Arama

Turkcell Vınn Dns Ayarı Değiştirme

Güncelleme: 8 Temmuz 2013 Gösterim: 12.140 Cevap: 0
insomnia42
Yasaklı
8 Temmuz 2013       Mesaj #1
Yasaklı
1-) Bunun ve benzeri olayların olmaması için bu dns ayarlarını basit bir şekilde aayarlayabiliyoruz,Turkcell VINN 3g Modem Dns ayarları için belgelerim klasöründe vınn dosyasını buluyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar
turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RESIMLI ANLATIM

2-) Onun içinde rasphone adlı programı çalıştırıyoruz,

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM

3-) Onun içinde rasphone adlı programı çalıştırıyoruz,açılan pencereden özellikleri tıklıyoruz.

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM1

4-Turkcell VINN 3g Modem Dns ayarları için belgelerim klasöründe vınn dosyasının içindeki açtığımız rasphone programının özellikler kısmında ağ iletişimi sekmesini açıyoruz.

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM2

5-) Turkcell VINN 3g Modem Dns ayarları için belgelerim klasöründe vınn dosyasının içindeki açtığımız rasphone programının özellikler kısmında ağ iletişimi sekmesini açıyoruz buradan karşımıza çıkan İnternet protokolü sürüm 4 TCP/IPv4 tıklayalım mavi olduktan sonra özelliklere tıklayalım.

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM3

6-) Turkcell VINN 3g Modem Dns ayarları için belgelerim klasöründe vınn dosyasının içindeki açtığımız rasphone programının özellikler kısmında ağ iletişimi sekmesini açıyoruz buradan karşımıza çıkan İnternet protokolü sürüm 4 TCP/IPv4 tıklayalım mavi olduktan sonra özelliklere tıkladıkdan sonra açılan pencerede aşağıdaki dns ayarlarını kullan'ı işaretleyip.

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM4

7-) rasphone programının özellikler kısmında ağ iletişimi sekmesini açıyoruz buradan karşımıza çıkan İnternet protokolü sürüm 4 TCP/IPv4 tıklayalım mavi olduktan sonra özelliklere tıkladıkdan sonra açılan pencerede aşağıdaki dns ayarlarını kullan'ı işaretleyip 8.8.8.8 ile 8.8.8. 4 yazalım.

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM5

Msn RolleyesTurkcell VINN 3g Modem Dns ayarları için belgelerim klasöründe vınn dosyasının içindeki açtığımız rasphone programının özellikler kısmında ağ iletişimi sekmesini açıyoruz buradan karşımıza çıkan İnternet protokolü sürüm 4 TCP/IPv4 tıklayalım mavi olduktan sonra özelliklere tıkladıkdan sonra açılan pencerede aşağıdaki dns ayarlarını kullan'ı işaretleyip 8.8.8.8 ile 8.8.8. 4 yazdıktan sonra tamamı tıklayalım ve modemi ,sayfaları kapatıp yeniden bağlandıktan sonra artık ulaşamadığınız sitelere ulaşabileceksiniz.

turkcell 3g VINN MODEM DNS AYARLARI RASPHONE PROGRAMI RESIMLI ANLATIM6

tarayıcınızdan araçlar-geçmişi sili tıklayıp bilgisayarı yeniden başlatırsak kesin bağlanırız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.