Arama

Folder Marker - Klasör Renklendirme Programı

Güncelleme: 24 Haziran 2013 Gösterim: 3.996 Cevap: 0
dgck - avatarı
dgck
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #1
dgck - avatarı
Ziyaretçi
Folder Marker 3

Sponsorlu Bağlantılar
6lwa9fp


Folder Marker, Windows’taki klasörlerinizi renklendirmeye yarayan oldukça kullanışlı bir program. Bu program ile, Windows’un kendi klasör renginden bıktıysanız, klasörleri başka renklere çevirebilirsiniz.


Programın kullanımıysa çok kolay. Programı açtıktan sonra, üst taraftaki "Folder" kısmından rengini değiştirmek istediğiniz klasörü seçip, istediğiniz rengi verebilirsiniz.


Aynı zamanda bu programla, teker teker dosyaların rengini değiştirmek zorunda değilsiniz. Eğer klasörlerinizin rengini topluca değiştirmek isterseniz, "Multiple Folders" seçeneğini seçerek, klasörlerinizi topluca değiştirebilirsiniz. Bunun dışında klasörlere, programın dahilinde olan hazır simgeleri atayabilirsiniz.


Ayrıca bu programla kendi hazırladığınız simgeleri veya halihazırda bulunan simgeleri, klasörlerinize atayabilirsiniz.


Folder Marker ile ICO, ICL, EXE, DLL, CPL veya BMP dosyalarından bir klasöre simge atayabilirsiniz.


Program, klasörleri öncelik, çalışmanın tamamlanma seviyesi ve klasörlerdeki çalışma dosyaları gibi çeşitli dosyalardaki bilgi formuna göre işaretleyebilir. Patch mevcuttur.



Alternatif indirme bağlantısı: Folder Marker 3.0

Ekstra Bilgi:
Alıntı
5nnn1k1 adlı kullanıcıdan alıntı

Folder Maker Pro v2.0

scr FM Pro1


Windows eklentisi olan Folder Marker'ı kullanarak klasörlerinizin rengini değiştirebilir veya onlara önem miktarını gösteren çeşitli işaret ve simgeler ekleyebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda klasörlere herhangi bir simge atamanıza da izin veriyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Folder Marker, bir veya birden fazla klasörü seçerek renklendirmenize ve simgelendirmenize de olanak tanıyor. Programın kullanımı ise çok kolay. Programı açtıktan sonra üstteki Folder kısmından renklendirmek istediğiniz klasörü seçip, ardından hangi rengi vermek istiyorsanız onu seçiyorsanız. Ve Apply diyorsunuz.




Son düzenleyen ahmetseydi; 24 Haziran 2013 11:31

Benzer Konular

27 Ekim 2005 / ozti Bilgisayar