Arama

Ri-Mer - Gelir-Gider-Kasa Takip İşlemleri

Güncelleme: 16 Mayıs 2008 Gösterim: 12.888 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
ggt33

Sponsorlu Bağlantılar

GGT11

ggt22

Rİ-MER GELİR-GİDER KASA TAKİP v.4.6 YÜKLE

Her türlü işletme ve şahsi kullanımlar için geliştirilmiş bir uygulamadır. Tanımlana bilinir gelir ve gider tanımları, istenilen tarihlere gelir veya gider girişleri, ayrıntılı raporlama seçenekleri ve diğer hiç bir gelir gider programlarında olmayan ek değer mantığı ile de her türlü işletmeye çok rahatlıkla ayak uydurabilmektedir. Kullanıldığı işletmeler de "boyundan büyük iş yapıyor.." benzeri cümleler duymak beni mutlu eden yönlerden biridir. Bu programı ticari amaç gütmekten ziyade, piyasadaki diğer işe yaramaz bazı programlara fazla fiyat çekilmesi nedeniyle siz değerli kullanıcılara bir hediyemdir. İstenilen tarih ve saate dilerseniz müzik eşliğinde mesajınızı hatırlatma özelliği v.s Sizin için kolay ve çok kullanışlı özellikleri ile vazgeçilmezlerden biri olabilir. Defter tutmaktan veya excel, word kullanarak sıkıntı ve stres çekmeye son..

4.6 Sürümünün Özellikleri:

Lisanslama işlemi tek koda indirildi ve sınırsız yapıldı. Artık programı bir kere satın alan verilen kayıt kodu ile bilgisayarına format .vs gibi durumlarda istediği kadar program yükleme v.s yapabilecek.
Otomatik yedekleme özelliği eklendi.
Raporlar kısmına ekleme yapıldı. Artık istenilen tarihler ay ve yıl bazında karşılaştırma yapıla bilinecek. Bu sayede kullanıcı tarih bazında gelir-gider kıyaslama, istatistik, raporlama yapabilecek.
Program güncelleme özelliği daha basit bir hale getirildi.

4.3 Sürümünün Değişiklikleri
Ajanda ve Rehber kısmında artık müzikli (mp3, wav vb.) hatırlatmalar yapılabilecek.

4.2 Sürümünün Değişiklikleri
Program güncelleme sistemi yeniden tasarlandı.

3.9 Sürümünün Değişiklikleri
Gelişmiş devir işlemleri sayesinde özellikle çok giriş yapılan işletmelerde veritabanını rahatlatma adına büyük bir kolaylık sağlamıştır.
Artık program üzerinde birden fazla şirket isimleri altında kayıtlar yapılabilecektir. Her bir ayrı şirkete ayrı bir veritabanı açılmaktadır. İsterseniz yeni açtığınız şirket veritabanı üzerinde de program içerisinden ayrı kasa tanımları da yaparak, birden fazla şirket veritabanı içerisinde birden fazla kasa tutma gibi şeyleri kolaylıkla yapabilirsiniz.
Ajanda ve rehber bağımsız hale getirilerek programın(Ri-Mer GGT) açık olmasa dahi uyarı verdirmesini sağlayabilirsiniz.
Ayrıca kafanıza takılan her türlü soruyu iletişim bölümümüzden sorabilirsiniz.

3.5 Sürümünün Değişiklikleri
Güncelleme sistemine ekler yapılarak daha pratik hale getirildi.
Hatırlatıcı artık program çalışmaması halinde bile aktif olacak ve bilgisayar açılışında aktif olma özelliği gibi yenilikler eklendi.

3.3 Sürümününün Değişiklikleri
Yedekten geri yükleme özelliği eklendi. Bu sayede önceden almış olduğunuz yedekleri listeleyebilir ve isterseniz geri yükleyebilirsiniz.
Kasa durumu ekranındaki listeye yeni özellikler eklendi. Liste üzerinde Excel mantığı işlem yapabilme özelliği eklendi.
Programcı iletişim paneli değiştirildi.
Bazı panellerin tasarımı değiştirildi.

3.2 Sürümününün Değişiklikleri
Gelişmiş ajanda ve adres defteri eklendi.
Kasa Durumundaki listeye Excel'e aktarma özelliği eklendi.
Raporlara bazı eklemeler yapıldı.

Not: 20 kayıtlık deneme süresi sona erdiğinde programı satın almak isterseniz 100 YTL ödemeniz gerekmektedir. Programı bir kez satın aldıktan sonra güncellemeler ücretsiz yapılacaktır.

YÜKLE


Benzer Konular

24 Aralık 2013 / Kaderimin Oyunu Soru-Cevap
7 Nisan 2010 / Misafir Coğrafya
10 Ocak 2016 / Safi X-Sözlük