Arama

CD Recovery Toolbox - Bozuk CD ve DVD'lerinizi Kurtarın

Güncelleme: 3 Eylül 2010 Gösterim: 2.477 Cevap: 0
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
3 Eylül 2010       Mesaj #1
HandSome - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
boxshotcdrecoverytoolbo
Örneğin bir DVD aldınız ve içerisindeki filmi artık oynatamıyorsunuz veya herhangi bir dosyaya erişemiyorsunuz. Bu durumda kullanabileceğiniz CD Recovery Toolbox, CD/DVD ve Blu-ray medyalarında erişilemeyen dosyaları kurtarabilmenizi sağlayan, kullanışlı bir araç…Çizilmiş, bozulmuş ya da okunamayan optik medyalardan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

CD Recovery Toolbox Nasıl Kullanılır?

Aracı sisteminize yükledikten sonra zarar görmüş CD, DVD ya da HD DVD‘nizi optik okuyucunuza koyun. Optik okuyucu koyduğunuz medyayı algıladıktan sonra CD Recovery Toolbox, bu medyada yer alan klasör ve dosyaların bir dökümünü size sunacaktır.
  • Hasarlı medyayı optik okuyucumuza yerleştirip, arabirimin sağ alt köşesinde yer alan “next” düğmesine basarak bir sonraki adıma geçiyoruz. Bu aşamada medyanız taranacağı için bir miktar bekleyebilirsiniz.
cdrecoverypage01normal


  • 2. adımımızda yazılımımıza optik medyamızın yedeğini alacağı bir dizin yolunu gösteriyoruz. Bu adımı ön tanımlı ayarlarla geçebileceğiniz gibi kendinize özel bir dizin yolunu da gösterebilirsiniz.
cdrecoverypage02normal
  • 3. adımımızda yazılımımız optik medyamızın içerisindeki verileri tarayarak kurtarabileceği verilerin listesini çıkartacak. Bu aşama da optik sürücünüzün hızına ve medyanızdaki hasar boyutuna göre uzun sürebilir.
cdrecoverypage03normal

  • Listelenen verilerden kurtarılmasını istediklerinizi işaretledikten sonra arabirimin alt tarafında yer alan “Save” düğmesini kullanarak verilerinizi yedeklemeye başlayabilirsiniz. Bu aşamada verileriniz belirlediğiniz dizine kopyalanacaktır.
cdrecoverypage04normal

  • Ve işte mutlu son. Kurtarma işlemimiz tamamlandı. Artık kurtardığınız verilerin kalitesini kontrol edip verilerinizi yeniden bir medyaya kaydederek saklamaya devam edebilirsiniz.


Bu yazılımı CD/DVD recovery software - Zip Recovery Toolbox - freeware adresinden indirebilirsiniz. Yaklaşık 700 KB gibi küçük bir boyuta sahip olan CD Recovery Toolbox, oldukça kolay bir kurulum ve kullanıma sahip
.


Benzer Konular

11 Mayıs 2015 / kaaaaaadir Soru-Cevap
3 Mayıs 2009 / ahmetseydi Bilgisayar
27 Haziran 2010 / NOVALGİNE Bilgisayar