Arama

Toprak Burçları

Güncelleme: 19 Mayıs 2008 Gösterim: 9.155 Cevap: 3
Miriel - avatarı
Miriel
Ziyaretçi
6 Ocak 2008       Mesaj #1
Miriel - avatarı
Ziyaretçi
s02 BOĞA
19 Nisan – 20 Mayıs
Sponsorlu Bağlantılar
Gezegen: Venüs
Element: Toprak
Kalite: Sabit

ss01 02Koç burcu kadar hızlı ve atılgan olan Boğa burcu yan kapıdaki sabit toprak burcudur, beklemeyi sever. Boğa burcunun sonsuz bir sabrı vardır ve bu burçtaki gezegenler bu güç ile katılaşır. Boğa burcu gezegenleri hiçbir zaman bırakmaz – hatta bazen bırakmaları gerekse bile. Sorumlu, güvenilir, dürüstlerdir, gün uzun olduğundan pratiklerdir ve çok çalışmaktan asla yılmazlar. Sabitlerdir, bundan dolayı da inatçılıkları ile nam salmaları tesadüfi değildir. Ancak inatçılık madalyonunun arkasında “katılık” vardır, ve öylelerdir. Boğa burcundaki gezegenler normal kayalardır, diğer gezegenlerin bile kıskandığı bir “bağlılıkları” vardır. Boğa burcu Venüs tarafından yönetildiğinden dolayı bu gezegenlerin duygusal olması ve lüksü sevmesi de oldukça normaldir. İyi bir yemek, kaliteli bir şarap veya Renoir tabloları ile şımartılmayı severler. Boğa burcu gezegenlerinin diğerlerine nazaran daha fazla huzura ve sessizliğe ihtiyacı vardır. Planlarının bozulmasından hoşlanmazlar ve genelde rahatlık veren alışkanlıkların daha sonradan iz bırakabileceği onlara hatırlatılmalıdır.


s06 BAŞAK
22 Ağustos – 22 Eylül
Gezegen: Merkür
Element: Toprak
Kalite: Değişken

ss01 06Bu burç uzun zamandır kötü bir üne sahipti. Neredeyse ilk astrologdan bu yana Başak burcuna titiz ve eleştirici denilmekteydi, ancak bu olay burada bitiyor. Başak burcunun otomatik hata bulucu özelliğinin olması her ne kadar doğru olsa da İkizler gibi Başak burcu da Merkür tarafından yönetilmektedir; Merkür, detaylar için en keskin gözlere işaret etmektedir. Ayrıntılar konusunda iyiyseniz çok ufak tefek şeyleri görmeniz doğaldır. Sizin Başak burcu gezegeniniz olağanüstü bir problem çözücüdür. Ayrım yapmaktadır, çünkü onun işi problemleri analiz etmek ve çözümler sunmaktır. Bu burç ayrıca listeleme ve planlar konusunda mükemmeldir. Her şey bir yana, Başak burcu gezegenleri yardım etmeye bayılır ve değişken toprak burcu olduğundan dolayı da bu enerji işe yaramak istemektedir. Başak burcu gezegeninizi onu meşgul ederek mutlu edin.


s10 OĞLAK
21 Aralık – 20 Ocak
Gezegen: Satürn
Element: Toprak
Kalite: Öncü

ss01 10Oğlak burcunuzun gezegeni bir şeyleri inşa etmek ister. Oğlak burcu Satürn tarafından yönetildiği için bu enerji de binalar veya yapılar yapmak, kariyer yaratmak veya bir organizasyonu başlatmak ister. Bu gezegenler işleri nasıl yürüteceklerini bilirler. Marş söyleyen, parmaklarını şıklatan, “Yapmasan daha iyi olur”, “Yapmamalısın” ve “Hadi şu işe girelim” gibi cümleleri söyleyen otorite figürleridir. Oğlak burcunun dikkat ve disiplin uygulaması, kurallar koyması ve onlarla yaşaması, sınırlar oluşturması ve bu sınırlar içerisinde gerçekleştirilecek planları yapması gerekmektedir. Popüler düşüncenin tam tersine komik değillerdir. Oğlak burcu en keskin zekaya sahiptir. Burada sahiplenme ve alışkanlık duygunuz güçlü olacaktır, gidilmesi gereken tek yol sizin için işleri eski moda şekiller ile halletmek ve büyüklere saygı göstermektir. Oğlak burcu gezegenleriniz ayrıca bazı konularda açlardır. Yatırım yapacakları zaman için bir geri dönüş isterler.
LaDymm - avatarı
LaDymm
Ziyaretçi
15 Şubat 2008       Mesaj #2
LaDymm - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji Atlası'nın bu cildinde Toprak grubundan Boğa, Başak, Oğlak burcunun bilinmeyen kapıları aralanıyor. Toprak grubunun yönetici gezengenleri Venüs, Merkür, Satürn'ün gizemini keşfederken, gökyüzü kültürünün başka bir boyutuna tanık olacaksınız...

Sponsorlu Bağlantılar
Toprak Grubunda Doğanlar, Doğuştan İhtiyatlı, Dikkatli Olduklarından Olayları Kontrol Altında Tutmasını Bilirler. Toprağın Bereketi Hayatlarına Yansımıştır.

Topraksız bir yaşam düşünülemez. Toprak doğurgandır. Doğanın dört ana elemanından biri olan toprak, bereketi ve büyümeyi simgeler. Ana enerji kaynağımız besinleri büyütür, çeşitli vitaminler ve minerallerle zenginleştirir. Doğuştan ihtiyatlı ve dikkatli olan Toprak burcu insanlarının yöneticilik yönleri gelişmiştir. İşlerini ve çevresindeki insanları idare etme eğilimindedirler. Olayları kontrol altında tutmak isterler. Onlar için, kendilerini güven içinde hissetmek çok önemlidir.
Havai değillerdir, uzun süre aynı işte kalıp, yükselmek taraftarıdırlar. İstikrarlı olmaya ve çok çalışıp hayat standartlarını yükseltmeye önem verirler. Son derecede sadık ve vefakardırlar. Toprak grubu, azalan enerjiyi ve içe dönüklüğü de temsil eder. Ölesiye sevebilir, sevdikleri kişilere bağlı olurlar. Aşk onlar için ölümsüz olmalıdır.

beyza gelincik - avatarı
beyza gelincik
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #3
beyza gelincik - avatarı
Ziyaretçi
gerçektendee doğruu :=) çok sağol ..
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
19 Mayıs 2008       Mesaj #4
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA KADINI


Boğa kadını önce aşk ve sevgi ister. Sonra ise hiç kuşkunuz olmasın "para" diyecektir. O, yaşamın güzelliklerinden olabildiğince yararlanmak isteyen hayat dolu bir kadındır. Bunun için de er veya geç paranın gerekli olacağını bilir. Çalışkandır, beraber olduğu erkeğin de çalışkan olmasını ister. Onun için birlikte kazanılan servet, birlikte tadılacak güzelliklerdir. Doğayı, hayvanları, çocukları ve bu zevkleri de onunla paylaşacak erkekleri çok sever.



Karşı koyamayacağı teklif: "Akşamki davetten önce bir kuyumcuya uğramaya ne dersin?"

BAŞAK KADINI


Başak kadını için her erkek çözülmesi gereken bir vakadır. Bu yüzden kendinizi hemen ele vermemeniz gerekir. Sizi çözmesi ne kadar uzun zaman alırsa o kadar uzun süre beraber olursunuz. Ona boşuna kendinizi anlatmaya çalışmayın. O, sizin hiç bilmediğiniz yönlerinizle uğraşır ve kısa sürede kendinizi psikolog sandalyesinde hissetmenize yol açar. Başak kadını ile beraber olacak erkeklerin her şeyden önce zeki olmaları gerekir. 24 saat beraber olsanız da size mektup yazabilir. Bu oyuna katılıp mektuplarına cevap yazarsanız ömür boyu yazışacağınızdan kuşkunuz olmasın.


Karşı koyamayacağı teklif: (Yazıp gönderirseniz daha etkili olur.) "Bir satranç partisine ne dersin?"

OĞLAK KADINI


Oğlak kadını ile beraber olmak için beklemeniz gerekir. Muhtemelen o da sizi uzun zamandır bekliyordur ama bunu hemen belli etmez. Acele ederseniz kaçar. Sizi tanıması ve güven duyması için zamana ihtiyacı vardır. Gerçekçidir, boş hayallere bel bağlamaz. Kısa süreli heyecanlar peşinde koşmak yerine uzun süreli sağlam ilişkileri tercih eder. Sorumluluk sahibi, sevecen, sıcak kanlı, mizah anlayışı olan erkeklerden hoşlanır. Aniden alınan kararlardan, son anda yapılan planlardan hoşlanmaz. Onu bir yere davet etmek istiyorsanız bunu en az bir hafta önceden yapmanız gerekir.




Karşı koyamayacağı teklif: "Bir yıl sonra evlenmeye ne dersin?"

Benzer Konular

19 Mayıs 2008 / Miriel Taslak Konular
5 Haziran 2008 / Miriel Taslak Konular
30 Temmuz 2014 / Miriel Astroloji/Fallar
22 Ocak 2008 / Miriel Taslak Konular