Arama

Dijital Fotoğraf Makineleri - Ürün Tanıtımları

Güncelleme: 7 Haziran 2014 Gösterim: 2.151 Cevap: 0
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Olympus Stylus Tough TG-2
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Video kalitesi de pek iç açıcı değil, Çift kilitli kapaklarını kullanmak biraz zorluyor. Üretim kalitesi de biraz sıkıntılı.


TG-2’ nin merceği etrafında gördüğün o dayanıklı çerçeve, aslında onun ne kadar sağlam bir makine olduğunun göstergesi. Aynı zamanda işlevsel de. Kesinlikle gösteri amaçlı değil. Dayanıklı makinelerde alışık olmadığımız şekilde, istenildiği takdirde bir çevirici kullanarak, tele ya da balık gözü mercek takılabiliyor. Diğer konulardaysa rakipleri kadar göz alıcı olmadığını belirtmek gerek. Ama yine de makro modunun böcek gözü çekebilecek kapasitede olduğunu söyleyelim. Rakiplerine göre bir diğer avantajı da, su geçirmez olduğunu varsaydığımız (testlerde herhangi bir sorun yaşamadık) ayar değiştirme kadranı olarak gözümüze çarptı.
Suya, darbeye, donmaya ve ezilmeye karşı dayanıklıTG-2'nin dış ortamlarda tahrip edilmesi hemen hemen imkansız gibidir. Ama başka birçok açıdan da güvenilirdir: Bütün fotoğraflarınız ve Full HD videolarınız için, inanılmaz görüntü kalitesine güvenebilirsiniz. Özelliklerini daha fazla artıracak etkiyi sunmak için, içindeki iHS teknolojisi; 12-Megapixel BSI CMOS sensörünü ve TruePic VI görüntü işlemcisini aktif hale getirmektedir. Hızla akıp giden görüntülerin normalde çıplak gözle göremeyeceğiniz tüm ayrıntılarını süper ağır çekimde oynatmanızı sağlayacak, 240fps yüksek hızlı video kaydı yapabilirsiniz. Yetersiz ışıkta bulanık görüntü ortaya çıkar diye endişe mi ediyorsunuz? f2.0 maksimum geniş açıklığa sahip parlak lens, çekim şartlarınızı engelleyen ortamları aydınlatır. TG-2’nin dikkat çekici bir işlem hızına sahip olması, bir anda olup biten anları yakalamanız anlamına da gelmektedir. Altı çizilmesi gereken diğer özellikleri ise şöyle sıralanabilir: Arka plan bulanıklığı gibi profesyonel sonuçlar elde etmek için açıklığı ayarlamanıza yardımcı olacak öncelik modu veya çekim yapacağınız nesneye olan uzaklığınız 1 cm. olsa bile (35mm'ye eşdeğer) 200 mm.'ye kadar zoomu etkin bir biçimde artıran Mikroskop Modu. Dışarıda bir hayatın keyfini çıkarmak istiyorsanız, GPS& e- pusula nerede resim çekerseniz çekin yerinizi tam olarak kaydeder ve FlashAir™ ile uyumlu özelliği; resimlerinizi, akıllı telefon aracılığı ile kablosuz olarak sosyal medyada paylaşmanızı sağlar.

Olympus Tough TG 2 iHS 1

Teknik 12 MP • 4x zum • 1080p (a) 30 fps video # 112 x 67 x 29 mm

NELERE DİKKAT ETMELİ?
• DAYANIKLILIK
-Satın almadan önce su, şok, donma ve çarpışmaya karşı dayanımlarını inceleyin.
• KOLAY KULLANIM
-Soğukta kullanacağını düşünürsek, eldiven dostu olmalı değil mi? Mümkünse bir dene.

Ek: Fotoğrafları etiketlemek için kullanabilirsin. Çoğu makinede maalesef yok.

ORTAK GÖRÜŞ: Fotoğraflarda ve videoda yenilmez olmasa da, yaratıcılık potansiyeli yüksek.

Son düzenleyen Mira; 7 Haziran 2014 15:50 Sebep: Kırık resim linki kaldırıldı.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

29 Aralık 2010 / msxlabsssssçççç Soru-Cevap
5 Haziran 2012 / asla_asla_deme Taslak Konular
4 Ağustos 2008 / karayel Taslak Konular
1 Temmuz 2011 / Lost Soru-Cevap