Arama

Bear Grylls

Güncelleme: 16 Aralık 2015 Gösterim: 6.112 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
3 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs & Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sponsorlu Bağlantılar
Edward Michael Bear Grylls, (doğum. 7 Haziran 1974) İnanılmaz Kurtuluş dizisi ile adından söz ettiren Britanyalı bir maceraperest, televizyon sunucusu ve yazar.
İkâmet: Thames Nehri üzerinde bulunan Battersea Köprüsü civarlarında yüzen bir evde Llŷn Yarımadası, Abersoch, Kuzey Galler'de bir adada
Meslek: Baş İzci, Maceraperest, Kaşif, Yazar, Konuşmacı, Televizyon sunucusu
Ebeveynler: Sir Michael Grylls, Lady Grylls (kızlık soyadı Sarah Ford)
Eşi: Shara Cannings Knight
Çocukları: Jesse, Marmaduke, ve Huckleberry
Resmi sitesi: BearGrylls.com
Özel yaşamı
Ulster Birlik Partisi eski üyesi Patricia Ford ile kriket oyuncusu ve işadamı Neville Ford'un kızı Lady Grylls (kızlık soyadı ile Sarah Ford) ve Muhafazakar Parti eski üyelerinden Sir Michael Grylls'in oğlu olarak dünyaya gelen maceraperest; Donaghadee, Kuzey İrlanda ve Wight Adası üzerinde bulunan Bembridge'de büyüdü. Grylls'e "Ayı" lakabını kendisinden büyük kız kardeşi Lara Fawcett vermiştir.

Grylls; Eaton House, Ludgrove School, Eton College'i bitirdi ve bu okulun ilk dağcılık kulübünü açmasına da katkıda bulundu. 2002 yılında Birkbeck, Londra Üniversitesi'nde Hispanik araştırmalar bölümünden dereceyle mezun oldu. Shōtōkan-ryū karatede siyah kuşağı bulunan Grylls; İngilizce, İspanyolca ve Fransızca bilmektedir. Bear Grylls Hristiyandır. Omurgayı inancının simgesi olarak görmektedir.

'Edward' adıyla vaftiz edilse de ilk adını resmen 'Bear' olarak değiştirdi. 2000 yılında Shara Grylls (kızlık soyadı Cannings Knigh) ile evlenen Bear Grylls'in; Jesse, Marmaduke ve Huckleberry (d. 15 Ocak 2009) adlarında üç erkek çocuğu bulunmaktadır.

Kariyeri

Ordu
Okulu bitirdikten sonra Hindistan Ordusu'na katılmayı düşündü. Sikkim çevrelerinde yürüyüş ve geziler düzenleyerek birkaç ayını burada geçirdi. İngiliz Özel Havacılık Kuvvetleri'ne (SAS) 3 yıl hizmet etti.

Bear Grylls Resimleri konusu için bakınız > Bear Grylls Resimleri


Son düzenleyen Jumong; 15 Kasım 2015 12:16
Biyografi Konusu: Bear Grylls nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
16 Aralık 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Bear Grylls

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Bear Grylls.jpg
Gösterim: 1267
Boyut:  41.2 KB


Benzer Konular

15 Kasım 2015 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları
28 Ocak 2012 / Misafir Soru-Cevap