Arama

Hidden Cameras - Network'e Bağlı Tüm Bilgisayarları Görüntülü Denetleyin

Güncelleme: 29 Haziran 2013 Gösterim: 7.829 Cevap: 0
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
29 Kasım 2005       Mesaj #1
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Hidden Cameras programı ile ağınıza bağlı tüm bilgisayarları görüntülü olarak denetleyebilir, uyarı notları gönderebilirsiniz. çalışanlarını denetlemek isteyenler weya internet cafeler yada herhangi bri network ağına sahip ağda bilgisayarlrı olanlar için faydalı bir program. 250 kullanıcıyı aynı anda denetleyebilirsiniz.Crack klasörü içindeki dosyayı orjinal dosyanın üzerine kopyalayın. bu kadar.Yükleme esnasında admin olarak kendi bilgisayarınıza programı "manager" olarak, kullanıcıların bilgisayarına "employee" olarak kurmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar
scheme4jr




Ekstra Bilgiler:

Alıntı
KingCobRa adlı kullanıcıdan alıntı


ofiste, okulda, internet cafede kullana bileceğiniz bir program diğer bilgisayarlarda neler oluyor bitiyor görebiliyorsunuz. Server ve Client oluşuyor 4127 portunu kullanıyor.
LANVisor, yerel alan şebekesine bağlanan çeşitli bilgisayarların ekranlarını görmen için sana izin verir. Sen, kullanıcıların üzerinde uzak bilgisayarlar, ne yaptığı ve otomatik olarak screenshotsu neyi aldığını görmesi için yazılımı kullanabilirsin. Ofiste, bu sistem, bir idareci yakalama çalışanının, günlük rutini bozmaktan şüphelendiğine yardım edecek, ve böylece üretkenliği geliştirecek. Bir bilgisayar sınıfında, bu sistem, akışta bir göz ve öğrencilerin vazifelerinin tamlığını tutması için bir öğretmene yardım edecek. Öğretmen, öğrencilerin, öğretmenin, sınıftan dışarı olduğu zaman onların bilgisayarlarında ne yaptığını görebilir. Bir Internet kafesinde, veya bir bilgisayar oyun odasında, sistem, kullanıcıların, ne yapıyor olduğunun toplam resmini görmesi için idareciye yardım edecek. O, uzak bilgisayarlarda sistem performans bilgisini görmen için sana izin verecek. Sistem, iki programdan dayanır — bir müşteri ve bir servisçi. Müşteri programı, uzak işletim sisteminin masaüstünün şipşak fotoğraflarını alır, zamanın her kesin dönemi olduğu andan itibaren, ve şebekede servisçi programına onlara yollar. Böylece, servisçi programı, müşterilerle ileterek, uzak bilgisayarların ekranlarında neyin oluyor olduğunu görmen için sana izin verir. Servisçinin temel özellikleri: — uzak bilgisayarın listelemesini screenshotsa emretti — asıl-ı göstermek, ileri görevlerle ayrı bir pencerede screenshotsu boyutlandırdı — eşzamanlı bir şekilde bireysel müşteriler veya bütün müşterileri idare etmek — uzak bir bilgisayarda müsait sert disk boşluğunda bilgiyi göstermek — uzak bilgisayarlarda ses aletinin toplam cilt düzeyini kontrol etmek — uzak güç idaresi — müşteri program koymalarının uzak idaresi, müşterinin temel özellikleridir: — otomatik olarak sistemde startubu başlat — program başlangıcı, kullanıcılara görünmezdir — program koymalarına erişmek için klavye kısayolları — parola -i, program koymalarına erişimi sınırladı — ayarlanabilir screenshot kalitesi

Download

>Shareware<

screenshot0010qp

screenshot0023dg

screenshot0030dq




Son düzenleyen ahmetseydi; 29 Haziran 2013 10:03

Benzer Konular

4 Haziran 2014 / tekinfsm Soru-Cevap
13 Ekim 2009 / Misafir Biyoloji