Arama

Pınar Erbaş

Güncelleme: 31 Ekim 2015 Gösterim: 6.487 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
31 Ekim 2015       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
CSq CGL XIAAa Ts D

Sponsorlu Bağlantılar
1987 doğumlu Pınar Erbaş, ilkokuldan başlayarak, tüm eğitimini Galatasaray'da yaptı. Galatasaray Üniversitesi'nden mezun olan Erbaş, çeşitli TV ve gazetelerde çalıştı. İngilizce, Fransızca ve İtalyanca'yı çok iyi derecede bilen Pınar Erbaş, dört yıl boyunca Gazete Habertürk haftasonu eklerinde kültür-sanat röportajları gerçekleştirdikten sonra Show TV'nin haftasonundaki Ana Haber yüzü oldu.

''kaynak: tualimforum.com/''

Pınar Erbaş Show TV hafta sonu ana haber bültenini sunacak olan yetenekli bayan sunucudur. Güzelliğiyle ön plana çıkan sunucunun diksiyonunun aşırı düzgün olması dikkatleri çekiyor. Pınar Erbaş kimdir, Pınar Erbaş kaç yaşında ve Pınar Erbaş nereli gibi soruların muhatabı olduğumuzdan dolayı sizlere Pınar Erbaş vikipedi bilgilerini sunacağız. Çok sayıda televizyon ve gazetelerden görev almış olan sunucunun biyografi bilgilerine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Pınar Erbaş 1987 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya geldi. İlkokuldan itibaren Galatasaray’da eğitim alan güzel oyuncu Galatasaray üniversitesi mezunudur. Akıcı bir şekilde İngilizce, İtalyanca ve Fransızca konuşabilen güzel sunucu uzun süre Gazete Habertürk ailesinde görev aldı. Ünlü sunucuya yeni işinde başarılar dileriz.

''kaynak: bilgisizle.com/''

Biyografi Konusu: Pınar Erbaş nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

9 Mayıs 2010 / X köroğlux Soru-Cevap
1 Nisan 2010 / LaSalle Siyaset tr