalışmaları gerekir. Sorunlu bir beraberlik.
YENGEÇ - TERAZİ : Uyumsuz ve tatsız bir beraberlik.
YENGEÇ - AKREP : Uyumlu ve mutlu bir beraberlik.
YENGEÇ - YAY : Fedakarlık edilmesi gereken, mutsuz bir beraberlik.
YENGEÇ - OĞLAK : Birbirlerini tamamlayıcı ve destekleyici bir beraberlik.
YENGEÇ - KOVA : Değiştikleri taktirde anlaşabilirler. Sorunlu bir beraberlik.
YENGEÇ - BALIK : Birbirlerini anlayan çiftlerin beraberliği.
ASLAN - ASLAN : Lider olmak isteyen iki insanın beraberliği. Sorunlar yaşanır.
ASLAN - BAŞAK : Uyumlu bir beraberlik.
ASLAN - TERAZİ : Her iki taraf akıllı davranırsa uyumlu bir beraberlik.
ASLAN - AKREP : Hareketli, tatmin edici bir beraberlik.
ASLAN-YAY : Uyumlu ve mutlu bir ilişki.
ASLAN - OĞLAK : Mutsuz ve sorunlu bir beraberlik.
ASLAN - KOVA : Olumlu ve uyumlu bir beraberlik.
ASLAN - BALIK : Sorunlu ve mutsuz bir beraberlik.
BAŞAK - BAŞAK : Çatışmaların yaşanacağı bir beraberlik.
BAŞAK - TERAZİ : Kişiliklerin uyuşmadığı, sorunlu bir beraberlik.
BAŞAK - AKREP : Olumlu ve destekleyici bir beraberlik.
BAŞAK - YAY : Yanılgılarla, çatışmalarla dolu bir beraberlik.
BAŞAK - OĞLAK : Birbirleriyle anlaşır ve uyum sağlarlar. Mutlu bir beraberlik.
BAŞAK - KOVA : Kültür farkları varsa, mutsuz bir beraberlik yaşanır.
BAŞAK - BALIK : Birbirlerini anlamakta zorlanırlar. Sorunlu bir beraberlik.
TERAZİ - TERAZİ : Uyumun, anlayışın olduğu mutlu bir beraberlik.
TERAZİ - AKREP : Duyguların tatmin edildiği, çiftlerin arasında çekim olan bir beraberlik.
TERAZİ - YAY : Uyum sağlanabilen bir beraberlik.
TERAZİ - OĞLAK : Anlaşmakta zorlanabilirler.
TERAZİ - KOVA : Uyum ve mutluluğun olduğu bir beraberlik.
TERAZİ - BALIK : Beraberlik sürse dahi, mutsuz bir ilişki.
AKREP - AKREP : Ya mutlu ve ya mutsuz bir beraberlik. Birbirlerini anlamalarına bağlı.
AKREP - YAY : Uyumsuz ,sorunların yaşandığı bir beraberlik.
AKREP - OĞLAK : Uyuşmazlığın yaşandığı,zor bir beraberlik.
AKREP - KOVA : Mücadelenin yaşandığı,zor bir beraberlik.
AKREP - BALIK : Sorunların yaşanacağı bir beraberlik.
YAY - YAY : Farklı kültürlerden geliniyorsa, zor bir beraberlik.
YAY - OĞLAK : Mutsuz bir beraberlik.
YAY - KOVA : Başarılı ve mutlu bir beraberlik.
YAY - BALIK : Birlikte yaşamakta zorlanırlar. Sorunlu bir beraberlik.
OĞLAK - OĞLAK : Uyumlu bir beraberlik. Birbirlerini anlarlar ve desteklerler.
OĞLAK - KOVA : Mutsuz ve huzursuz bir beraberlik.
OĞLAK - BALIK : Uyumlu ve mutlu bir beraberlik. Birbirlerini tamamlarlar.
KOVA - KOVA : Mükemmel, uyumlu bir beraberlik.
KOVA - BALIK : Anlaşabilmek için zorlanırlar.
BALIK - BALIK : Birbirlerini anlayabildikleri için uyumlu bir beraberlik.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
12 Haziran 2006       Mesaj #44
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Favori saatleriniz
Koç: Sabaha karşı, yeni güne hazırlandığınızda...
Boğa: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri
İkizler: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında
Yengeç: Yağmurlu bir Cumartesi ideal.
Aslan: Bir partiye gitmek için evden çıkmadan önce.
Başak: İşten sonra evde.
Terazi: Uzun leziz bir öğlen yemeğinden sonra.
Akrep: Her an hatta şimdi.
Yay: Gecenin geç saatleri.
Oğlak: Hemen uykudan önce yapılacak son şey olarak.
Kova: Sabah kalkar kalkmaz.
Balık: İşe gitmek için evden ayrılmadan hemen önce.
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
13 Haziran 2006       Mesaj #45
melish - avatarı
Ziyaretçi
"Hayat -Amacı Sistemi bir insanın doğum tarihini kullanarak, üç ya da dört sayıdan (sıfırdan dokuz kadar tam sayıların üç ya da dört tanesinden) oluşan doğum sayısını belirler; sonra bu doğum sayısını, o kişinin hayat amacı hakkında anlamlı bilgiye dönüştürür.

(Dan Millman'ın "Hayatınızın Amacı" adlı kitabından derleyen: Asuman Tümer)

"Eğer hangi limana doğru seyrettiğimizi bilmiyorsak, hiçbir rüzgar bizim için uygun değildir." SENECA

BU DÜNYA YA GELİŞ AMACINIZIN NE OLDUĞUNU HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? NEDEN BURADASINIZ? HAYAT AMACINIZIN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN EVRENİN HANGİ YASALARINA UYMAK ZORUNDASINIZ? AMACINIZI GERÇEKLEŞTİREMEDEN GEÇİP GİTMEK İSTER MİSİNİZ VE DOĞDUĞUZUNDA AİLENİZİN BİR İSİM, EVRENİN İSE SİZE BİR SAYI VERDİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?"

Eğer doğum tarihinizi tam ve kesin olarak biliyorsanız, sayının her şeyin özü, aslı olduğunu söyleyen Pitagor'un mirası üzerine inşa edilen bu araştırmanın sonucunda, hayatınızın büyük tablosunu görmenizi sağlayacak kesin bir merceğe sahip olabilirsiniz.
--------------
Hayat -Amacı Sistemi bir insanın doğum tarihini kullanarak, üç ya da dört sayıdan ( sıfırdan dokuz kadar tam sayıların üç ya da dört tanesinden) oluşan doğum sayısını belirler.; sonra bu doğum sayısını, o kişinin hayat amacı hakkında anlamlı bilgiye dönüştürür. Doğum sayısının açığa çıkarttığı o bilgiyle o sayı ile ilişkili sipritüel yasaların uygulanışı hayatları değiştirebilir.

1- Doğum tarihinizi mutlaka tam ve doğru olarak bilmelisiniz.
Örneğin: 22 şubat 1946.

2-Doğum tarihinizi sayı ile yazın. Önce günü, sonra ayı, sonra da yılı yazın: 22.2.1946
sayıları toplayın.
2+2+ 2+1+9+4+6=26

3- çıkan sayıyı tekrar toplayın: 2+6=8 (evrenin size verdiği sayı 8 olarak belirlenmiştir.)

4- eğer ilk toplamınız 20,30,40 gibi sıfırla bitiyorsa o iki sayıyı da toplayarak son sayıyı bulun.
4+0=4 gibi.

doğum tarihine bağlı olarak tek sayıya düşüreceğiniz bir doğum sayısı elde edeceksiniz.
Öreğin:21/3, 27/9, 30/3, 32/5
28/10, 29/11, 38/11, 48/12

HER ANA SAYININ ENERJİLERİ VE SORUNLARI
1- Yaratıcılık ve güven
2- İşbirliği ve denge
3- İfade ve duyarlılık
4- İstikrar ve süreç
5- Özgürlük ve disiplin
6- Vizyon ve kabul
7- İtimat ve açıklık
8- Bolluk ve güç
9- Bütünlük ve bilgelik
0- İçsel yetenekler



1' den 9'a kadar elde ettiğiniz sayılardan biri sizin hangi yaşam enerjisine sahip olduğunuzu gösterecektir. Örnekte ki 26/8 enerjisine sahip olanlar bu dünyaya 8'in temsil ettiği bolluk ve güç, 6'nın temsil ettiği Vizyon ve kabul, 2'nin temsil ettiği işbirliği ve denge için gelmişlerdir.

Hayatımızın amacını öğrendikten sonra uymamız gereken evrenin sipritüel yasaları vardır ki bu yasaları öğrenerek ve onları kullanarak amacımızı gerçekleştirme yolunda daha emin adımlar atabiliriz.
Uyulması gereken yasalar:


ESNEKLİK YASASI
bu yasayı kullanmakta ustalaşarak, engelleri ilerleme vasıtalarına, sorunları da fırsatlara dönüştürürüz. "Rüzgar kuvvetli esiyorsa, sadece onu kabullenmez ya da ona katlanmayız, ama yel değirmenleri inşa ederiz."
Bir gurup insanın başına acı verici bir olay geldiğinde bu insanlardan bazıları tam bir şok, ret ve acı içinde bu deneyime zihnen direnirler; böylece ağacın dallarının rüzgarda kırılması gibi en sert deneyimi yaşarlar.
Diğerleri ise, işlerin nasıl olduğu hakkında bir perspektif duygusuyla hayatın bütün tablosunu görerek, eğilerek, durumu tümüyle kabullenip deneyimleme yeteneğini geliştirmişlerdir. Eğilen bir dal gibi, onlar da eğilerek kırılmaktan kurtulmuşlardır.
Bu yasayı uygularken şöyle düşünün: kasılma, donup kalma, geri çekilme ya da savaşma eğilimi göstermek yerine kendinizi gücün akışına bırakabildiniz mi? Akışa uyarak onu kendiniz kılabilirsiniz!


SEÇİMLER YASASI
Her birimiz yaratıcı hayat enerjisine sahibiz. Aynı zamanda kendimizi ifade etme yeteneğine de sahibiz. Bunları yaparken negatif ya da pozitif yollar seçebiliriz. Örneğin: para bir tür enerjidir. Onunla hayır işleri yapabildiğimiz gibi, katil de kiralayabiliriz. Elektrik bir şehri aydınlattığı gibi insanların canını da alabilir. Bütün bu enerjileri yaratıcı bir biçimde kullanmak tamamıyla bize sunulmuş seçeneklerdir bunları kullanma konusunda bize kimse karışmaz. Yaratıcı enerjimizi olumlu yönlerde kullanarak hayatımızın gidişatını değiştirebiliriz.
Bir şeyi pozitif bir biçimde ifade ettiğinizde, pozitif enerjinin size nasıl geri döndüğü dikkatinizi çekti mi?
Birisine iltifat ederken kendinizi nasıl hissettiğiniz düşündünüz mü?
İnsanları yargılamadığınız zaman hayatın size gülen yüzünü gösterdiğini fark edebildiniz mi?


SORUMLULUK YASASI
Başkalarına yardım edebilmek için önce kendi iç evimizi düzene sokmamız gerekir. Çatışan alt kişiliklerimizi, inançları değerleri, ve fikirleri uzlaştırmamız gerekir. Kendi denge noktamızı keşfetmeye, sorumluluk düzeyimizin sınırlarını belirlemeye ihtiyacımız vardır. Bazen aşırı öz veriye dönüşen sorumluluk duygusu bizi zayıf düşürdüğü gibi, hiçbir şey almadan bütün enerjimizi akıtırız. Bu tipler, başkaları için,( ana babaları, arkadaşları, çocukları, eşleri ve yanında çalışanlar için) normal görevlerinin çok üstünde bir sorumluluk üstlenirler. Başkalarının ihtiyaçları öylesine kendi ihtiyaçlarının önündedir ki, bir tür paspas, köle rolü üstlenmişlerdir.
Oysa hepimiz rahatlık bölgemizi belirlemek, saygılı ve sınırlı sorumluluklar taşımak için burada bulunmaktayız. Bir çizgi çizebilmeli,denge noktamızı çok iyi tespit edebilmeliyiz. Sorumsuzluk kadar, aşırı sorumluluk duygusu taşımak son derce zararlıdır.


DENGE YASASI
Bilgeliğin kalbi olan denge, hayatlarımız için dönüm noktası oluşturabilecek bir öneme sahiptir. Bu yasayı uygulamak kolay değildir ancak çaba göstermeye değer. Çünkü; denge hayatımızın efendisi olmamıza yardımcı olabilir.
Çok hızlı mı konuşuyorsunuz?
Alçak sesle konuşmayı deneyin.
Çok hızlı mı yemek yiyorsunuz?
"çok yavaş olmayı" deneyin.
Sık sık gerilimli ve gergin misiniz?
Kendinizi gevşemiş hissetmeyi deneyin.
Aşırı güvenli duruşunuzla rahatsızlık mı veriyorsunuz? Ya da güvensiz misiniz?
Daha doğal olmaya gayret edin.


SÜREÇ YASASI
Her adım kendi içinde küçük bir başarı haline gelebilir. Böylece nihai hedefimize ulaştığımızda bir çok başarıyı da beraberimizde götürürüz. Yol boyunca öğrendiğimiz şeyler aslında hedefe ulaşmaktan daha değerlidir. Hiçbir şeyi bir an da öğrenmediğimiz kabul edebilmek, temelden başlayarak yükseklere ulaşmayı öğrenebilmek,adım adım ilerleyen deneme- yanılma sürecini bilebilmektir süreç yasası.
Hayatınızda ki küçük adımlara dikkat edin ve onları asla küçümsemeyin.


KALIPLAR YASASI

Kalıplar yasası verdiği kararlardan tekrar ve tekrar dönme eğiliminde olan ya da başladığı işi tamamlamadan yarım bırakan, aynı başarısızlıkları tekrarlayanlar için son derece önemlidir.
Biz kalıbı kırana dek kalıp tekrar kendini göstererek tekrarlama eğilimi gösterir. Bir kalıbı kırmanın ve değiştirmenin kahramanca bir savaş gerektirdiğini kabul ettiğinizde kazanacaksınız. Örneğin: sigarayı defalarca bırakmanıza rağmen yine başlıyorsanız, sigarayı bırakmanın kolay olduğunu deneyimlemişsinizdir. Ama asıl zor olan ona tekrar başlamamaktır. Eski kalıbı kırmak için mutlaka yeni bir kalıba geçmeyi seçmelisinizdir.


DİSİPLİN YASASI
Disiplinli olmak, daha hür, daha mutlu ve daha güçlü yapar insanı. Büyük özgürlüğün ve bağımsızlığın en emin vasıtasıdır. O uçmak için sağlanan bir tür düzendir. Eğer bir yerlere ulaşmak istiyorsak bir şeyleri derin bir biçimde yapmak istiyorsak öz-disiplini uygulamak zorundayız.


KUSURSUZLUK YASASI
Geleneksel bir görüş açısından, bu dünya bir ıstırap yeridir. acı çekeriz, aç, evsiz barksız insanlar görürüz ve tam istediğimiz şeyi elde ettiğimiz zaman bile her şey geçicidir.
Aşkın bir perspektiften bakmayı öğrendiğimizde ise her şey kusursuzdur. Ulaşabileceğimiz en iyi şey erdem ve gelişkinliktir ve ona ulaşmak için zaman ve uygulama gereklidir. Kendimiz sürekli başkalarıyla kıyaslayacak şekilde yetiştirildiğimizden olduğumuzdan başka biri olmak için uğraşıp dururuz.
Bilgelik, sabır ve sevgiyle gördüğümüzde; sevinçler ve üzüntüler, şu an da dünya gezegeninde olup biten her şey, büyük bir tekamül süreci ile ilgili olarak, kesinlikle ve tamamen mükemmeldir.


ŞİMDİKİ AN YASASI

Goethe ;" şimdiki an en güçlü tanrıçadır" diyerek anın kuvvetini vurgular. Zamanın mevcut olmadığı soyut bir felsefe gibi görünse de, geçmiş ve gelecek dediğimiz şeyler bizim zihinsel yapılarımızın dışında bir gerçekliğe sahip değildirler. Zaman fikri; bir sosyal anlaşmadır, gerçekte sadece şu an vardır.
Bedenimiz şimdiki anda yaşar. Kendimizi bu ana bırakmak, onu kucaklamak, geçmişte kalanlarla kederlenmek yerine anın tadını çıkarmak, gelecek denen şeyi bu anın yarattığını kabul ederek bu anı mutlulukla yaşamayı öğrenmek, "şimdiki an" yasasına uyarak hayatımızın amacını gerçekleştirmemize yardımcı olur.


YARGISIZLIK YASASI

Yargılar insanlığın icadıdır. Evrensel ruh bizi asla yargılamaz.
Bu yasa bize tanrının değil insanların icat ettiği ahlak yasalarını hatırlatır. Yargılar enerjinin önünü keser. İç savunmalar ve direnç oluşturur. Oysa yargılardan kurtulmak değişimin kapılarını açar. Kendimizi de sertçe yargıladığımızda, bizi eleştiren insanları kendimize daha çok çekerek negatif enerji oluştururuz.


İNANÇ YASASIİnanç yasası, kendine itimat direkt deneyimle gelir. Yani bir öğretmenin ya da kitabın öğrettiklerinden çok kendi deneyimlerimize dikkat etmemiz hatırlatılır. İçimizden geldiği gibi dans etme, savaş sanatları ve diğer sporları uygulama, bir müzik aleti çalma, bunların hepsi bedenimizin düşünmeden, kendi bilgeliğini izleyerek hareket etme noktasındaki itimat ve geliştirmenin güzel yollarıdır. Böylece bedenimize itimat etmeyi, onu dinlemeyi öğrenir, bedenimizin ihtiyaç duyulan şeyi bildiğini yapabildiğini keşfederiz.


BEKLENTİLER YASASI
Eğer kansere yakalanmaktan, sevdiklerimizi kaybetmekten, başarısızlıktan korkuyorsak bütün bunları biriyle açık yüreklilikle paylaşmamız ve zihnimizi başka şeylere odaklayarak kendimizi temizlememiz gerekir. Deneyim yaratmanın anahtarını bilinç altı sağlar. Eğer bilinç altınızda korkular yoksa kansere yakalanmayabilirsiniz. Yaşadığınız an size bilinç altınızda ne beklediğinizi açık olarak göstermektedir. Mevcut sorunlarınız bilincinizin doğurduğu sorunlar olduğuna göre mevcut nimetlerde pozitif beklentilerimizin sonucunda oluşmuşlardır
Bu yasayı uygulamanın en güzel yolu; olmak istediğiniz şeyi olun! Rahat hale gelene dek prova edin. Daha mutlu, pozitif ve neşeli bir insan olmanın nasıl bir şey olacağını hayal ederek bilinç altı cilalarınızdan kurtulun.


DÜRÜSTLÜK YASASI
"Kötü insanlar cehenneme gitmezler! Onlar zaten cehennemdedirler' bu kadar kötü davranmalarının nedeni budur. Dürüst davranmadığımız zaman içsel parçalarımız birbiriyle çatışırlar. İçsel öz duygumuz ya da ilhamımız zayıflar, yaşam; kendimizi yoksun ve yalnız hissettirir ve öğrenmemiz gereken tüm dersleri kendimize çektirerek ağır deneyimler geçiririz. İma etme, görmezden gelme, iç çekme , sürekli sızlanma ya da anlaşılma eğiliminde olanlar için dürüstlük yasası, böyle dolaylı, yanlış yola sevk edici, dalavereci, aldatıcı bir iletişime girdiğimizi işaret ederek ihtiyaç duyduğumuz "iç ışığımızı" yitirmemize sebep olduğumuzu hatırlatır.


YÜKSEK İRADE YASASI
"İçimde her şeyi bilen şefkatli bir öz şu anda bana yol gösteriyor ve ben onu çağırmayı öğrendiğimde bana en iyi ve en doğru nasıl bulmam gerektiğini gösterecek" dediğimizde. İçimizde yer alan en yüksek ve en iyi adına ya da onun hizmetkarı olarak davranmaya başlarız.
"Eğer ben Öz'ün, Tanrının bir parçasıysam ve Öz benim parçam ise o zaman ben ne istersem bu Öz'ün iradesidir. Ama egomuz, özgür iradesiyle bir tahta yerleşip bütünün hayrını düşünmeden istediğini yapma eğiliminde olduğundan yüksek iradenin, Öz'ün sesini duymaz. Dileklerimiz bütünün hayrına olmalıdır. Dünyanın bir yanı yanarken siz mutlu olamazsınız. Çünkü küller mutlaka size ulaşacaktır. Yağmurlar delinmiş olan damınızdan evinize dolarken kızamazsınız, çünkü o anda kurak olan topraklarda sevinç vardır.
Alabileceğiniz kadar almak yerine verebileceğiniz kadar vermeyi düstur edindiğinizde bolluk ve bereket hep sizinle olacaktır. Vermekten vaz geçmeyin. Her kesin hayrına istediğiniz her şey, sevgi enerjileri ve ışık günlük hayatınıza yağacaktır.
EVRENİN YASALARINI DAHA İYİ ÖĞRENMEK VE HAYAT ENERJİNİZ HAKKINDA GENİŞ BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ ; AKAŞA YAYINLARINDAN SEMRA AYANBAŞI'NIN ÇEVİRİSİYLE - DAN MILLMAN'IN "HAYATINIZIN AMACI " ADLI KİTABI- OKUMANIZI TAVSİYE EDEBİLİRİZ. BU KİTAPTAN ALINTILARLA SİZE SUNDUĞUMUZ HAYAT ENERJİLERİNİZ İSE ŞÖYLE SIRALANIYOR:


(1) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ.
-YARATICILIK VE GÜVEN'i temsil ediyor,
Yaratıcı ve sanatçıları oluşturuyorsunuz.
Hayat amacı 1 olanlar dünyaya pozitif yaratıcı enerji sunmak için burada bulunmaktadırlar.bu amacı gerçekleştirebilmeleri için , riskler almalı az seçilen yolu seçmeye cüret etmeleri ve güven duygularını geliştirmeleri gerekir. Başarılı olabilmek için yükse yaratıcılık ve güven sergilemiş bir kişiyi düşünün ve onu imgeleyerek gözünüzde canlandırın, bir yaratıcılık dinamosu oluşturarak niteliklerinizi geliştirin.


(2)ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ
İŞ BİRLİĞİ VE DENGE Yİ TEMSİL EDİYOR, en iyi diplomatları oluşturuyorsunuz. Bu bireyler sorumluluklarının sınırlarını belirlemek ve başkalarıyla uyum ve denge ve karşılıklı destek ruhu içinde çalışmayı öğrenmek için buradadırlar. Hayat amaçları çetin bir tırmanış içerdiğinden zorlu yollardan geçerler. 2 çok güçlü bir hizmet sayısıdır. Bu sayı hizmet etme, yardım ve yol gösterme itilimi yaratır ve genellikle bu kişiler isimsiz kahramanlar olarak hizmet edeceklerdir.
Denge yasasını başarabilen ikiler dünyada sevgi dolu hizmetlerin kaynağı haline gelerek büyü saygı uyandırabilirler.


(3) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ
İFADE VE DUYARLILIĞI TEMSİL EDİYOR,
en iyi hatipleri oluşturuyorsunuz.Duygusal hassasiyetlerinden yararlanarak dünyaya pozitif, yürekten kendilerini ifade etmek için buradadırlar. 3' ler kendilerinden kuşku duymak, aşırı hassasiyet gibi duygularla karşı karşıya gelebilirler. Hayat amaçları kolayca gerçekleşmediğinden zorlu bir sınavdan geçerler. Sevgi enerjileri ile açık bir kanal oluşturarak başkalarına sevinç ve ilham verirler. Dünya da bir ışık gücü oluşturabilecek kadar güçlüdürler. Kendilerinden kuşkuyu aştıkları an; bolluk ve bereket neredeyse hiç çaba göstermeden doğal biçimde onlara akar.


(4) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ
İstikrar ve süreç için buradasınız ve en iyi analistleri oluşturuyorsunuz.Dünyada istikrara kavuşabilmek için , önce fiziksel , duygusal ve zihinsel yönden bir iç istikrar duygusu yaratmanız gerekir."Uygun hazırlık, ortaya kötü işlerin çıkmasını önler," sözü 4 ler için iyi bir öğüt olabilir.
Başarıya kesin bir niyetle ve uzun süre bir noktada odaklanmış çabalarla ulaşılır. Başarıya ulaşana dek, zorluklar ve sorunlar karşısında sebat göstermeniz gerekir. Sebat ve kararlılıklarınızın sınanacağı özel durumlar yaşayabilirsiniz. İçinizdeki sabırsızlık , her şeyin adım adım gerçekleşmesi sizi yorabilir ama hayat amacınızın bu şekilde gerçekleşeceğini unutmayınız. Eğer yukarıda belirlenen evrenin yasalarına ve sabırlı davranmaya gerekli dikkati gösterebilirseniz en uzak hedefleri bile aşacağınızdan şüpheniz olmamalıdır.
Büyük anonim şirketlerin, çok uluslu dev firmaların, imparatorluk haline gelmiş yatırımcıların büyük bir bölümü dört enerjisi ile dünyaya bırakılmışlardır.
Benliğini en yüksek düzeyde geliştirebilen dörtler Öz'ün (içlerindeki Tanrının) sorumluluğu almasına izin verirler. Yaratıcının sürecine güvenmeyi öğrendiklerinden zaman çerçevesi sınırına aldırmamayı ve başarının kendilerine doğru hızla yol aldığını bilebilirler.


(5) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ ,ÖZGÜRLÜK VE DİSİPLİNİ TEMSİL EDİYOR VE EN İYİ KAŞİFLERİ OLUŞTURUYORSUNUZ.
Hayat amacı beş olan bireyler, disiplin, odaklanma ve deneyim derinliği vasıtasıyla iç özgürlüğe ulaşmak için burada bulunmaktadırlar.
İç özgürlüğü deneyimlemek 5'ler için en önemli şey haline gelebilir. İç özgürlüksüz, koşulları ne olursa olsun kendilerini mahkum gibi hissedebilirler. Eğer ona sahipseler, hiçbir şey onları bağlamaz ve bu tür iç özgürlük, dünyada kendine güven ve bağımsız hareketler olarak tezahür eder.
Disiplin beşler için bir anahtar, bir çözüm yoludur; çünkü disiplin eksikliği odaklanma ve içsel kuvvetin gelişmesini önler. Disiplinli yaşam yoluyla özgürlüğün kapısını açacakları bilincindedirler hayatın tüm temelini oluşturan evrenin sipritüel yasalarının farkına vardıklarından daha derin bir özgürlük duygusuyla donanırlar. Sadece yüzeyde sekmekten çok, hayatı derinlemesine, deneyimin kalbine doğru kazacak disiplini geliştirmişlerdir. aşırı tutkuları ve serüvenci kişilikleri; onların heyecanlı ve sıradan olayları olağan üstü şeylere dönüştürmelerini sağlar.
Çabuk kavrayan ve hızlı öğrenen kişiler olduklarından canları kolayca sıkılabilir. Evrenin oyun alanı olacağı noktaya dek bilinçlerini geliştirmeye çalışırlar. O noktada bedenlerine hapsolmaktan kurtulurlar, çünkü doğal duru görü yeteneği ile bedenlerinin çok ötelerine yolculuk yapabilecek haldedirler.


Msn Demon ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ VİZYON VE KABULÜ TEMSİL EDİYOR VE EN İYİ YARGIÇLARI OLUŞTURUYORSUNUZ.

Hayatın doğasında var olan mükemmelliği görmeyi başararak, kendilerini, dünyalarını ve yaşanan anı olduğu gibi kabullenmek için buradadırlar. bu bireyler idealizmin ateşini canlı ve parlak bir biçimde yanar halde tutarlar. Onlar insanları ellerinden geldiği kadar daha da iyisini yapmaya çağıran vizyonerlerdir. Esneklik ve kusursuzluk yasalarını uygulamayı başarabilirlerse vizyon ve umutla yaşayarak ideallerine ulaşırlar. Jan Dark, Kristof kolomb, İsaac Asimov gibi bizi harikalar diyarına götüren, Thomas Edison gibi dünyayı bir anda ışıklara boğan 6 enerjiisine sahip vizyonerler; bu yasaları eksiksiz uygulayabilenlerdir.
Kendi doğalarında ve dünyada var olan hayatın pozitif yönünü keşfedenler, form dünyasının ardında parlayan mükemmellik ışığını görebilecek derinliğe erişebilirler.
6 enerjisiyle doğduysanız hayat amacınızın gerçekleşmesi için mutlaka kendinizi iyi ve başarılı biri olarak imgeleyin. Başkaları ve dünya için iyi şeyler hissetmeye ve yüksek adalet mekanizmasına güvenmeye devam edin.


(7) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ EN İYİ BİLGİNLERİ OLUŞTURUYOR, İTİMAT VE AÇIKLIĞI TEMSİL EDİYORSUNUZ.
Hayat amacı 7 olan bireyler, kendi içlerindeki, başkalarının içindeki ve yaşam süreçlerindeki ışık ya da öze itimat edebilmek için burada bulunmaktadırlar. Ama burada yapmakta oldukları şey kolayca gerçekleşmeyeceğinden sorunlarla karşılaşabilirler. Bağımsızlığa meyilli ve yalnızlığa ihtiyaç duyan kişilerdir. Topluluğu sever gibi gözükseler de, mahcup düşme konusundaki süptil korkuları nedeniyle özel süreçlerini nadiren paylaşırlar.
7'ler evrene büyük bir inanç duyabilirler. Bunu adeta çok önceden biliyorlarmışçasına güvenle kendilerini evrenin yasalarına bırakarak telaşsız bir yaşam sürebilirler. Derin gevşeme hali korkusuzluğa ve mistik bir doyuma ulaştırabilir.
Bunu başarabilen 7'ler istismar edilmeye bile izin vermeye başlarlar. Artık korkusuz olduklarından içlerindeki ışığı açığa çıkarmak ve paylaşmak istediklerinden duygularını açığa vurarak büyük güçlerini gösterirler.
Başkaları tarafından aldatılma ve ihanete uğrama beklentisi olan 7'ler büyük deneyimler yaşarlar. İtimat duygusunu geliştirdikleri ölçüde deneyimler hafifleyerek yok olur. Beklentiler yasasına uymayı başaranlar bu deneyimleri kolaylıkla aşarlar.
Korkularından kurtulmayı başaramayan 7'ler korkuları nedeniyle "gerçek ben"lerini saklama eğilimindedirler. Hayatın satır aralarını okuyabilecek keskin zekaya sahip olan 7'ler, dünya çapında büyük düşünürler, yazarlar, mistikler, felsefeciler olabilirler. Onlar bazı şeyleri nasıl bildiklerini bilmeden bilebilirler ve içlerinde ulaşılmayı bekleyen zengin kaynaklara ancak cilalarından sıyrılarak ulaşacaklarını keşfettiklerinde tüm şekil ve detaylardan sıyrılmış sanatçılar haline gelmişlerdir.


Msn Note ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ EN İYİ HAYIR SEVERLERİ LUŞTURUYOR BOLLUK VE GÜCÜ TEMSİL EDİYORSUNUZ.
Hayat amacı bolluk, güç ve itibarla çalışmak ve başarılarını kamu yararı için kullanmak üzere burada bulunan 8'ler, büyük arenalarda olduğu gibi, küçük arenalarda da doyum verici başarılar kazanabilirler.
8'lerin kaderinin merkezini oluşturan maddi başarı, kaçınılmaz surette parayı içerir. para bir enerji biçimi, hayatlarımızın termometresinde bir civa sütunudur. 8 enerjisi ile doğanlar bolluğu tezahür ettirirken sadece para için burada bulunmazlar. Dürüstlük yasasını iyi uygulayabilen 8 ler için itibar,başarı ve güç asla tanrılaşmayacaktır. yararlı hizmetler yaparak yasalar yeterli uygulanmış olacağından emeğin önemini anlayacaklar ve başarının aslında ter koktuğunu anlayacaklardır.
8'ler dikkat çekmekten hoşlanmasalar da , süptil yollardan dikkat çekmeyi başarabilirler. Saygı ve itibar görmenin çeşitli yollarını bilirler.
Dürüstlük yasasını iyi uygulamayanlar, at gözlüklerini takıp insanları çiğneyerek para ve güce kestirmeden ulaşabilirler, ama en sonunda çok ağır dersler alırlar.
Pozitif yönde çalıştıklarında ellerindeki bolluğu cömertçe paylaşabileceklerinden hayatlarının amacına ulaşacaklardır. Eğer aç gözlü davranırlarsa daha aç gözlü olurlarken, sevgiyle davranırlarsa, daha büyük sevgi gelişimi ile büyük bir enerji kazanabilirler.


(9) ENERJİSİYLE DOĞDUYSANIZ EN İYİ LİDERLERİ OLUŞTURUYOR VE BÜTÜNLÜK VE BİLGELİĞİ TEMSİL EDİYORSUNUZ.9 ENERJİSİYLE HAYAT YOLUNDA OLANLAR, içlerinde ve başkalarının içinde tezahür eden ÖZ'E ( Tanrıya) itimat ederek ve onu izleyerek, dengeli sorumluluk, kendine itimat ve bütünlük (özü-sözü birlik) sorunlarını halletmek ve kalbin yüksek bilgeliğiyle uyum içinde yaşamak için burada bulunmaktadırlar.

Deneyimleri aklileştirmek , gerçeklerle yüzleşmek ve onları aşmak zorundadırlar. Ayrıca kalplerde yazılı olan spiritüel yasaları öğrenmek için , zihinsel süreçlerden çok duygularda açığa çıkan yüksek bilgeliği yakalamak zorundadırlar.

Özellikle 9 enerjisiyle bu dünyada yer alanların "kalplerinin danışmanlığını" en yüksek otorite olarak tanımak ve bunu deneyimlemek için burada yer aldığını söylemek gerekir.

Önce kendilerine itimat ederek yüksek prensiplere ulaşabilirler. Duygu boyutu çok gelişkin olan 9 enerjisi vicdan ve evrensel bilinçaltı ya da sezgileriyle kendi yolunu rahatça bulabilir.

Çoğu kendine güvenli görünür ve liderlik enerjisiyle ilişkili doğal bir karizmaya sahiptirler. Sürekli kendilerini yeniden tanımlamaya çalışırlar ve kendilerini tanrının iradesiyle karıştırabilirler. Yüksek hizmete adanmışlıkları ve başkalarına destek sağlama arzuları hayat amaçlarını oluşturur. Bunu yaparken sipritüel bir dil kullanmazlar.

Mahatma Ghandi, Elvis Presley, Albert Schweitzer, gibi ünlüler de aynı hayat enerjisiyle doğmuşlardır.

Ateşe yaklaşmaktan değil yanmaktan korktuğundan spiritüellikten de bu yüzden korkarlar.

(SIFIR ENERJİSİ İLE DOĞANLAR İÇSEL YETENEKLERİ TEMSİL EDERLER. O BİR HAYAT AMACINI İÇERMEZ. DAHA ÇOK POTANSİYEL KAYNAKLARI VE SEZGİYİ İFADE EDER.)
nobody34 - avatarı
nobody34
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #46
nobody34 - avatarı
Ziyaretçi
Erkeğinizi burcundan nasıl tanırsınız?

Koç (20 Mart-19 Nisan)

Onu nerede bulabiliisiniz?
Futbol sahasında arkadaşlarıyla oynarken veya açık hava yarışmalarına katılırken onu izlemeye gidin. Fiziksel aktivitelere bayılır!
Sevdiği kadın tipi
Spor takılan, maceracı tipleri sever. Hayatı dolu dolu yaşayan kadınlar hayallerini süsler. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Bu sportmen erkeğe güzel bir sürpriz yapmak istiyorsanız, onu herhangi bir oyuna davet edin ve kazanan için belli bir ödül kararlaştırın.
Gizli cinsel yönü
Yatakta istemeyi bilen ve ipleri kendi elinde tutmak isteyen bir erkektir. Bırakın istesin, pişman olmazsınız. İlişki özelliği Koçlar çok hızlı aşka başlar ama ateşlerini çabuk kaybederler, ilgisini tutabilmek için sürekli yeni bir şeyler bulun.

Boğa (20 Nisan-19 Mayıs)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Boğa'lar pahalı restoranlar, iyi şaraplar, lüks otelleri severler. Bir Boğa'ya rastlamak istiyorsanız paranın bol harcandığı yerlere bakmalısınız.
Sevdiği kadın tipi
Boğa erkeği utangaç, duygusal ve lüks yaşayan kızları sever. Onun için hoş bir sürpriz ne alabilir? Evde mum ışığında güzel bir akşam yemeği hazırlayın. Boğa'lar evcil erkeklerdir, bu tür sürprizlere bayılırlar. Onlar için önemli olan kaliteli ortam ve özenle hazırlanmış yemeklerdir.
Gizli cinsel yönü
Boğa'lar yavaş aşkı severler. Onunla yatağa girdikten sonra uzun bir zaman geçirmeye hazır olun! İlişki özelliği Tatlı ve seksi Boğa'lar çeşitli sözler vermeyi severler. Sözlerinde durmadıkları zaman onları boynuzlarından tutmayı ihmal etmeyin!

İkizler (20 Mayıs-20 Haziran)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Eğlenceyi seven İkizler erkeğini arkadaş partilerinde bulabilirsiniz. Saatlerce bıkmadan usanmadan dans edebilir.
Sevdiği kadın tipi
Çekingen olmayan kadınları sever. İlla ki o söze başlasın diye beklemeyin, sohbeti siz de başlatabilirsiniz. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? İkizler erkeği akıllı kızları sever. Onu etkilemek için vücudunuzu değil aklınızı kullanın. Herkesin vücutlarını kullandığı bu dönemde akıl yolunu seçen bir kadın, çok hoş bir sürpriz olabilir.
Gizli cinsel yönü
İkizler erkeği, usta sohbetlerden oluşan ön sevişmelere bayılır. Yatağa girmeden önce güzel bir yemek yiyin ve o sırada erotik sözler söyleyin. İlişki özelliği İkizler'in çift karakterli olduklarını bilirsiniz. Hem yatakta hem dışarda bu özelliklerini korurlar. Ayrıca yüzeyseldirler, bu özelliklerine dikkat!

Yengeç (21 Haziran-21 Temmuz)
Onu nerede bulabilirsiniz?
İçine kapanık Yengeç erkeğine bir parkta gazete okurken veya bir kütüphanede kitaplara bakarken rastlayabilirsiniz. Zekice bir iltifatla kabuğundan dışarı çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Sevdiği kadın tipi
Bir Yengeç erkeğiyle birlikte olmak istiyorsanız, çoğu zaman evde kalmaya veya yıldızların altında dolaşmaya hazır olun. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Yengeç'ler göz temasına çok büyük önem verirler. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, bunu hiçbir şey söylemeden, gözlerinizle isterseniz, mest olacaktır.
Gizli cinsel yönü
Yengeç erkeği ön sevişmeyi çok sever. Onu mutlu etmek istiyorsanız, öpücüklere boğun. İlişki özellği Bazı zamanlar çok zor bir kişi olabilir. Ama gerçekten altın gibi bir kalbe sahiptir ve sizi bir prenses gibi yaşatır.

Arslan (22 Temmuz-22 Ağustos)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Nerede güneş ve eğlence varsa, Aslan erkeği oradadır, iyi zaman geçirebildiği her yerde bir Aslan bulabilirsiniz.
Sevdiği kadın tipi
Kendinden emin, sosyal kadınları sever. Bir Aslan'la yaşamak onunla sahne ışıklarını paylaşmak demektir. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? En gözde partilere davetiye bulun ve birlikte gidin. Sonra da ikiniz için özel bir parti yapmanız hiç fena olmaz.
Gizli cinsel yönü
Hayatta hep "Ben" dese de, yatak odasında partnerinin arzularına çok dikkat eder. Her şeyi kendisi için istiyor gibi görünse de sizi de çok düşünür. İlişki özelliği İlgili ve düşüncelidir. Doğru ilişkiyi bulduğunda bencillik maskesini düşürür ve gerçek yüzünü gösterir.

Başak (23 Ağustos-21 Eylül)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Bu atletik erkeği sabah kumsalda koşarken veya spor salonlarında bulabilirsiniz.
Sevdiği kadın tipi
Klasik bir arkadaş olan, düşüncelerini söylemekten kaçınmayan bir kadın hoşuna gider. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Birlikte su kayağı yapın. Suyu çok seven Başak erkeği etrafa sular saçmaya bayılır. Öğleden sonra da ona teklif edeceğiniz bir yüzme sefasına hayır demez!
Gizli cinsel yönü
İlk başta biraz çekingen davranır; ama sizinle belli bir zaman geçirdikten sonra vahşi yönünü gösterir. Siz de bu durumdan çok memnun olursunuz! İlişki özelliği Bazen çok şikayet eder, bazen çok fazla eleştirir; ama asla ve asla ihanet etmez.

Terazi (22 Eylül-22 Ekim )
Onu nerede bulabilirsiniz?
Mars onu çılgın yapmadığı sürece tembel Terazi erkeğini tembellik yaparken bulursunuz. Kafanızı kaldırın ve aşk bekleyen miskin kuşlara bir göz atın!
Sevdiği kadın tipi
Kolay elde edebileceği tipleri sever; çünkü çok uğraşmaktan ve ısrarcı olmaktan çekinir; Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Havuz kenarında dikilin ve yanınızdan geçerken onu suya atın. Peşinden siz de atladıktan sonra kurulandığınızda sizi seyretmesine izin verin.
Gizli cinsel yönü
Zevk vermeyi çok sever. En gizli fantezinizi ona anlatın ve hayata geçirmesini bekleyin. İlişki özelliği Eğlenceli ve etkileyici bir tiptir; ama o kadar diplomatiktir ki bazen gerçek düşüncelerini tahmin etmek çok zordur

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Bekar Akrep erkeği sıcağı sever. Onu yazın sahilde veya havuz kenarında güneşlenirken, kışın da sauna veya solaryumda bulursunuz.
Sevdiği kadın tipi
Cinsel bakımdan ona uyan ve yüksek libidosuyla başedebilen bir kadın Akrep erkeği için idealdir. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Eve geldiğinde en kırmızı rujunuzu sürün. En seksi kırmızı elbisenizi giyin (Başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok)!
Gizli cinsel yönü
Akrep erkeği hem niteliği hem niceliği sever, ikinci raund için hazır olduğunu söylüyorsa, ona inanın. Ateşli gecelere hazırlanın. İlişki özelliği Her isteğinizi yapmaya gayret eder. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir şey var: Onu düşkırıklığına uğratırsanız, sizi affetmesi için çok beklersiniz.

Yay (22 Kasım-20 Aralık)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Parti ve kokteyllere mümkün olduğu kadar sık katılın. Mutlaka sosyal Yay erkeğine rastlarsınız.
Sevdiği kadın tipi
Yay erkeği eğlenceyi ve aşkı seven kadınları tercih eder. Günde 24 saat, haftada 7 gün ilgi beklemeyen kadınlar ise tam onun tipidir. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Onun kadar iyi poker oynadığınızı gösterin. Bu onu gururlandıracaktır. Üstelik oyunun sonunda ikiniz de kazanacaksınız!
Gizli cinsel yönü
Sıradışı aşk oyunlarını sever. Size bayılmasını istiyorsanız, striptiz şovu yapmaya hazır olun. Başka çılgın fantezileriniz varsa, daha da iyi! İlişki özelliği Sizinle eğlenmeye bayılır; ama sizin gibi eğlenceyi seven başka kadınların da olduğunu unutmayın. Dikkat edin: Prensinizin gözleri biraz dışarda!

Oğlak (21 Aralık-19 Ocak)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Oğlak erkeği vaktini genelde yalnız geçiren bir tiptir. Onu jogging yaparken veya bir kafeteryada tek başına kahvesini yudumlarken bulabilirsiniz.
Sevdiği kadın tipi
Akıllı, ciddi kadınları sever. Size hayran olmasını istiyorsanız, hayattan ne istediğiniz! ve onu nasıl elde edeceğinizi bilmelisiniz. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Yatağınıza ipek nevresimler takın, mum İşığında romantik bir yemek hazırlayın.
Gizli cinsel yönü
Oğlak'lar biraz eski modadır. Onlar daha çok romantik aşkı severler. Kama Sutra'yı başkalarına saklayın! İlişki özelliği Suskun ve şüpheli Oğlak erkeğinin güvenini kazanmak zordur; ama onu kazandıktan sonra tam annenizin sizin için isteyebileceği erkeğe dönüşür.

Kova (20Ocak-17Şubat)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Akıllı Kova çok konuşkan bir tiptir. Onu en çok konferans salonlarında ve kitap satan mağazalarda bulabilirsiniz.
Sevdiği kadın tipi
Akıllı kadınları sever. Onun beğenisini kazanmak istiyorsanız her konuda sohbet etmeye hazır olmalısınız. Yani, kültür şart. Onun için hoş bir sürpriz na olabilir? Dürüstlük onun en çok önem verdiği özellikler arasındadır. Ondan ne istediğinizi açık açık söylemeniz ve dürüst olmanız, hoş bir sürpriz için yeterlidir.
Gizli cinsel yönü
Kova'lar çevrenin ne dediğini pek önemsemezler. Herkesin gözünün önünde size yakınlık gösterirse, hiç şaşırmayın. İlişki özelliği Kova'lar için duygular değil olaylar önemlidir. Bir hata yaparsanız, sizi affetmeyecek kadar hain olabilir!

Balık (18Şubat-19Mart)
Onu nerede bulabilirsiniz?
Balık'lar yüzmeyi severler; onları dalgalarda sörf yaparken veya kışın bile havuzda yüzerken bulursanız şaşırmayın.
Sevdiği kadın tipi
Vahşi bir çocuğu andıran kadınları severler. Hayatın para biriktirmek için değil, yaşamak için olduğunu düşünüyorsanız, tam onun tipisiniz. Onun için hoş bir sürpriz ne olabilir? Her parmağınızı başka bir renge boyayın ve her renk için farklı bir seks oyunu hazırlayın. Çok sıcak saatler geçirip, çok eğleneceğiniz kesin.
Gizli cinsel yönü
Balık erkekleri, yatakta lider kadınları severler. Cinsel hayatınızın iplerini kendi ellerinize almaktan çekinmeyin, buna bayılacaktır. İlişki özelliği Romantik ve düşünceli Balık erkeği eve hep çiçeklerle gelir. Davranışlarınıza çok dikkat edin, aksi takdirde kafası kolay karışabilir.
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
4 Temmuz 2006       Mesaj #47
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
1 Ocak - 10 Ocak tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Sarı gentiyan.
Sıcak yazı simgeleyen gizemli bir çiçektir. Dağ çayırlarında yetişir. Karaktere gizem katmaktadır. İçe kapanıklık ve suskunluğun nedeni basit bir çekingenlik de olabilir. Bu simgede doğan insan inatla amaçlarına ulaşır. Soğuk havalarda sağlığına dikkat etmelidir.

11 Ocak - 20 Ocak tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Deve dikeni.
O hiç kimsenin dikkatini çekmez. Bu nedenle o sürekli kendi kendiyle uğraşır. Bu karakteri deve dikeninin gerçek kişiliğinin saklanmasına neden olur ve insanlar onun bir önemli özelliğini iyi kalpliliğini fark etmezler. O iyi bir dosttur ve ailesine düşkündür. Çok çalışkandır. Verilen bütün işleri yerine getirir. Ama çok çalışmak bir yana sağlığına dikkat edip, dinlenmesini de bilmelidir. Bu insanlarda hipertansiyon görülebilir.

21 Ocak - 31 Ocak tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ölmez çiçek.
Bu insan ciddi birisidir. Modayı yakından takip eder. Çekiciliği ile etrafındakileri kıskandırabilir. Enerji dolu olduğu için zorluklarla başa çıkabilir ve kötü niyetli insanlarla savaşıp onları yenebilir.


1 Şubat - 10 Şubat tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ökse otu.
Bu işaretin bayanı aşırı meraklı ve hafif hareketleri ile dikkat çeker. İnsanları baştan çıkarmak onlar için en basit iştir. Bu işaret altında doğan erkekler spor, vücut geliştirme, karate, tenisle uğraşarak popülariteye ulaşırlar. Ayrıca, bu insanlar sporla uğraştıkları için sağlıklı olur ve kolay hastalanmazlar.

11 Şubat - 19 Şubat tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Güzelavratotu.
Bu işarette doğan kadınlar gerçek güzeldirler. Aynı zamanda ciddiyetlerini korurlar. Onlara yaklaşmak kolay bir iş sayılmaz. Erkekler yakışıklı olmasalar da usanmadan çalışırlar. Bu şekilde amaçlarına ulaşmasını da iyi bilirler.

20 Şubat - 28 Şubat tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Küstümotu (mimoza).
Bu insanlar hassasiyetleri ile diğerlerinden seçilirler. Mimoza insanı yaptığı iş değerini bulamazsa gerçekten acı çeker. Bu insan ona verilen işi neyin pahasına olursa olsun yerine getirir. Bu yolda gerekirse kendi sağlığını feda eder. Ama sonuç olarak da bir değerlendirme, bir aferin duyma ihtiyacı hisseder. Kalp krizi ve ülser kaçınılmaz hastalıklardandır.


1 Mart - 10 Mart tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Haşhaş.
Onun güzelliği herkesi büyüler. Bu insanın ağına yakalanmak kolay, ordan çıkmak oldukça zordur. Onun yolu çok engebelidir. Haşhaş insanı kendi güçlerine inanmalıdır, ancak bu şekilde başarılı olur. Et yemeklerinden uzak durması tavsiye edilir. Sebzeler onun için vitamin kaynağı ve iyi moral deposudur

11 Mart - 20 Mart tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Zambak.
Zarif bir insandır. Zambak bir ay çiçeği olduğu için, sırları ancak yarım ay olduğu zaman ortaya çıkar. Her şeye rağmen Zambak nasıl mutlu olacağını iyi bilir.

21 Mart - 31 Mart tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Yüksükotu.
Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler. Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır. Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Baş ağrıları çekebilirler.


1 Nisan - 10 Nisan tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Manolya.
Dürüsttür, her zaman birinci olma isteği en belirgin özelliğidir. Sosyal ilişkilerinde başarılı sayılmaz. Çünkü insanların tavsiye ve önerilerine asla kulak asmaz.

11 Nisan - 20 Nisan tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ortanca.
O iyi kalplidir, cömerttir. Bazen fazla iyi davranır, elinde ne varsa hepsini çevresindekilere vermeye çalışır. Bu huyu bazen yakınları tarafından iyi karşılanmaz.

21 Nisan - 30 Nisan tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Dahlia.
O azamici bir kişilik taşımaktadır ve bu huyu amaçlarına ulaşmakta onu engelleyebilir. Dahlia insanı başkalarından çok kendine ve kendi gücüne güvenmelidir. Bu durum sadece iş için değil, özel hayatında da geçerli olabilir.

1 Mayıs - 10 Mayıs tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: İnci çiçeği.
Cömert ve iyi kalplidir. Menfaatçi insanlar tarafından acımasızca kullanılmaya yatkındır. İnci çiçeği kadınına iyi bir koruyucu gerekebilir. İş konusunda bu insanlar fazla sorunlar yaşamamaktadırlar. Ani değişiklikler sinirlerini olumsuz etkileyebilir.


11 Mayıs - 21 Mayıs tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Semiz otu.
Kolay güvenemeyen, tehlikelerden sakınan, her zaman darbe bekleyen, hatta sevdiği insana karşı bile dikkatli ve tedbirli olan bir insandır.

22 Mayıs - 31 Mayıs tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Papatya.
Bu gelenekseldir: seviyor-sevmiyor. İnsanlar tarafından zor anlaşılsa da onları kendine çekmeyi başarmıştır. Güzel bir dış görünüşe sahip olmalarına rağmen bu insanlar, yaşamlarını rekabet uğruna masa başında geçirmeye hazırdırlar. İş tutkularının nedeni spora olan merakları da olabilir.

1 Haziran - 11 Haziran tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Çançiçeği.
Sabit karakterlidir. Her hangi bir değişiklik onu korkutabilir, üzebilir. İyi bir aile ve iyi bir iş sahibi olursa bu kişiliği yüzünden fazla zarar görmez. En sevdiği ulaşım aracı, örneğin iş gezileri için tercih edebileceği araç trendir. Uçak mı? Asla!

12 Haziran - 21 Haziran tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Krizantem.
Sakin ve sessizdir, evde oturmayı sever, tedbirlidir, gözlemcidir. Olaylarda dedikoduculuk rolünü üstlenmeye bayılır. Amaçlarına ulaşır.



22 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Lale.
Lale erkeği şüphesiz Don Juan'dır. Hiçbir şeyi umursamaz. Lale kadını enerjiktir. Kendine güveni sonsuzdur. Bu kadınların eşleri mutsuz olurlar.

2 Temmuz - 12 Temmuz tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Nilüfer.
Su, hava ve toprak - üçü bir arada. Çok değişken bir kişiliğe sahiptir. Yaşam onun için kolaydır. Zorlukların üstesinden gelir. Sıkıntılarından çabuk kurtulabilir.

13 Temmuz - 23 Temmuz tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Menekşe.
Herkesin gözleri onun üzerindedir. Genelde gölgede saklanır. Ama gerekirse güneşe çıkar ve ihtiyacı olan şeyi elde eder. Hafife alınmamalıdır!

24 Temmuz - 2 Ağustos tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Yaban gülü.
Dikenlidir. Çıplak elle tutulamaz. Tabii bu dikenler onun iyi korunmasını sağlar. Kendini iyi savunur ve koşullara ayak uydurmasını bilir.

3 Ağustos - 12 Ağustos tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ay çiçeği.
Kendi yerini güneşin altında bulmuştur. Başarılar onun gözlerini kapatamaz.



13 Ağustos - 23 Ağustos tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Gül.
Çiçeklerin kralıdır. Başka insanlar her zaman gül insanını kıskanırlar. Onun aleyhine entrikalar düzenlenir, onu yerinden koparmak için planlar yapılır, komplolar kurulur. Gül hatalı değildir. Ama bütün zamanlarda kendi erişilmezliğini korumak güçtür. Sağlığına dikkat etmeli ve fazla yorulmamalıdır.

24 Ağustos - 2 Eylül tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Hezaren (delphinium).
Kendine sert davranır, yabancılara ise tolerans tanır. Çok zeki olduğu söylenemez. Bu nedenle zorluklarla karşılaşabilir. Kendine uzatılan yardım elini kabul etmelidir.

3 Eylül - 11 Eylül tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Karanfil.
Karanfil insanı çok sabit fikirlidir. Çevresindekiler bundan rahatsızlık duyabilirler. Ama o yenilmezdir, her zaman doğru yolu seçer ve inatla yolunda durmaya devam eder.

12 Eylül - 22 Eylül tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Saray patı (aster).
Saray patı sonbaharın hüzün ve kederini kapatmaya çalışır. Saray patı insanı etrafına neşe saçar. Maalesef bazen insanları neşelendirmekle gecikir. Bu insanlar iyi yönetici olabilirler.

23 Eylül - 3 Ekim tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Funda.
Bu insanlar zarafetleri ile dikkat çekerler. Onlar işlerinde uzmandırlar. Kendi altın ellerinin değerini bilirler. Funda iyi bir dosttur. Arkadaşını kötü günde yalnız bırakmaz.



4 Ekim - 13 Ekim tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Kamelya (Japon gülü).
Hoş bir dış görünüşe sahiptir. Sakin ama korkusuzdur. Hareketlerinde çocuksuluk sezinlenir. Sanata yatkınlıkları vardır.

14 Ekim - 23 Ekim tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Leylak.
Leylak şafağın, tazeliğin, gençliğin simgesidir. Çalışkan bir insan olan Leylak başkalarına da yardım etmekten zevk alır. Kıskanç iş arkadaşların dikkate almamalıdır.

24 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Freesia.
Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen zarar verebilir. Bu işaretin insanları çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede işlerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalıdırlar.

3 Kasım - 12 Kasım tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: *****e.
*****e insanı gizemli ve anlaşılmaz kişiliği ile dikkat çeker. Şüphecidirler. Çevrelerindeki insanlara karşı dikkatli yaklaşırlar. Sabırla, çalışarak istediklerini adım adım elde ederler.

13 Kasım - 22 Kasım tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Peony.
Peony insanı sağlığı için endişelenmeyebilir. Her koşula dayanıklıdır. Tabii işinde çok çalıştığı zamanlarda ara vermeli, dinlenmelidir. Bir az daha tutumlu olmalıdır. Ve planlarında savurgan davranmamayı öğrenmelidir.

23 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Glayöl (Gladiolus).
Glayöl insanı özel yetenekleri ile diğerlerinden farklı olmasa da, çok çalışkan ve başarılıdır. İyi yönetilirse çok şey elde edebilir. Ancak kendini övmekten hoşlanır.

3 Aralık - 12 Aralık tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Keklik otu.
Sıcağın sembolüdür. Tazeliği ve rüzgarı sever. Dikkat merkezinde olmaya bayılır. Maymun iştahlılığı ile bazen sınırları geçebilir. İşte bir eleştiri alırsa hemen savunmaya geçer ve sıyrılmayı başarır.

13 Aralık - 22 Aralık tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Lotus.
Temizlik sembolüdür. Asya insanları için çok şey ifade eder. Buralarda sadece egzotik açıdan değerlendirilir. Lotus insanı zevklidir, amaçlarına kolay ulaşır. İnsanlarla ilişkilerinde daha esnek davranmalıdır.

23 Aralık - 31 Aralık tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Akça.
Bu işaret altında doğan insanlar iyi arkadaş, dost olurlar. Güvenilirdirler. Sakin ve öfkelenmeyen kişilikleri var. Onları kızdırmak zordur
Son düzenleyen GusinapsE; 4 Temmuz 2006 17:23
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2006       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Burçlar ve Burçların Özellikleri


"Burçlar olgusunun gerçek olduğunu bilim ispatladı!"
Elektronik mühendisi ve yazar Maurice Cotterell, dünyanın çevresini atmosfer gibi saran radyasyon kuşaklarını incelerken, 1957 yılında NASA'da çalışan bilim adamı James Van Allen tarafından keşfedilen ve onun adıyla anılan bu kuşakların, güneşten gelen radyasyonu süzdüğünü ve dünyaya gönderdiğini, güneşin yıl boyunca on iki çeşit ışın gönderdiğini ve bunların da on iki farklı çekim alanı yarattığını görmüş. (Bu manyetik alanları keşfeden de Profesör Iain Nicolson.)
On iki !... Bu sayı, Cotterell'in zihnindeki soruyu yanıtlamış... Burçlar da toplam on iki adet değil mi? On İki aya on iki burç,burçlar da ayrı manyetik alan!
Araştırmalarını derinleştirmiş, eline Oakland Üniversitesi'nden Profesör A.Lieboff'un bir incelemesi geçmiş. Profesör Lieboff‘un, tüp bebekler üzerinde yaptığı araştırmada, laboratuvarındaki ışık düzenlemesinin, tüplerde büyümekte olan ceninlerin hücrelerini etkilediğini söyleyerek ilgilileri uyardığını görmüş...

Maurice Cotterell, bu verilerden yola çıkarak, on iki ayrı güneş ışınımının cenin kromozomlarında on iki çeşit mutasyona yol açtığını (cenin ister tüpte, ister ana rahminde olsun), bunun sonucunda ortaya on iki farklı insan tipi çıktığını söylüyor.
Bu kez elindeki verileri bilgisayara yüklemiş. Belli ışınımların dalga boyları ve buna 'tekabül eden' güneş lekeleriyle insanların bazı davranış biçimleri ve doğum tarihleri arasında 'korelasyon' aramış. Bilgisayar buluşu doğrulamış. Güneşteki lekelerin (yani radyasyon patlamalarının) belli bir şekil aldığı dönemde, ananız, babanız sizi oluşturma işlemine giriştiyse, belli bir karaktere sahip oluyorsunuz.
Örneklere göre;
Aslan burcu "ille benim dediğim olacak" tavrına güneşin belli bir leke görünümü, Akrep'in çok duygusal olup da bunu gizlemek istemesine güneşin başka bir leke biçimi, Kova'nın iliklerine kadar duygusal olup da bunu saklamaya hiç gerek görmemesine başka bir leke 'pattern'i denk düşüyor...

Cotterell, bu yönde birkaç noktanın altını çiziyor:
1. Görülüyor ki, belirleyici olan, doğum tarihi değil, 'imal tarihi'. Annenizin sizi doğurduğu anın hiçbir önemi ve anlamı yok. Kişiliğinizi saptayan, babanızın sperminin annenizin yumurtasıyla birleştiği an ve onu izleyen dakikalar, saatler...
2. Böylece, burcunuzu saptamak için de dokuz ay on gün geriye gideceksiniz. Yani, İkizler aslında Başak burcu, Kova aslında Koç burcu, Aslan aslında Akrep burcu!...
3. İnsanoğlu yüzyıllarca, hatta bin yıllarca burçlar ı etkileyenlerin gezegenler olduğunu sanmış. Oysa, meselenin Venüs'le, Satürn'le, Neptün'le falan hiç ilgisi yok! “Mars bilmem kaçıncı evdeyken Pluton'un yükseleninizin kaçıncı derecesinde” türünden iddialar boşa gidiyor...
Ama işin temelindeki gerçek, ‘Burçlar' var. Ya da şöyle söyleyelim, insanlığın 'burçlar' olarak bildiği karakter özellikleri ve farklılıklarının bilimsel nedeni açıklandı.
Çağımız itibariyle 1957’ de keşfedildiği kabul edilen, gerçekte insanlığın başlangıcından beri var olan Burçlar; işin temeli...
Ancak; içeriği hakkında tartışılabilir.
Örneğin, Cotterell’in dediği gibi, acaba doğum tarihimizin hiç mi önemi yok?...
Evet, gerçekten start noktası çok önemli, çünkü bu noktada sonrakilerin hepsi mevcut. Kaderimizin yazılması denen olay, daha anne karnında iken, burçlardan gezegenlerin aracılığı ile ulaşan ışınımların DNA yapısında düzenleme yapmasıdır.
Ancak; ilk noktanın yani Cotterell’in deyişi ile “imal tarihi”nin kesin olarak tespit edilmesi çok zor, doğum tarihi, saati gibi noktalardan yola çıkarak karakter özelliklerini saptamak çok daha mümkün...
Zaten iç burç, yükselen ve ay burçları, ilk noktanın tafsilidir...
Bizi düşündüren bir diğer husus da, gezegenlerin hiçbir etkisinin olmadığı fikrinin öne sürülmesidir ki, bu iddia yanlıştır.
Çünkü, sistem burçlarıyla, gezegenleriyle, yıldızlarıyla, pozisyonları ile bir bütün...
Burçlar ana grafiği çizer, yıldızlar ise oradaki hareketliliği anlatır...
Başka bir deyişle çanak anten gibi, burçların farklı dalga boylarını yansıtırlar...
Öyle veya böyle "işin temeli burçlar" ifadesine katılmak gerekiyor.
İlim, keşif, yenilik ifade eden Kova çağına girdiğimiz 2000’ li yıllarda, astroloji gerçek yerini bulacaktır.
Bu bilgiler ışığında şu noktaya varabiliriz:
Her insanın bir astrolog olması gerekmiyor, ancak astrolojiyi enikonu bilmesi gerekiyor.
Bu ilmin günlük hayatımızda bize yarar sağlayacağı ve davranışlarımızın modelini oluşturacağını düşünmek çok mantıklı. Ama belki bazı kişilerde halen bir ikilem yarattığı için ilim olarak kabul edilmese de, astrolojiyi ve burçlar takip edenlerce asla bir sendrom niteliğinde değildir...

Son düzenleyen Blue Blood; 22 Eylül 2006 22:05
BuckLes - avatarı
BuckLes
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #49
BuckLes - avatarı
Ziyaretçi
Burcunuzun kadını mısınız...

KOÇ KADINI

Nasihatler, tavsiyeler, yol göstermeler. Hiçbiri size göre değil. Nasılsa
bildiğinizi yapacaksınız. Bu inatçılık mı? Hayır sadece kararlılık ve doğru bildiğinden şaşmamak.Ortada belirgin bir neden yokken sinirli ve gergin mi oluyorsunuz? Bu
demektir ki o gün, içinizdeki muazzam enerjiyi harcayacak bir yer bulamadınız. Hareketsiz bir yaşam sizin için bir kabus olabilir. Sürekli koşuşturmak, yorulmak nedir bilmeyen bedeninize uygulayabileceğiniz en iyi terapidir.Mücadele etmeyi seversiniz. Çünkü sizin için her mücadele kazanılacak bir zaferdir. Sizi sevenlerden oluşan geniş bir hayran kitlesi vardır. Bunların çoğu yüreklendirip güvensizliklerine çareler bulduğunuz kişilerden oluşur. Bu yüzden iş hayatında iyi bir yönetici,aile yaşamında yol gösterici
olursunuz.
Anahtar sözcüğünüz: "Cesaret tüm engelleri aşar."


_____

BOĞA KADINI

Ani değişiklikler, son anda verilen kararlar, düzensizlikler sizi çıldırtmaya yeter. Sakin, huzurlu, doğal güzelliklerle dolu bir yaşam, burcunuz kadınlarının en büyük özlemidir. Bu yüzden pekçoğunuz durmaksızın büyük bir sabır ile çalışır, para kazanır. Paranın günümüzde güzelliklere ulaşmanın bir aracı olduğunu bilir. Yaşamın gerçekleri ile yüzleşmek canınızı kolay kolay sıkmaz. Çünkü Boğa kadınları, iyisi ve kötüsü ile bu
dünyanın insanıdır. Nasıl yemyeşil ağaçlar, rengarenk kuşlar, çiçekler
varsa; çorak topraklar, lavlar saçan yanar dağlar, bataklıklar da vardır. Hepsi de doğaldır. Güzelliklere olan düşkünlüğünüz sizi bir sanat dalı ile uğraşmaya
itebilir. Olmasa bile iyi giyinmek, güzel yemekler yemek veya yapmak, evinizin dekoru ile uğraşmak gibi konular her zaman sizi çeker.

Anahtar sözcüğünüz: "İşleyen demir ışıldar."


_____


İKİZLER KADINI

Tekdüze bir yaşamın neşenizi kaçırması mümkün değildir ama siz bu durumdankaçmak için herşeyi yapar ve başarırsınız da. İlginizi tek bir konu değil
yüzlerce değişik konuya verebilirsiniz. Bu sizin için hem eğlenceli hem de
aktif zekanızı kullanmanıza yardımcı olacak bir egzersiz gibidir. Detaylar asla gözünüzden kaçmaz. Kimsenin dikkat etmediği detayları görmek çoğu zaman işinize yarasa da bazen "görmez olsaydım" dediğiniz olur.Çünkü bu ufacık detaylar uykunuzun kaçmasına neden olabilir.
Konuşmaktan, tartışmaktan, okumaktan ve yazmaktan büyük zevk alırsınız. Sizin için öğrenmenin yaşı yoktur. 50 yaşında bile ilginizi çeken bir konu için eğitim hayatına dönebilirsiniz.
Duygusal yaşamınızda eğlendiğiniz süre hiç bir problem olmaz, aksi halde
biraz maymun iştahlı davranabilirsiniz.


Anahtar sözcüğünüz: "Öğrenmenin ve eğlenmenin yaşı yoktur."


_____


YENGEÇ KADINI

Evinden, ailesinden ve çocuklardan uzak bir Yengeç kadını olabilir mi? Bütün günü, haftayı hatta 1 ayı evinizden uzakta geçirebilirsiniz ama sıcak yuvanız, konforlu koltuğunuz bir an bile aklınızdan çıkmaz.Çocuklarla çocuk olmak, oyuncak bebeklerle oynamak sizi mutlu eder. Gerek
aile, gerek iş yaşamında barışçıl ilişkiler temel ilkenizdir. İş hayatınızda başarıdan başarıya koşsanız bile katı ve mesafeli ilişkiler istifa nedeniniz olabilir. Yine de çok iyi yönetici olursunuz. Yanınızda
çalışanlara ailenizin fertleri gibi davranırsınız. Onları korur, dertleri ile ilgilenirsiniz.
Duygusal yaşamınız yoğun sevgi ihtiyacınız karşılandığı müddetçe sorunsuz
geçer. Aksi halde koltuğunuza gömülüp geçmişi düşleyerek yaşayabilirsiniz.



_____


ASLAN KADINI

Boyun eğmek, kabullenmek ve başarısızlık. İşte sözlüğünüzde bulunmayan kelimeler.
Siz Aslan kadınları, dünyaya başarmak için geldiğinizi bilirsiniz. Bu
başarı maddi veya manevi olabilir. Boyun eğmekten kendiniz ve başkaları
adına nefret edersiniz. Haksızlığa tahammülünüz yoktur.
Kendinizi seversiniz. Çünkü başkalarını sevmenin yolunun kendinizi sevmekten geçtiğini bilirsiniz.Girdiğiniz her ortamda fark edilirsiniz. Bu biraz da bilinçli veya
bilinçsizce sizin çabanızla oluşur. Aslan kadınları kenarda köşede
kalmaktan hoşlanmazlar. Yaratıcılığınızın sınırları yoktur.

Anahtar sözcüğünüz: "Başarıyorum öyleyse varım."


_____


BAŞAK KADINI


Üstünkörü yapılmış bir yemek, saçma sapan bir kitap... Fark etmemiş gibi görünebilirsiniz ama bir çift sözünüz de mutlaka olur.Yaşam sizin için çözülmesi gereken bir matematik problemidir. Bölüm bölüm çözersiniz. Çözdükçe rahatlarsınız. Bu yüzden genç Başak kadınları biraz hırçın olabilirler.Yeni insanlar, mekanlar, şehirler sizin için çözülecek yeni bilmecelerdir.
Çözene kadar herşey yolundadır ama bir kere çözünce yenilerine ihtiyacınız
olur.Çevreniz bir türlü işin içinden çıkamayan insanlarla doludur. Çünkü siz
onların problemlerini kolayca çözümleyebilirsiniz.Aile ve duygusal yaşamınıza gelince; her ikisi de sizin için sonu gelmez
bir bilmecedir. Bu yüzden çoğu Başak kadını kendilerini yoğun aile ve
duygusal ilişkilerin içinde çözüm ararken veya her iki konudan da uzak bambaşka diyarlarda bulurlar.

Anahtar sözcüğünüz: "Her sorunun bir çözümü vardır."

____



TERAZİ KADINI

Karmaşa, şiddet, kavga, gürültü... Hayır! Yaşamınızda asla bunlar olmamalı. Siz barış, uyum ve huzur kadınısınız. Tartışmaları yatıştıran, ayrılanları barıştıran mutlaka siz olursunuz. Girdiğiniz her mekana uygun bir kıyafet, size eşlik eden uygun bir partner olur. Aile ve iş yaşamınıza
eşit zaman ayırabilmeyi başaran nadir burçlardansınız. Ayrımcılığa tahammül edemezsiniz. Arkadaşlarınıza, aile fertlerine eşi ilgi ve sevgi gösterirsiniz.
Sanatın pek çok dalına ilgi gösterir aynı zamanda uygulayabilirsiniz.Gelişmiş adalet duyguları kimi zaman politikaya yönelmenize neden olur.Her zaman şık ve zarif olmayı bilirsiniz. Nezaket kurallarını her zaman uygularsınız.

Anahtar sözcüğünüz: "Savaşma, barış."


_____


AKREP KADINI

"Dikkat tehlikelidir"! Tüm Akrep kadınları gibi burcunuzla ilgili söylenen bu cümleyi siz de duymuşsunuzdur. Yine tüm Akrep kadınları gibi gülümseyip"nerem tehlikeli acaba?" diye düşünmüşsünüzdür. Bir Akrep kadının kendinden başka kimseye zarar veremeyeceğini sadece Akrep kadınları bilir ve kimseye söylemezler.Siz güçlü duyguların ve tutkuların kadınısınız. Yaşadığınız mutlulukları ve acıları ömür boyu unutamazsınız. Çoğu katı ve acımasızlıkla suçlanırsınız. Bu içinizdeki fırtınaları gizli bahçenizde sakladığınız içindir. Rekabeti seversiniz ama gizlice. Bunu kimse fark etmez. Bu yüzden başarılarınız hayretle karşılanır. Sevdiklerinize size bağlı kaldıkları sürece tutkuyla bağlanırsınız. İhaneti ise asla bağışlamazsınız. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden çok gözlerine dikkat edersiniz. Size yalan söylemek güçtür.

Anahtar sözcüğünüz: "Gözler yalan söylemez."


_____


YAY KADINI

Sürekli aynı yerde, aynı işte, aynı kişilerle olmak... Bu sizi çıldırtıyor değil mi? Çıldırmak kelimesi hiçbir Yay kadınına yabancı değildir.Özgürlüğünüzün uzun süre kısıtlanması hiç de gözler önünde, gürültülü bir şekilde tepki vermenizi engellemez.Size yabancı olan herşeye ilgi duyarsınız. Yabancı ülkeler, insanlar,başka dilde şarkılar sizi heyecanlandırmaya yeter. Bu yüzden çoğu Yay
kadını bir gün kendini yabancı bir ülkede yaşarken buluverir. Dürüstlüğünüz patavatsızlık raddelerine gelebilir. Sonra da çevrenizdekilerin neden size kırıldıklarını anlamakta zorluk çekersiniz.Kimi zaman aktif, neşeli, sportmen olup kimi zaman da felsefe, din gibi
konulara dalıp bir münzevi gibi yaşayabilirsiniz. Birlikte uzak ülkelere gidip maceralara atılabileceğiniz kişileri seversiniz. Bunun dışında pek duygusal olduğunuz söylenemez.

Anahtar sözcüğünüz: "Uzaklara, daha uzaklara."


____


OĞLAK KADINI

Yarın ne olacağını bilememek, hata yapmak, idealsiz bir yaşam. Hiçbiri size göre değil. Geleceğini emin eller altına almak, güven duyacağınız ortamlarda yaşamak her Oğlak kadını gibi sizin de en büyük emelinizdir. Sizi mesafeli ve biraz soğuk bulabilirler. Bu, kimseden yardım beklemeden
her işinizi kendi başınıza yapmanızın sonucudur. Neticede insanların hepsinin bu dünyada yalnız olduklarına ve kendi sorunlarını kendilerinin çözmeleri gerektiğine inanırsınız.
Sabırlı ve azimli oluşunuz sizi pekçok konuda başarıya ulaştırır. Dostlarınız sağlam ve ömür boyu beraber olacağınız kişilerden oluşur. Erken yaşta olgunlaşıp sorumluluk alırsınız.
Duygusal yaşamınızda güven duymak temel ihtiyacınızdır. Güven duyduğunuz kişi ile ömür boyu birlikte olursunuz.


Anahtar sözcüğünüz: "Kendi işini kendin gör."


____


KOVA KADINI

Kısıtlanmak, disiplin, otorite. İşte sizi yerinizden hoplatacak 3 kelime. Yaşamınızın sürekli bir başkaldırı ile geçmemesinin tek şartı bağımsız olmanızdan geçer.
Modası geçmiş, eski olan herşey ruhunuzu karartır. Her tür yenilik ise
sizi heyecanlandırır, yaşama bağlar. "İşte çağdaş bir kadın" denildiğinde bir Kova kadınını karşınızda bulursunuz. Bulunduğunuz her ortamda açık fikirliliğiniz, toleransınız, insan sevginizle odak noktası olursunuz. Sizin için hiçbir şey acayip değildir. Aksine acayip denilen herşey size normal görünür.
Duygusal yaşamınızda bağlanmaktan korkarsınız. Yine de sizinle iyi arkadaş
olan biri ile uzun süre beraber olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her tür meslekte başarılı olursunuz yeter ki başınızda bir otorite olmasın.

Anahtar sözcüğünüz: "Benim için çok normal."


____



BALIK KADINI

"Sürekli gerçeklerden kaçıyorsun." Hemen hemen yaşamınızın her döneminde
bu sözcüğü duymuşsunuzdur. Yanlış da sayılmaz. Yaşamın gerçekleri sizi pek
ilgilendirmez. Yine de çalışıp didinmek, hayatın dikenli yollarında
ilerlemek konularında çok zorlandığınız söylenemez. Bunun sırrı bu dünyada
kendiniz dahil hiçbir şeyi ciddiye almamanızdadır. Siz soyut olan herşeye ilgi duyarsınız. Bulunduğunuz ortamlarda sempatikliğiniz ve sevecenliğiniz ile pek çok arkadaş edinirsiniz. Can sıkıcı ortamlarda ise şayet
uyuyakalmazsanız saatlerce kalabilirsiniz.
Kimsenin üzülmesine tahammül edemezsiniz. Kendinizi tam olarak veremeseniz
de yardıma ihtiyacı olanların hemen yanında olursunuz.
Hayal dünyanız o kadar geniştir ki karşınızdakiler sizi ancak bir sanat

dalı ile uğraştığınız zaman anlayabilirler. Aksi takdirde onlar için tam
bir muammasınızdır. Sanatın tüm dallarında mutlaka başarılı Balık
kadınları bulunur.

Duygusal yaşamınızda sevecenliğiniz, cana yakınlığınızla kolayca sever,
sevilirsiniz. Tabii platonik aşkların peşinden gitmeyi bırakırsanız.
Anahtar sözcüğünüz: "İnsan büyük ve küçük sonsuzluk arasına sıkışmış bir
toz parçasıdır."
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #50
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Sosyal kişilik testini çözün


Ne Diyor Bu Burçlar?!Çevreniz sizi nasıl değerlendiriyor? Sosyal kişilik testini çözün...
Etrafımızın bizi nasıl gördüğü, nasıl değerlendirdiğini hep merak eder dururuz. Bugün birçok insan kaynakları departmanında kullanılan bu mini test, çevrenizin sizi nasıl değerlendirdiğiyle ilgili ipuçları veriyor. Merak edip durmaya değmez, testi çözün, sonucu bulun.

1.Kendinizi ne zaman iyi hissedersiniz?
a. Sabahları
b. Akşamüstleri ve akşamları
c. Gece geç saatlerde


2. Yürüyüşünüz nasıldır?
a. Oldukça hızlı, uzun adımlarla
b. Oldukça hızlı, kısa ve çabuk adımlarla
c. Ortalama hızlı, başım dik
d. Ortalama hızlı, yere bakarak
e. Çok yavaş


3. İnsanlarla konuşurken...
a. Kollarımı kavuştururum
b. Ellerimi kavuştururum
c. Bir ya da iki elimi birden kalçama dayarım
d. Konuştuğum insana dokunurum
e. Ellerimi kulağıma, çeneme ya da saçlarıma götürürüm


4.Dinlenirken nasıl oturursunuz?
a. Bacaklarınız bükük, dizleriniz düzgünce bitişik
b. Bacak bacak üstüne atarsınız
c. Bir bacağınızı ileri uzatır ya da düz tutarsınız
d. Bir bacağınızı kıvırıp üzerine oturursunuz


5. Bir şey gerçekten hoşunuza gittiğinde nasıl tepki verirsiniz?
a. Gürültülü bir kahkahayla
b. Kahkahayla ama abartılı olmaz
c. Sessiz bir kıkırdamayla
d. Utangaç bir gülümsemeyle


6. Bir partiye ya da toplantıya gittiğinizde...
a. Herkesin sizi fark etmesi için gürültülü bir giriş yaparsınız
b. Sakin bir giriş yapar, tanıdıklarınızı ararsınız
c. Sessizce içeri girip dikkat çekmemeye çalışırsınız


7.Çok çalışıyorsunuz ve işinize çok zor konsatre oluyorsunuz. Birisi çalışmanızı böldüğünde nasıl tepki verirsiniz?
a. Biraz ara vermek hoşuma gider
b. Çok sinirlenirim
c. Bu iki tepkiden birini veririm


8. Aşağıdaki renklerden hangisini en çok seviyorsunuz?
a. Kırmızı ya da turuncu
b. Siyah
c. Sarı veya açık mavi
d. Yeşil
e. Koyu mavi ya da mor
f. Beyaz
g. Kahverengi veya gri


9.Geceleri uykuya dalmadan önce nasıl yatarsınız?
a. Sırt üstü, düz
b. Yüz üstü, düz
c. Yan, hafifçe kıvrılarak
d. Başınız bir kolunuzun üzerinde
e. Başınız yorganın altında


10. Rüyalarınızda genellikle...
a. Düşersiniz
b. Kavga eder ya da savaşırsınız
c. Birisini ya da bir şeyi ararsınız
d. Uçar ya da yüzersiniz
e. Genellikle rüya görmezsiniz
f. Hep güzel rüyalar görürsünüz


PUANLAMA



1-a)2b)4c)62-a)6b)4c)7d)2e)13-a)4b)2c)5d)7e)64-a)4b)6c)2d)15-a)6b)4c)3d)5e)26-a)6b)4c)27-a)6b)2c)48-a)6b)7c)5d)4e)3f)2g)19-a)7b)6c)4d)2e)110-a)4b)2c)3d)5e)6f)1

DEĞERLENDİRME

60 Puanın üstü / Dikkat edilecek bir karakter
Başka insanlar sizi dikkatle taşıyacak bir eşya gibi görüyorlar. Yüzeyse, bencil ve fazla baskın karakterli görünüyorsunuz. İnsanlar sizin gibi olmaya özenebilirler ama size fazla güvenmezler ve fazla yaklaşmak istemeyebilirler.

51-60 Puan / Tam bir lider
Başkaları sizi ilginç, uçarı ve girişken bir insan olarak görüyor. Her zaman en doğrusu olmasa da, çabuk karar vermeniz sizi doğal bir lider yapıyor. Her şeyi denemek isteyen cesur ve maceraperest birisi olarak tanınıyorsunuz. İnsanlar yaydığınız bu heyecan dalgaları sayesinde sizinle olmaktan hoşlanıyorlar.

41-50 Puan / Düzeyli bir tip
Başkaları sizi canlı, hayat dolu, etkileyici, eğlenceli, pratik ve her zaman ilginç bir insan olarak görüyor; hep ilgi çekiyorsunuz eme neyse ki tepelerine çıkmayacak kadar dengelesiniz. Aynı zamanda nazik, düşünceli ve anlayışlı bir dost olarak tanınıyorsunuz; gerektiği zaman insanları eğlendirmekten ve onlara her konuda yardımcı olmaktan çekinmiyorsunuz.

31-40 Puan / Güvenilir
Mantıklı, temkinli, dikkatli ve pratik bir insan olarak tanınıyorsunuz. Akıllı, yetenekli, alçakgönüllüsünüz. Çok kolay arkadaş edinenlerden değilsiniz ama dostlarınıza hep sadıksınız ve aynı sadakati onlardan da bekliyorsunuz.
Sizi gerçekten tanıma şansına erişenler dostlarınıza güveninizin kolay kolay sarsılmayacağını ama bir kez sarsılırsa kolay kolay onarılamayacağını biliyorlar.

21-30 Puan / Yavaş atın tekmesi pek olur
Titiz ve fazla dikkatli birisi olarak tanınıyorsunuz. Fazlasıyla temkinlisiniz, hayatta yavaş ama sağlam adımlar atıyorsunuz. Temkinli doğanız nedeniyle karşınıza çıkan konuları dikkatle her açıdan düşünüp tarttıktan sonra genellikle karşı çıktığınız için ani tepkileriz insanları şaşırtabiliyor.

21 Puan ve altı / Sıkıcı görünen ama sevimli
İnsanlar sizin korunmaya ihtiyaç duyan, kendi kararlarını veremeyen ve kimseye ya da hiçbir şeye bulaşmak istemeyen utangaç, heyecanlı ve kararsız bir insan olarak tanıyor. Var olamayan problemler için endişelendiğinizi düşünüyorlar. Hatta bazıları sizi sıkıcı bile buluyor olabilir. Ama sizi yakından tanıyanlar öyle olmadığınızı iyi biliyorlar.


Benzer Konular

20 Mart 2016 / RuffRyders Forum Oyunları
1 Mart 2015 / Siyah Cin Soru-Cevap
1 Nisan 2012 / BİTKİN Soru-Cevap
6 Mayıs 2012 / 123456789123456 Soru-Cevap